Arbejde Garderobe Tilbehør Tips

Arbejde Garderobe Tilbehør Tips

Valg tilbehør til at bære på en professionel arbejdsplads er lige så vigtigt som at vælge den rigtige tøj til interviews og dag-til-dag arbejde. Efter alt, vil det indtryk, at du foretager på vejledere, kolleger og kunder være den samlede sum af din overordnede udseende, ikke kun det tøj du er iført.

Fire Tilbehør Tips til valg

Vælg Subtle Smykker

Undgå at bære store, klodset smykker eller stykker featuring larmende farver. Må ikke lag flere halskæder eller armbånd sammen og undgå øreringe, der er alt for lang. Sørg for at dine armbånd og andre smykker poster ikke klirre, da denne form for støj kan være distraherende på arbejde. Vælg i stedet enkle, sofistikerede stykker, koordinere passende med dit outfit på en konservativ måde.

Bære et ur

Sørg for, at du ikke får ry for at være en person, der er på hendes mobiltelefon for meget ved at forlade sig på den for at kontrollere tiden. Bære et ur, så du kan følge med i hvad klokken er på en måde, der passer til arbejdspladsen.

Vælg sko med omtanke

Sørg for, at dit fodtøj er egnet til det miljø, du er i. Vælg professionelle sko omhyggeligt. Medmindre du er sikker på, at åbne toe sko er acceptable, stick med lukkede tå valg. Undgå hæle højere end tre inches, medmindre højere hæle er normen, hvor du arbejder. Husk komfort samt stil. Hvis du halter i smerte eller konstant tage dine sko, vil du ikke gøre et positivt indtryk.

Vær forberedt med en pen

Selv om det er rigtigt, at en pen er et kontor forsyning snarere end at være en ægte tilbehør, bør du holde en med dig på alle tidspunkter. For at gøre et positivt indtryk, er det tilrådeligt at sikre, at du altid er parat til at gøre notater eller markere elementer fra din to-do liste ved at have en skriftlig instrument på dig eller inden for rækkevidde på alle tidspunkter. Du vil se uprofessionelt, hvis du ikke er "klar til at skrive", når en kollega eller kunde fremsætter en anmodning. Vær sikker på, at du ikke medbringer en pen med en konkurrents logo eller aftryk, der kan være stødende.

Lav en professionelt indtryk

Holde disse business garderobe tilbehør valg i tankerne, vil hjælpe med at sikre, at du gør et positivt indtryk, når interviewe til job og når du begynder din karriere.