April Fools 'Pranks for Kids

April Fools 'Pranks for Kids


Er du den normalt skydeskive for April Fools drengestreger for børn? Nå, denne April Fools Day, være en til at få dine venner først! Her er et par April Fools drengestreger som du kan spille på dine venner til at få dem tilbage til alt det pjat, de har gjort gennem årene.

Passende aprilsnar Pranks for Kids

April Fools drengestreger bør være kid-passende, sikker og sjov. Mens du kan få så kreativ som du ønsker i at komme op med det perfekte prank, her er nogle klassikere, der har stået sin prøve:

Hvad der er i din mælk?

Dette er en simpel vittighed du kan spille på dine venner i skolen eller derhjemme. Alt du behøver er mælk og en beholder, der er ikke se igennem, men det kan let blive set inde i, såsom en mælkekarton eller termokande. Placer noget mad farve i mælken uden dem se dig eller uden dem at kende; sort eller grøn er nok det bedste. Når de går til at tage en drink, se på mælk og lade som om det er første gang du ser den, og råbe noget lignende "Gross! Hvad er i din mælk?" Så bare læne sig tilbage og se. Sørg for at holde masken, selvom, eller de vil vide det var bare en joke; du kan altid fortælle dem senere.

Den rådne æble

Tag et æble og omhyggeligt stikke et par gummy orme ind i det. Lad en del af ormen stikker ud. Du kan derefter give disse æbler til dine forældre, venner og lærere. Du kan også sidde dem ud og give folk mulighed for at tage dem på egen hånd. Klæbende orme, der ser rigtig har den mest underholdende effekt.

April Showers Bring Hvad?

Tja, normalt April Showers bringe maj blomster, men ikke på April Fools Day. For at trække ud dette trick du har brug for en vask med en slange, der har en spray dyse og en elastik. Når ingen kigger, kan du bruge elastik til sikkert skubbe ned, og hold håndtaget på bagsiden af ​​spray dyse. Efter placering af elastik, sætte dysen tilbage i hullet med dysen pegende udad i retning af, hvor en person ville stå, når han bruger vasken.

Den deprimerede dyse løftestang vil aflede vand til slangen og ind i dysen næste gang nogen tænder på vasken, og dermed producere din helt egen April bruser. Sørg for at du er rundt for at se den hylende morsomme endelige resultater af din snu plan, men hvis det er din søster, bør du køre!

Stuck Change

For at trække ud denne prank alt du behøver, er nogle sidesten forandring, lidt superlim, en overflade, vil du ikke komme i problemer for bagvaskelse, og en overfyldt område. Påfør noget af superlim til ændringen og derefter holde det til jorden eller bordplade. Skjul og se som folk forsøger at hente den ubevægelige ændring fra jorden.

Fake kaste op

Kun gøre dette prank, hvis du og dine venner har stærke maver og dine klassekammerater og skole embedsmænd har en sans for humor. For at trække ud denne prank, skal du bruge en ven, som er en allieret i din gag.

Natten før, fylde en varmedunk med nogen madrester du kan få dine hænder på. Før du går ind i cafeteriet til frokost, putte vandflasken op under din skjorte. Mens du sidder ved bordet, lave en lyd som du kaster op, bøje sig over at kobling maven, og pres flasken, så de resterende punkter kommer ud af flasken. Jo hårdere du trykker, vil yderligere gunk udspy, så presse hårdt og hurtigt for maksimal indflydelse. Din ven, der er i på gag kan derefter tage en bid af throw-up, til alles store væmmelse og forfærdelse.

Rude Awakening

Til denne næste aprilsnar prank, du har brug for en masse vækkeure. Indstil hver alarm clock for et andet tidspunkt. For den største punch, vælge tidlige tider om morgenen med korte mellemrum. Placer vækkeure alle rundt i lokalet for telefonfis offer. Sørg for at vågne op, før den første alarm skyldes at gå væk, så du kan læne dig tilbage og se vittighed spille ud som offer forsøger at finde alle de vækkeure, du har skjult. Du kan også indstille alle vækkeure til at gå ud på nøjagtig samme tid og se, som han eller hun forsøger at finde alle de ure til at slukke alle blaring alarmer.

Picking en sjov

Når du vælger aprilsnar drengestreger for børn, skal du sørge for den tilsigtede offer har en sans for humor. Der er ingen mening at komme i problemer i løbet af hvad der bør være en sjov og harmløs joke, så vælg den tid og sted for telefonfis og typen af ​​telefonfis omhyggeligt.