Arkivbilleder: Salg arkivbilleder Tips

Forskning før du tilmelder dig en arkivbilleder hjemmeside

Du kan være ivrige efter at få dine fotos online og at begynde at generere indtægter fra en hobby eller virksomhed, du elsker. Men du bør undersøge grundigt, før du logger på med en arkivbilleder hjemmeside. Som med andre typer af sider, nogle er legitim, og andre er ikke. Det er bedst at først forske i online arkivbilleder marked og derefter undersøge hver enkelt websted, hvor du liste dine fotos. Her er nogle ting at spørge:

* Hvem ejer rettighederne til det foto, du listen til salg?

* Hvordan sitet tiltrækker de rigtige købere, dvs. enkeltpersoner og agenturer, der skaber reklamemateriale og har brug for stock billeder?

* Hvilke politikker er på plads på hjemmesiden? Har de forklares tydeligt, hvilket ansvar stock photo ejer, køber og repræsentant?

* Hvad gebyrer vil du sandsynligvis generere fra hvert billede? Hvordan er de betalt? Hvilken form for salg historie har sitet har?

* Hvor længe har stedet været i branchen? Har de besvare dine spørgsmål på en rettidig og effektiv måde.

Ved at bruge et par minutter der undersøger et websted, før du logger på for at sælge dine fotos, kan du spare tid senere at forsøge at udrede aftaler, der ikke tjener dig.

Stock fotografer arbejde hjemmefra

I de seneste år har mange hjemme-baserede virksomheder skudt op. Internettet har gjort det muligt for folk at arbejde med succes fra et fjerntliggende sted. Selvom du rejser uden for dit hjem for at få nye fotos og billeder, en stor del af arbejdet i en bestand fotograf sker derhjemme. Som en bestand fotograf notering dine fotos til salg, kan du være i stand til at kræve skattemæssige fordele som en hjemme-baseret virksomhed. Spørg en kvalificeret revisor at afgøre, hvilke udgifter kan være fradragsberettiget. Drage fordel af disse hjemme-baserede fradrag kan gøre dig mere rentable, selv om salg af arkivbilleder er en deltidsstilling for dig.

Kom godt i gang Selling arkivbilleder

Der er en række måder, du kan komme ind i arkivbilleder markedet som sælger. Nogle fotografer vælger at repræsentere sig selv, hvilket betyder, at de håndterer alle aspekter af markedsføring af deres egne stock billeder. Det kan tage længere tid, men det vil give dig mere kunstnerisk kontrol samt sætte flere penge i lommen.

Andre stock fotografer vælger at markedsføre med kun én repræsentant som en eksklusiv aftale. De, der forfølger denne mulighed har evnen til at skabe et "image" fra deres navn og en regelmæssig kundeliste, der kan lide at købe deres arbejde.

Alligevel andre fotografer tillade en anden enhed til at repræsentere dem. Det betyder, at de vil gøre færre penge pr foto, men de vil have mere tid til at skyde fotos og vil bruge mindre tid med administrativt arbejde.

Der er fordele og ulemper ved disse valg. Det vigtigste er at foretage et bevidst valg, der er rigtige for dig, så du ikke fortryde din beslutning senere.

Vær kritisk over for din arkivbilleder Shots

En vellykket bestand fotograf er ikke bange for at redigere hans eller hendes eget arbejde. Nogle eksperter endda foreslå at være yderst kritisk over ens arbejde. Bare indsamle et stort antal interessante billeder vil ikke hjælpe dig med at sælge dine fotos som lager. For eksempel du har taget et landskab skudt på et tidspunkt på dagen, som ingen andre har? Har du en unik vinkel på en bygning eller fugl? Hvis ikke, redigere disse billeder ud af din portefølje og holde forsøger. Det er bedst at redigere fotos lige efter et skud, når dine intentioner og mål for hvert skud er stadig frisk i dit sind. Vær ikke bange for at redigere dit eget arbejde, før du sender den.

Generering af en arkivbilleder portefølje

Før du forsøger at sælge fotos via et arkivbilleder selskab, bør du samle så mange forskellige billeder, som du kan. Næsten enhver form for billeder - en person, et dyr, et landskab eller en bygning - kan have en vis arkivbilleder potentiale. Nogle arkivbilleder selskaber kun beskæftige sig med fotografer, når de har en stor mængde og variation af billeder. Stock photos oftest kommer fra en fotografs personlige samling, tidligere opgaver eller fotografering taget med arkivbilleder i tankerne. Det betaler sig at tage lidt tid til at generere en masse billeder før ind i arkivbilleder markedet.