Arkivskab Dele

Arkivskab Dele


For at forstå arkivskabe, du virkelig har brug for at forstå arkivskab dele og samlinger. Selvom frysere designet til at holde sagsakter er nemme at bruge og har få komponenter, der kan bryde eller warp, den måde dele fungerer at støtte skuffer og tillader selv tunge skuffer til at glide ind og ud gør dem praktisk og nyttigt, selv i en tid hvor visioner "papirløse kontorer" til at sætte dem på listen over truede arter.

Arkivskabe - Grundlæggende

Arkivskabe er særlige opbevaringsbeholdere, som regel består af skuffer, der holder papir og nogle gange en række forskellige mapper. De fås i en række bredder til at rumme dimensioner specifikke typer af papir, ligesom brev, Legal, A4, samt blueprints og andre specialpapir.

Hvad vi anerkender som den moderne arkivskab, udtænkt af Dr. Nathaniel S. Rosenau, blev først introduceret i 1893 Verdensudstillingen. Som kontorer begyndte at formere sig og papir opbevaring begyndte at vokse, gav grundlæggende træ kabinetter måde at skabe med alt stålkonstruktion, der var robust og kunne masseproduceres.

Den grundlæggende fil skuffe, dybere end den er bred, snart opfostrede variationer, ligesom den laterale fil. Den laterale filen åbnes på den lange frem for den korte side. Denne anden format kan anvendes i lavvandede værelser og kan rumme en masse materiale ved bestilling af filer side-by-side og derefter front til bag.

Selvom arkivskabe typisk bruges til at gemme papir, nye applikationer, ofte i hjemmet, er at finde kreative anvendelser for denne gamle favorit. Uanset om de er vant til at gemme vigtige dokumenter, opskrifter, frimærkesamlinger, dvd'er eller stofprøver, arkivskabe er nyttige møbler både i hjemmet og på kontoret.

Arkivskab Dele

Et af de særlige kendetegn ved arkivskabe er glidemekanismen der ruller skufferne ind og ud. Stand til nemt at håndtere vægten af ​​store mængder af papir, er disse glidende samlinger beregnet til at flytte ved hjælp af teleskopiske arme og high-density nylonruller forbundet til rustfrit stål spor.

Slides kan give problemer fra tid til anden. Hvis de er lavet af lav kvalitet materialer, som aluminium, ikke-kommerciel kvalitet rustfrit stål eller plast, kan de knække eller warp. Over tid, kan sporet skruer eller monteringsbeslag holder dias på plads løsne også, hvilket skuffer til at holde fast eller marmelade. En af de mest almindelige problemer rapporteret arkivskabe er den fejlslagne glidemekanismen, især når en skuffe er overbelastet. Er blevet udtænkt nogle andre metoder til at åbne og lukke arkivskabe, ligesom snor remskive systemer, men det dias samlingsmetode er stadig den mest populære.

Arkivskabe, afhængigt af deres alder og kvalitet, kan også indeholde følgende arkivskab dele og tilbehør:

  • Kompressorer - Det er de skuffe dividers, der skubber filer frem og holde dem på plads.
  • Folder bøjler - på kvalitet træ og metal arkivskabe, kan overlæben af de venstre og højre side af skuffen understøtter hængende mapper, en type mappe slynge, der er suspenderet lige genert af bunden af skuffen. I metal arkivskab, der folder bøjler regel enten ophængt i en bæreramme, der sidder inde i skuffen, eller kan hægtes på barer, der er installeret på de lange sider af skufferne.
  • Kofangere - arkivskabe har også foran stopper for at holde skufferne fra at trække helt ud af kabinettet.
  • Låse - Valgfri låsesystemer til arkivskabe kan være meget grundlæggende eller helt sofistikerede afhængigt af programmet. En fælles eftermarked niche leverer udskiftning nøgler til at låse arkivskabe.
  • Hardware - arkivskabe kan også have hardware stykker, ligesom messing eller aluminium skuffe trækker og etiketholdere.
  • Hjul eller Feet - nivellering fødder på arkivskabe hæve dem op fra jorden, hvilket kan medvirke til at reducere risikoen for meldug, når arkivskabe er placeret på beton eller andre porøse gulve, og holde dem niveau på ujævne gulve. Hjul giver mulighed for at flytte arkivskabe rundt relativt let. Husk, arkivskabe kan få tunge, så se efter fødder og hjul, der er konstrueret af metal.

Arkivskabe skal være lavet af kvalitet stiv konstruktion for at klare sig godt over tid. Dette er især tilfældet, hvis kabinetterne bærer en masse vægt eller vil blive anvendt dagligt.