Arkivbilleder: arkivbilleder Tilbud Tips

Stock-fotos er gode tilbud

Hvis du er en ivrig blog skribent eller endda en professionel designer, kan du spekulerer på, hvorfor du skal ikke bare bruge et øjebliksbillede, når du har brug for et foto. Efter alt, din familie siger, at du tager stor kamera skud, så hvorfor ikke spare penge og bare bruge noget du har derhjemme?

For én grund har arkivbilleder skud tilgængelige online blevet gennemgået af eksperter til at afgøre, om de har en høj kvalitet sammensætning og en dramatisk effekt på beskueren. Et skud, der har personlig appel til du kan simpelthen kedeligt til resten af ​​verden, herunder den målgruppe, du forsøger at imponere.

Derudover med fremkomsten af ​​royalty frie og billige arkivbilleder hjemmesider, finde en professionel kamera skud er nemt og billigt. Også, når du finder sådan et skud, kan du være sikker på kvaliteten af ​​resolutionen vil forblive godt, når den er sat i et dtp-program.

Stock photograpy Priser

Hvis du er en person overvejer at købe eller sælge arkivbilleder, kan du spekulerer på, hvor priserne fastsættes for disse fotos. I de senere år har mange lager sites begyndt at tilbyde royaltyfrie CD-rom fuld af fotos til bundpriser. Andre optagelser, repræsenteret af bureauer og agenter kan sælge for utroligt høje prisklasser. Så hvad er forskellen?

Berømte fotografer vil altid være i stand til at placere høje priser på deres billeder og få flere penge at diskriminere købere. Afhængig af bestanden aftale på hånden, kan meget strenge felter-i-brug være på plads eller der kan være stort set ingen begrænsninger for, hvor ofte et foto er brugt. Generelt er arkivbilleder tilbud baseret på:

* Den nøjagtige brug af billedet, herunder antallet af gange, det bruges.

* Hvor det bruges.

* Det geografiske marked, hvor det er brugt.

* Varigheden det bruges.

Desuden, hvis du køber en bestand foto for en klient, hjælpe dem til at skabe et bestemt mærke eller billede på markedet, vil du ønsker strenge krav til, at foto fordi du er kunde sikkert ikke ønsker at se, at billedet bruges af et andet selskab eller konkurrent. Men hvis du planlægger at bruge billedet i en kort varighed og en mindre kritisk felt-i-brug, at købe en billig skud vil spare dig tid og penge i det lange løb.

Fotografer tjene en vedvarende indtægt på Stock Shots

Hvis du er en professionel fotograf, du er godt klar over, hvordan arkivbilleder marked fungerer. Hvis du har taget billeder for masser af kunder i mange år, har du sandsynligvis tusindvis af billeder, der ikke bliver brugt.

Skulle du forsøge at sælge dem online? Og hvis du gør det, bør du gøre dem tilgængelige for så lavt som $ 1 til $ 40 hver? Svaret er, måske. Foto marked er bogstaveligt eksploderer, så flere fotografer til at sælge flere fotos til flere potentielle kunder end nogensinde før. Lavprisselskaber og royaltyfrie sites dukker op overalt. Måske tror du dit arbejde er for værdifuld til at blive solgt så billigt, og det er et gyldigt argument. Men overveje disse kendsgerninger samt:

* Nogle stock fotografer tjene betydelig resterende indkomst på deres "" sidesten "stock shots. Det betyder, mens du er ude i marken skydning fotos, du tjene penge online som folk downloade dine billigere lager shots, til rådighed for verden 24/7.

* Markedet for køb arkivbilleder er vokset med stormskridt, og vil fortsat gøre det. Det betyder, at dine billeder har potentiale til at blive købt af en tilsyneladende uendelig række købere til en lang række formål.

* Lavprisselskaber arkivbilleder kan stadig være beskyttet under visse ophavsretlige love og med hensyn til anvendelsesområde regler, så du er ikke "at give dit kreative arbejde væk", bare fordi du sælger billeder billigt online.

* En person, der køber dit foto online kan lide det så meget de er villige til at betale flere penge for en anden skud, du har i din samling. Stock fotografering sites få dig bemærket.

