Aquamarine og Golden Eye Glas Smykker

Mens briller er beregnet til at forbedre vision, kan de være attraktive tilbehør samt funktionel, og det er sjovt at jazz dem op med akvamarin og Golden Eye glas smykker. Ikke kun for briller, kan denne form for smykker bæres med solbriller, også, og nogle kan endda bruges til identifikation badges på jobbet.

Typer af Aquamarine og Golden Eye Glas Smykker

Der findes flere typer af smykker til rådighed til at vende dine briller til noget at se på

Eye Glas Brocher

Disse brocher er specielt designet til at holde briller, når de ikke bliver slidt. En akvamarin og Golden Eye glas broche selv kan være af ethvert design, der appellerer til bæreren - trekant, oval, kat formet, blomst formet, etc. - og er fastgjort til en sweater, revers eller jakke. Forskellen mellem øjet glas broche og en almindelig broche er, at der er en lille sløjfe i bunden af ​​øjet glas broche at ørestykke glassene passer igennem, så at de briller kan bæres når behov og foldes og hænges på broche, når de er ikke. Dette er især praktisk for folk, der kun har brug for briller, når de forsøger at læse eller se noget meget tæt på.

Eye glas vedhæng

Disse svarer til øje glas brocher, men i stedet for at blive fastgjort til en beklædningsgenstand, er eye glas vedhæng ophængt i en snor eller kæde bæres om halsen. Der er generelt en løkke på bagsiden af ​​blågrønne og gyldne vedhæng til snor det på kæde og en anden sløjfe i bunden af ​​vedhæng til at holde de foldede briller.

Eye Glas Halskæder

Ligesom vedhæng og broche, øjet glas halskæde tjener også det formål at holde glassene lige ved hånden, når de ikke bliver slidt. Denne type akvamarin og gyldne smykker inkorporerer øjet glas bedrift loop som en del af konstruktionen af ​​halskæden snarere end en separat vedhæng. Eye glas halskæder kan være lige så enkel eller overpyntet som almindelige halskæder - nogle har perler, charms eller mere.

Eye Glas Kæder

Disse har to sløjfer på enderne, der passer stramt over øjet glas ørestykker så briller kan hænge fra kæden i en åben stilling. Ligesom øjet glas halskæder, kan øjet glas kæder være simple snore eller smukke juvelbesatte stykker af akvamarin og Golden Eye glas smykker.

Hvor kan jeg købe

Der er en række steder at gå til bedøvelse eye glas smykker. Mange Optiker kontorer sælger disse særlige poster, og en række smykker kunstnere skaber unikke og iøjnefaldende eye glas smykker til salg i kunst og håndværk messer. Internettet er altid et godt sted at lede efter en af ​​en slags smykker, og der er flere online butikker, der handler med akvamarin og Golden Eye glas smykker. Her er et par anbefalinger:

  • Karen Shaff Designs - Dette websted tilbyder eye glas halskæder og eye glas kæder, herunder akvamarin og gyldne valg. Hendes unikke designs er så smuk, din venner med 20/20 vision bare kunne ønske, de havde briller også! Ud over øjet glas tilbehør Karen Shaff sælger en række andre smukke, beaded varer fra hendes hjemmeside, herunder pins, fodlænker, vindue hængninger og meget mere!
  • Hvor på Jorden - Denne side har en imponerende samling af øjet glas brocher, vedhæng og kæder, herunder akvamarin farvet og gyldne valg. Nogle af brocher har sløjfer fastgjort til bagsiden, så de kan fungere som eye glas vedhæng - det er alsidighed!
  • Ebay - Den populære site for auktioner og butikker leverer endnu en gang med masser af muligheder for monokel kæder, halskæder, brocher og halskæder, herunder guld og akvamarin hued elementer - tage et kig!