Arkivbilleder: arkivbilleder For Blogs Tips

Stock-fotos til Blogs

En måde at forbedre din blog er ved at tilføje fotos og andre billeder. Du kan elske billederne så meget som ord, men du kan ikke har tid eller talent til at tilføje en til din personlige skriftligt. Vidste du, at du kan finde utallige billeder - taget af professionelle fotografer - gratis på internettet? Disse typer af billeder er kendt som arkivbilleder. Det betyder, at billeder er tilgængelige til brug ved et bredt publikum. Nogle arkivbilleder er licenseret og kan ikke bruges uden en royalty gebyr. Du bør undgå denne type af fotografering til din blog foto, da det kan være dyrt og mere tidskrævende at hente. Fotografer tage masser af billeder og en måde at få dem foran et publikum er at tilbyde nogle af dem gratis. Dette giver en fotograf eksponering. På grund af dette, vil du ikke have nogen problemer med at finde en gratis blog foto.

Kreative ideer til din blog Billeder

Det plejede at være, at arkivbilleder var kun tilgængelig for professionel markedsføring og grafisk design virksomheder. Men, da computerteknologi er så avanceret, kan nu alle overalt opnå en kvalitet stock foto. Så du kan gøre din blog skiller sig ud og gøre det ser mere professionelle.

Brug din fantasi, når du tilføjer billeder til din blog:

* Find tre forskellige vinkler på samme skudt og placere dem ved siden af ​​hinanden. Dette kaldes en treenighed.

* Hvis du bruger portrætbilleder i din blog, finde billeder, hvor motivet ikke er stirrer direkte ind i kameraet. Dette gør beskueren undre mere om det foto, og hvad motivet tænker.

* Hvis du bruger natur skud, en af ​​de mest populære typer af stock-fotos, finde en, der har et andet perspektiv, end du er vant til at se. For eksempel, et nærbillede af et interessant blad eller et skud ser lige op fra jorden i et landskab.

* Brug arkivbilleder sider for at finde billeder, som har et tema eller et farveskema. Du kan endda oprette din egen blog design ved blot perusing hvad der er derude. Det er nemt at have det sjovt med blog billeder.

Web Grafik til Blogs

Mange mennesker har opdaget, hvor sjovt det kan være at gennemlæse arkivbilleder hjemmesider. De er ikke kun fuld af interessante og professionelle kamera skud, men mange af disse billeder kan bruges mulitple tider og flere måder, helt gratis. Men, en anden måde at forbedre din blog foruden en professionel foto er ved at downloade en gratis web grafik. Mange arkivbilleder steder, såsom istockphoto.com, er begyndt at tilbyde gratis web grafik foruden fotos. Du kan endda vælge at kombinere et gratis foto med en gratis web grafik. Nogle lager sites vil tilbyde rådgivning om, hvordan man bedst at bruge deres værker på din blog, så altid drage fordel af disse oplysninger, når det tilbydes. Med så mange web grafik derude, kan du finde en ny for hver dag i ugen, så din blog læsere vil aldrig kede sig. De kan endda gøre et notat til at besøge din blog bare for at se, hvilke nye fotos og billeder, du har for nylig sendt.

Brug Edb-programmer til at øge Blog fotos og billeder

Det plejede at være, at kun professionelle fotografer og grafiske designere kan tage et foto eller et andet billede, og forbedre det kreativt. Men med fremkomsten af ​​så mange nye, let at bruge software programmer, kun om nogen kan digitalisere eller stilisere et foto eller billede for at gøre det til deres eget kreative arbejde.

Hvis du vil have billeder og andre grafiske billeder, du bruger på din blog for at være helt dit eget design, bør du undersøge, hvordan man grafisk styrke eller farvelægge dem. Mange eksperter mener, at Photoshop er det bedste software program at bruge, når digitalt ændre billeder.

Men kan en online-søgning eller et besøg på din nærliggende software forhandler tilbyde dig endnu flere ideer til, hvordan man lærer nogle af de tricks grafiske designere bruger til at ændre og forbedre billeder. Selv nogle hjemmesider, ligesom myfamily.com, giver brugerne mulighed for at eksperimentere med billeder på denne måde.

Vær forsigtig med Celebrity Stock-fotos

Når du sætter dig med de forskellige arkivbilleder sites, der tilbyder gratis billeder til din blog, kan du beslutte at tilføje en berømthed billede til din blog. De ideer, du kommer op med for din egen blog fotos er så uendelige som din fantasi.

Men husk på, at masser af fotos er taget af kendisser og ikke alle af dem er lovligt at bruge. Selv hvis du finder en berømthed foto, du vil, på en bestand fotografering websted, være sikker på, at billedet ikke er behæftet med potentielle overtrædelser ophavsret, royalties og andre juridiske teknikaliteter.

Ved at vælge arkivbilleder websteder, der er hæderlige, vil du være mere sikker på, at alle de gratis blog fotos, du bruger, er lovlige. Men husk på, at der ofte en model release skal indhentes, når du tager billeder af berømtheder og endda folk, der ikke berømtheder.

I en alder af kameraet mobiltelefoner, kunne man tro, at enhver foto kan bruges til enhver tid eller for nogen brug, men det er simpelthen ikke sandt, så undersøge brugsrettigheder, før du henter.

At finde en gratis blog Photo

Hvis du får keder sig med din blog, du kan prøve at tilføje fotos. Ved at kombinere store skud med din personlige skrivning kan give dig og dine læsere en ny kreativ gnist. Stock-fotos, hvoraf mange er taget af professionelle fotografer, er til rådighed gratis. Hvis du ønsker at finde en gratis blog foto til din personlige blog, skal du følge disse trin:

* Gennemføre en grundlæggende internetsøgning. Brug disse nøgleord: arkivbilleder, gratis billeder eller royalty-free stock fotos.

* Vælg en eller to hjemmesider til at udforske initally. Når du blive fortrolig med arkivbilleder, vil du være i stand til at vende tilbage til de steder, du bedst kan lide og besøge nye.

* Læs alle spidsen oplysninger, at et bestemt websted tilbyder for dem downloade gratis billeder. Du kan have til følge registreringsafgifter trin, før du er berettiget til at få en gratis blog foto.

* Når du forstår det grundlæggende af arkivbilleder sites, er du klar til at begynde at kigge på fotos. Vær sikker på at også gøre dig bekendt med de unikke søgemaskiner af hver bestand site. Steder, ligesom istockphoto.com, gør tips og forslag til rådighed for at indsnævre din søgning og gøre den hurtigere.