Arkansas Vandrestier

Arkansas Vandrestier


Arkansas vandrestier tilbyder en bred vifte af udendørs aktiviteter for nybegyndere vandrere til erfarne vildmark survivalists. Uanset om du ønsker at tilbringe en afslappet eftermiddag walking en sti eller hovedet dybt ind i skoven for en backpacking eventyr, Arkansas har mere end nok til at tilfredsstille dit behov for sjov i det fri.

Arkansas Outdoors

Før du hovedet til den store udendørs, sætte dig med alt, Arkansas har at tilbyde. Statslige parker vrimler, og hver tilbyder en unik udendørs perspektiv. Fra korte stier gennem skoven til lange vandreture, der fører lige til betagende vandfald, kan du finde et sted at gå der passer til dine vandreture behov. Hvis du ikke er bekendt med stier til rådighed i Arkansas, købe en guidebog fra din lokale parker og rekreative websted eller gå online for tips og råd. Tjek bevaringsorganisationer i staten også.

Følgende steder tilbyder nogle store oplysninger.

 • Trails.com
 • Arkansas State Parks
 • Arkansas Outdoors

Liste over Arkansas Vandrestier

Listen over Arkansas vandrestier er talrige, men følgende er et udvalg af stier, der kan findes i hver region af staten.

Northwest Region

 • Ozark Highland Trail -Det er en let til svært spor placeret i Ozark National Forest, der tillader camping og hunde. Ofte bedømt en af ​​de øverste vandrestier i landet, Ozark Highland Trail 165 miles lang én måde.
 • Sylamore Creek Trail -Det er en anden sti beliggende i Ozark National Forest, der tillader camping og hunde. En forholdsvis kort spor af ca. 13 miles, den snor sig langs en bæk med en betagende udsigt.
 • Redding / Spy Loop -Hvis du ønsker at opleve vandfald i Ozark National Forest, denne 13 mile, moderat trail er et godt valg. Camping og hunde er tilladt.
 • Buffalo River Trail-placeret langs Buffalo National River, denne moderate 15 mile trail tillader camping men ingen hunde.

East Region

 • Bear Creek Loop -placeret i St. Francis National Forest, denne ene mile, let trail byder på smukke steder med lille indsats. Indlæg Bayou naturoplevelser -En anden let mile trail, dette spor vinde mellem Post Bayou og Arkansas River.
 • Delta View Trail -placeret på Cane Creek State Park, Delta View Trail er lidt over to miles lang og er vurderet let til moderat.
 • Dancing Rabbit Trail -placeret i Crowleys Ridge State Park, denne let til moderate trail er lidt mindre end to miles lang. Med flere indbyrdes forbundne løkker og to swingende broer, vil du finde dette spor byder på en sjov og alsidig oplevelse for dem, der ønsker at tage en hyggelig eftermiddag vandretur.

Southwest Region

 • Ouachita Trail-placeret i Ouachita National Forest, dette spor tilbyder en bred vifte af vandrestier, fra let til svært. Stien er 222 miles lang, og afhængigt af det område, hvor du vandre, kan du se smukke udsigt, fjedre, rock haver og meget mere. Eagle Rock Loop -Det er en anden sti beliggende i Ouachita National Forest. Det er vurderet let til svært, og er over 26 miles lang. Camping, hunde og heste er tilladte på trail.
 • Black Fork Mountain Wilderness Trail -Også beliggende i Ouachita National Forest, dette moderat til svært spor er lidt over 11 miles lang og tillader camping og hunde. Stien er kendt for sin sorte bjørn befolkning så godt.

River Valley Region

 • Mt. Magazine Trail-placeret i Ozark National Forest, denne 14 mile trail giver dig adgang til det højeste punkt i Arkansas og er ca. 14 miles i længden. Camping og hunde er tilladt, og der er adgang cykel på en del af sporet samt.

Ovenstående er blot et udsnit af de Arkansas stier, der er tilgængelige for offentligheden. For en komplet liste over vandrestier i Arkansas, besøg Hike Arkansas.