Arbejde ved computeren Årsager tidlig aldring

Langvarig udsættelse af kvinder til computerskærme er behæftet med for tidlig ældning og dannelsen af en "computer ansigt", hvis karakteristiske træk er "dobbelthage", "Tyrkiet" hals og dybe rynker i panden og omkring øjnene.

Arbejde ved computeren Årsager tidlig aldring

En af Storbritanniens førende eksperter inden for kosmetisk kirurgi, Dr. Michael Preydzher, kom op med en sådan advarsel. Ifølge ham, bemærkede han tegn på for tidlig ældning næsten alle klienter, der bruger for meget tid på computere.

"Hvis du er en af de uheldige mennesker, der i løbet af koncentrationen af visning på skærmen rynke panden eller skrue op, er for tidlig rynker garanteret for dig", sagde Preydzher.

For at identificere disse træk i dig selv, Preydzher opmuntrer kvinder til at sætte et spejl ved siden af ​​computeren for at kunne se på dig selv under arbejdet. "Når mine klienter følge dette råd, er de ofte forfærdede over den kendsgerning, hvor vred eller alt for alvorlig deres ansigter ligne under arbejde" - sagde han.

For at bekæmpe dannelsen af en "computer ansigt", Preydzher tilskynder regelmæssige pauser på arbejdet med elektroniske indretninger, øvelser til hals muskler og botox indsprøjtninger.