Aqua Zinger: Wellness-relaterede Medarbejder Gift Idé under $ 30

Aqua Zinger: Wellness-relaterede Medarbejder Gift Idé under $ 30


Aqua Zinger

Hvis din virksomhed er at understrege wellness, det kun giver mening at fortsætte, at fokus med eventuelle ferie gaver, som du giver til de ansatte. Personale i dag påpeger, at at sikre, at medarbejderne har let, konstant adgang til vand er en nem trin for at hjælpe med at holde dem sunde, og foreslår også at gøre frugt tilgængelige på arbejdspladsen (i modsætning til mindre nærende snacks). Hvis din virksomhed er i denne tankegang, Aqua Zinger vandflaske fra Zing Alt er en cool medarbejder gave idé at overveje.

Hvad Er Aqua Zinger?

Der er mange forskellige former for vandflasker på markedet, men Aqua Zinger er et unikt valg, der er særlig velegnet til wellness minded virksomheder. Ikke alene det giver en sikker måde for medarbejderne at holde vand inden for en rækkevidde på hele arbejdsdagen, selv på farten, det giver også en indbygget måde at tilføje smag til deres vand uden at tilføje noget usundt, en egenskab, bare kan føre til medarbejdere drikke mere vand i stedet for at få dehydreret eller gøre mindre sunde drikke valg.

Aqua Zinger unikke funktioner

Hvad gør Aqua Zinger forskellig fra andre vandflasker er det faktum, at det har en indbygget kværn, som du kan bruge til at indgyde almindeligt vand med smag fra de frugter og grøntsager efter eget valg, hvilket gør hurtig arbejde med at skabe alle naturlige flavored vand tilpassede til din smag præferencer. Selskabet beskriver Aqua Zinger som De sendte mig en af ​​flaskerne til at prøve for mig selv, og jeg elsker det "en sjov ny måde at nyde drikkevand." - Hvilket er grunden til jeg foreslår det som en wellness-minded medarbejder gave til overveje.

Aqua Zinger er super-nem at bruge, og jeg kan helt sikkert se, hvordan at kunne oprette dine egne smag sammenblandede kunne bidrage til at øge vandforbruget med mennesker, der kæmper for at få nok vand. Mens jeg kan lide vand og har en nem tid at drikke (mere end) nok, gør jeg gerne flavored vand. Men jeg kan ikke lide vand, der er alt for sød og jeg forsøger at begrænse forbruget af sukker og undgå kunstige sødestoffer helt. Denne enhed gør det meget nemt at få flavored vand uden behov for at tilføje noget andet end friske råvarer efter eget valg.

Wellness-Minded Gaver til medarbejdere

Hvis din virksomhed er fokuseret på sundhedsfremme, det kun giver mening at sende konsekvente wellness-fokuserede budskaber, selv i gaveartikler, som du vælger at dele med medarbejderne. Valg af et emne som Aqua Zinger for medarbejdernes gifting lejligheder er en fantastisk måde at styrke din virksomheds engagement i arbejdspladsen wellness samtidig medarbejdere med en praktisk, sjov emne, som de kan bruge på arbejdet, i hjemmet eller andre steder de kan gå.