Arbejde off Postpartum Vægtøgning

Postpartum vægtøgning kan skyldes de forskellige hormonelle forandringer i kroppen, og det faktum, at du kan spise mere i løbet af graviditeten. Hvis du ønsker at fjerne vundet fedt, der er et par måde at gøre dette uden at skulle være på en streng diæt. Et træningsprogram kan være til stor hjælp.

Postpartum Vægtøgning

De fleste kvinder får mellem 20 og 35 pounds under graviditeten. Ti til 15 pounds er tabt sammen med leveringen af ​​barnet. Dette betyder, at der vil være nogle overvægt venstre.

Amning kan hjælpe dig med at tabe nogle vægt. Du kan dog stadig brug for at tabe nogle mere vægt at genvinde din pre-graviditet tal. De fleste kvinder genvinde deres tal inden for 8 til 12 måneder, uden faktisk at slankekure eller motion. Men hvis du ønsker at kaste flere pounds hurtigere, er du nødt til at fokusere på en workout plan.

Workout Program

Slankekure bør undgås under amning periode eller inden for de første 3 måneder efter levering. I løbet af denne tid, kroppen har brug for næringsstoffer til at inddrive. Hvis du undlader at give disse næringsstoffer, din krop svække og du kan være mere udsat for sygdomme.

Dog er postpartum udøver tilladt, og du kan begynde at udøve, så snart du føler dig op til det. Typisk anbefaler lægerne begynder at udøve kun 6 uger efter fødslen, men dog tidligst den.

Du skal arbejde med en træner og etablere en workout plan, der vil være egnet til dig. For eksempel, hvis du nyde svømning, bør du indføre denne form for motion ind i din plan. Hvis du foretrækker en spinning klasse, gøre nogle tid til denne aktivitet.

Workout Time

Mange mødre klager over, at de ikke har tid til sig selv efter fødslen. Men hvis tabe postpartum vægt er vigtigt for dig, er du nødt til at gøre noget tid for dig selv. Du er nødt til at finde mindst 30 minutter om dagen til at udøve.

Hvis du finder det svært at forlade dit barn hjemme, kan du vælge at-home udøver (f.eks få en Pilates DVD). Hvis 30 minutter lyder som lang tid, starter med 10 minutter om dagen og gradvist øge din træning tid.

Rekrutter en partner

Under nogen slutte sig til dig, når du træner er en stor middel til at sikre, du holder dig til dit program. Rekrutter en anden mor eller en ven, der ønsker at tabe nogle vægt, og indstille en regelmæssig motion tidsplan.

Enhver aktivitet tæller

Ud over træning planen, at du følger, bør du også overveje at fokusere på nogle få aktiviteter, som ikke nødvendigvis udøver, men vil bidrage til vægttab. For eksempel kan tage din baby for en kort gåtur hjælpe dig tabe nogle vægt; løft og holde dit barn kan betragtes som effektiv som vægtløftning.

Itâ € ™ s vigtigt at når youâ € ™ ve nået dine træningsmål, du holder dig til et vedligeholdelsesprogram. Udøver 3 gange om ugen, for eksempel, er en fantastisk måde at starte. Dette vil sikre, at du vil bo i god form, undgå fedme og de sundhedsmæssige problemer, der er forbundet med det.