Arbejde Af hensyn til Work ???

Når de fleste mennesker tænker på styrketræning de tænker på tunge vægte og store øvelser. Folk råben på hinanden for at få en anden rep eller bryde en PR. Tænk stort squats, bænkpres, renser. Tunge vægte og høj intensitet.

Det er, hvad bygger styrke ..... Right ???

Efter 17 års styrke sport kan jeg sige, at det, jeg forklaret ovenfor er helt sikkert den "romantiske" syn på styrketræning. Selvom jeg mener, at den høje intensitet, tung råben, PR bryde aspekter af træning er vigtige, det virkelig kan kun udgør omkring 5% af uddannelsen. Efter at der er psykisk udbrændthed, skader, manglende motivation, pluk din lidelse.

Nu tror jeg, at gøre arbejdet af hensyn til at gøre arbejde er det vigtigste aspekt af uddannelse.

Hvad betyder det ??? Præcis hvad det lyder som. Efter "vigtig" del af træningen er færdig, du ved, at en del du kommer til at prale om senere, har du en del af den træning, der blot består i at få arbejde.

Arbejde (der ofte omtales som generel uddannelse, arbejdsevne uddannelse, GPP træning, nyttiggørelse arbejde, pre-hab arbejde, opdragelse svage områder) er hjertet og sjælen i styrketræning. Arbejde, er det, der bringer om stigninger i "de vigtige elevatorer." Arbejde, er ansvarlig for 90% af alle gevinster fra alle, der er træning.

Lad os se på nogle eksempler.

Den Warm-Up:

»Du mener jeg ikke bare røre mine tæer et par gange og begynde at træne ???"

Her på "The Compound" kun om alle starter med den dynamiske flex. Det er en serie af vifte af bevægelse øvelser bruges til at forberede den næste del af træningen. Ofte vil det tage 10 minutter eller længere. Når gøres ordentligt, er dette ikke en let opgave, at de fleste mennesker vil føle sig som en "træning" den første gang det sker.

Dette er en fremragende måde at forberede sig til den kommende træning samt øge GPP (General Physical Forberedelse)

Nogle kan lide at gøre mere "warm-up" efter den dynamiske flex. Det består normalt af en slags kropsvægt kredsløb, medicin bold kredsløb, eller planke / abs kredsløb. Jeg finder, at dette arbejde virkelig bidrager til at øge den lokale muskulære udholdenhed, generel conditioning, forebyggelse af personskader, hvis pre-hab arbejde er gjort, og videre forbereder en til de vigtigste træning.

Nu kan du spørge "Er det ikke lidt mod hensigten? Vil ikke gøre alt dette arbejde, før» de vigtige ting 'faldet ydeevne? "

Overhovedet ikke. Det er virkelig hjælper en til at være mere forberedt til "intense" del af træningen. Og lader står over det, hvis du ikke er i god nok form til at gøre nogle kropsvægt og MED bold ting før "løft" del af træningen, er du ikke i god nok form til at gøre gode gevinster, og den varme-up arbejde er så meget desto vigtigere.

The Cool-Down:

Den efter træning, træning, er meget gavnligt. Det er her, den virkelige konditionering del af dagen begynder. Ved hjælp af kedel klokke, håndvægt, vægtstænger, eller bare "tilfældig øvelse" kredsløb er enormt gavnligt her. Dette kan tages som en mulighed for at øge den generelle condition samt opdrage svage områder.

Processen er enkel.

Vælg 3 eller 4 af dine svageste områder. Vælg derefter 1 eller 2 øvelser for hvert område. Derefter begynder at arbejde. Her mængden af ​​vægt betyder ikke noget, hvor mange reps betyder ikke noget, hvor mange sæt er ligegyldigt. Bare flytte fra øvelse til øvelse uden egentlige hvileperioder, og få arbejdet udført. Tag 10-15 minutter for dette. Du vil opdage, at du er nødt til at bruge "baby" vægte, og det vil være meget sværere, end du tror det skal være.

Dette er en fantastisk måde at øge din generelle arbejdskapacitet samt opdrage halter kropsdele.

Ekstra øvelser:

Jeg var i gymnastiksalen den anden dag og talte om, hvordan det ikke var en "rigtig" træningsdag. Jeg blev spurgt, hvad det var planen for dagen, det er her, ideen til denne artikel kom fra. Se, jeg ikke rigtig har et godt svar på det tidspunkt.

Jeg sagde bare, "Um, jeg vil gøre noget arbejde på ...... nogle områder af min krop .... ja"

Dette fik mig til at tænke over, hvad jeg lavede på disse dage. Jeg har altid været fortaler for at komme ind i gymnastiksalen på daglig basis, uanset om det ikke skulle være en "stor træningsdag."

Så hvad er formålet med ekstra træning ???

Dette har også et simpelt svar. Målet med disse dage er at opdrage svage områder, øge den generelle conditioning, og mindske restitutionstid.

Lys, løbende arbejde vil støtte helbredelsesprocessen bedre end de fleste mennesker er klar over. Dette er en af ​​de bedste måder at sikre, at du er i stand til at træne intenst på "tunge" dage. Gør arbejdet på off dage siv blod til ømme områder og skærer restitutionstid i halve.

Igen, vægtene ikke at være tung. Du behøver ikke at være mentalt motiveret, du bare nødt til at få arbejdet gjort.

At opsummere, laver ekstra arbejde er den mest gavnlige del af uddannelsen, og fører til større gevinster end de fleste mennesker er villige til at indrømme.

Tag et kig på mange af de store atleter i vores tid, og fra fortiden, vil du se, at meget af deres uddannelse er "at få arbejde."

Indtil næste gang -

"Start få nogle arbejde !!!"