Arbor-vita

Arbor-vita (Thuya) - Evergreen kegle-bærende træer, nogle af megen skønhed, men gruppen er repræsenteret i haver ved antallet af værdiløse buske og betyde træer; lykkeligt, arterne er ikke så talrige som de synes af de mange navne, der er blevet givet til deres mest grimme sorter.

Arbor Vita Billeder


Arbor-vita
Thuja occidentalis L. arborvitae

Arbor-vita
Thuja occidentalis L. arborvitae

Arbor-vita
Thuja occidentalis L. arborvitae

Arbor-vita
Kæmpe-Thuja Donn ex D. Don - Western Red Cedar

Arbor-vita
Thuja occidentalis L. arborvitae

Arbor-vita
Thuja occidentalis L. - arborvitae

Relaterede Flowers

Japanske Arbor-vitae

Japanske Arbor-vitae (Thuya Dolobrata) - En tydelig og smuk stedsegrønt træ, måske den mest yndefulde af gruppen, fine i farven og meget hårdfør. Heldigvis ser det ud til mindre klar end de fleste til sport i det værdiløse dværg og brogede former. Det siges at nå sit fineste statur i bjergene skov i Japan, og at vokse godt under andre træer, og det bør være værd at prøve i lignende forhold i England. Det kommer meget frit fra lag, i virkeligheden, de nederste grene af træerne udrydde sig frit, og disse over-letkøbte måder stigning gør det endnu mere nødvendigt, at vi bør få sunde sætteplante træer, som suckers tage buskede stedet træ formular . Syn., Thuyopsis.

Giant Arbor-vitae

Giant Arbor-vitae (Thuya Gigantea) - En høj og ædel træ, fint i statur og form hårdføre og sunde i England, trives i almindelige jord, og en fri og hurtig avleren, nå i sit eget land en maksimal højde på 150 meter og dens træ er finkornet og meget nyttig. NW America; fineste på Columbia River. Syns., T. Lobbi, T. Craigiana, T. menziesii.

Western Arbor-vitae

Western Arbor-vitae (Thuya Occidentale) - En dårlig hårdfør stedsegrønt træ, som har varieret meget i farve og løv og form. Tung latinske navne er blevet anvendt på værdiløse sorter, hvoraf over tyve er givet i nogle kataloger. Det bruges til at få husly hegn og hække hurtigt, selv på ingen måde så god til dette formål, da vores egne indfødte buske ligesom Yew, Box og Holly, og det ville være noget stort tab at udelade den fra haven helt; så meget desto mere, måske, da det er en af ​​de billige evergreens anvendes i rod blanding af den fælles buskads.

Kinesisk Arbor-vitae

Kinesisk Arbor-vitae (Thuya Orientalis) - Et træ med lidt af skønheden i Pine eller Cypress, og som har desværre givet anledning til en skare af sorter, brogede, sølvfarvede, gyldne, og andre tæt, monstrøse, og hængende figurer, mystificeret af latinske navne. Ikke alene er de fattige i sig selv, men de holder sindet væk fra den centrale kendsgerning af den skønhed, værdighed, og stor værdi for Pine løbet. Disse sorter har igen synonymer, og nogle af dem kommer i dyrkning under det forkerte navn Retinospora.

Relaterede Flowers

Standish s Arbor-vitae

Standishs Arbor-vitae (Thuya Japonica) - En yndefuld stedsegrønt træ af medium størrelse, nå en højde på over 50 meter, med filialer af en slank hængende karakter af en frisk grøn farve. En indfødt i bjergene i C. Japan, blev det indført af Fortune, og sendes ud af den nu afdøde John Standish af Ascot, men er endnu ikke blevet meget dyrket. Formen normalt ses siges ikke at være den sande vild træ-en grund til at få frø fra japanske kilder. Heldigvis har det ikke endnu, som så mange andre, legede i en masse af sorter. Syn., Thuyopsis Standishi.


Du er her: LoveToKnow Have >> Arbor-vita (Thuya)
<< Thunbergia Thymelaea nivalis >>