Stock-fotografi tilbud er baseret på licensaftaler

Der er et væld af love, der er afsat til køb og salg af kreative værker. På den ene ende af spektret, har nogle kreative værker gled ind i det offentlige rum. Det betyder, at de har ingen rettigheder forbeholdt på dem og er gratis at bruge. På den anden ende af spektret er meget specifikke og detaljerede regler for, hvordan et kreativt arbejde, der ejes af en anden, kan genbruges med tilladelse.

Generelt, jo mere specifik og indsnævre den brug, der er givet på en bestand foto, jo flere penge kan det koste. Også højere omkostninger billeder har mindre chance for at blive solgt mange gange til andre mennesker, så du er ikke sandsynligt at se billedet bruges mange gange i andre steder. Nogle stock billeder sælge for tusindvis af dollars, hvis fotografen er berømt, eller hvis anvendelse er helt eksklusivt.

Når du går til at købe arkivbilleder online, vil du opdage, at mængden og typer licensaftaler er enorme. Bare fordi du køber en $ 1 eller royalty free stock foto betyder ikke licenskrav ikke kommer med det. Du bør altid læse grundigt samtykke aftale, der kommer med en arkivbilleder deal. Hvis du overtræder det, kan du blive sagsøgt.

Stock-fotografi Tilbud Medtag Abonnementer

Hvis du er fortrolig med at købe stock fotografering, du sikkert ved, at oftest individuelle fotos er til salg. Men er det arkivbilleder marked i hastig forandring. Mange online foto stock virksomheder tilbyder nu abonnementer som et alternativ til at købe enkelte fotos. Når du køber en bestand foto abonnement får du chancen for at hente så mange billeder som du ønsker i en given tidsramme, såsom tre til seks måneder.

Dette kan eller ikke kan være den bedste løsning for dig. Overvej det faktum, at hvis du forskning sådanne tilbud, kan du finde, at prisen for dem varierer meget. Du kan finde en deal for $ 129 og en anden, lignende aftale for så højt som $ 400. Hvordan kan du vide, hvilken en til at vælge?

At få den bedste aftale for arkivbilleder er meget ligesom at købe noget andet: en bil, et hus, en båd eller en brødrister. Markedet vil levere købere med mange muligheder på forskellige pris punkter. Det betyder ikke, at lavere omkostninger arkivbilleder er en lavere kvalitet, og det garanterer ikke, at højere abonnementer tilbyder dig noget bedre.

Den bedste måde at købe arkivbilleder er at undersøge markedet ved at læse fagblade, taler med kolleger, og bruge tid på de enkelte sider for at finde den bedste deal for din brug.

Fordelen af ​​billige Stock-fotos

Hvis du køber stock billeder regelmæssigt, du ved, at der nu er en række måder, du kan få billeder. Du kan gå gennem en bestand agentur og har en professionel forsker sende dig billeder med lav opløsning, vælge den, du ønsker, og derefter vente på gennemsigtighed. Mens dette kan fungere godt i en række situationer, de fleste afsætningsvirksomheder i disse dage er på stramme deadlines. Du vil ikke være i stand til at kontakte din bestand agentur repræsentant ved midnat, når din klient har anmodet om et design næste morgen.

Men, kan du blot gå online til en lang række internetbaserede arkivbilleder virksomheder, surfe samlinger og hente den rigtige foto til eget brug. Selv om det er rigtigt, at billige stock billeder har store åbne anvendelsesområder, afhængigt af det projekt, du måske ikke har brug for at finde en eksklusiv aftale for det pågældende billede, du har brug for. Så kan en online alternativ billig være den bedste deal og den hurtigste brugbar foto at finde.

Sælg din Web Graphics Online

Uanset om du har været en professionel grafisk designer i mange år, eller du bare har håndelag for tørnes ud store billeder, kan du spekulerer på, om der er en måde at tjene flere penge med din web grafiske kreationer.

Svaret er ja. Foto-markedet er i øjeblikket eksploderer i en række nye retninger. Først bliver det tilgængeligt for alle former for fotografer og er ikke længere catering lige til fagfolk. For det andet, foruden utallige stock-fotos, mange lager sites sælger nu både web grafik og animationer til meget lave priser. Du kan være i stand til at liste dine værker med online sites og derved åbne dem for en verdensomspændende marked.

Men som med enhver ny venture, bør du nærmer sælge din web grafik omhyggeligt, så du får de bedste tilbud til dit arbejde.