Appliance Repair: Range / Ovn Parts Tips

Jeg tror, ​​min Gas Ovn har problemer Igniting

Nogle gange din GE range / ovn dele, Thermador dele, og Jennair dele bare brug for tid til at fungere korrekt. Mange mennesker forventer et gaskomfur at opføre sig som en elektrisk model og varme op med det samme. Vidste du, at det kan tage op til tre minutter til at antænde og varme? Når det er sagt, hvis din gaskomfur tager længere end dette, chancerne er du har en tænder, der går dårligt, og skal udskiftes. Lad ikke en dårlig tændsats til at fungere på ubestemt tid, skal den udskiftes så hurtigt som muligt. I mellemtiden skal du sørge for dit køkken er godt ventileret, når de forsøger at diagnosticere problemet, tid ud af, hvor lang tid det tager for dette interval / ovn del at antænde gassen, etc. Du kan også have et problem med gasflammen . Det skal ombrydes omkring et interval / ovn del kendt som termoelement pære. Hvis flammen ikke indpakning den øverste tredjedel af flammen omkring pæren det skal justeres. Sørg for at du har et godt ventileret køkken, før justering af denne Jennair del, GE rækkevidde / ovn dele osv

Gas Range Flame Check

Vidste du, at farven på din flamme gas rækkevidde kunne angive, hvis reparationer er nødvendige? GE rækkevidde ovn dele og andre mærker ikke kan være et krav, hvis alt du behøver, er en simpel justering af intervallet luft lukkeren. 1. Tænd brænderne på din gas rækkevidde. 2. Vær opmærksom på farven på flammen. 3. Kan du se en konstant blå flamme? Dit sortiment er fint og kræver ingen justering til gasstrømmen eller luft lukkeren. 4. Er flammen gul? Du er nødt til at kontrollere luften lukker og gasstrømmen. Hvis luften lukkeren brug åbning, justere denne første og kontrollere kvaliteten af ​​din flamme igen. Hvis det stadig er gul, kontrollere gasstrømmen. Disse rettelser skal gøre det trick, og du kan spare køb af Jennair dele til den næste reparation job.

Min Range / Ovn s Heat Element er fint, men stadig ikke bage

Dine Magic Chef dele er gode, du har inspiceret både varmelegemerne bagning og slagtekyllinger, og du stadig ikke kan finde et problem med din rækkevidde / ovn dele? Undersøg forbindelserne mellem varmelegemet og terminalen. Du kunne have en dårligt tilsluttet elektrisk ledning, eller en brændt ud elektriske ledninger. Range / ovn dele skal beskæftige sig med både spænding og ekstrem varme, så det er et fælles problem at have en brændt ledning fra tid til anden. Dette er en simpel fix, og hvis du afkrydser dette problem i dit første oplag på fejlfinding, kan du spare dig selv unødige indkøb af Jennair dele, GE rækkevidde / ovn dele mv

Fastsættelse din Rage eller ovn

Afhængig af jobbet, reparere din ovn med udskiftning rækkevidde / ovn dele kan variere i sværhedsgrad fra quick fix til større reparation indsats. Ligegyldigt hvor meget tid du har brug for at investere, så husk, at en række eller ovn er et elektrisk apparat, og skal være slukket ved at blive afbrudt fra stikkontakten eller ved afbryderen.

Gas ovne oprette yderligere sikkerhedsspørgsmål. Luk for gassen og arbejde i et godt ventileret område. Det kan være nødvendigt at drive en elektrisk ventilator med åbne vinduer til korrekt ventilere for sikkerheden. Forsøg ikke at installere gas rækkevidde / ovn dele uden at slukke for gassen. Range / ovn dele installation ofte indebærer at placere metal mod metal, hvilket kan skabe gnister og andre forhold, der kan antænde gassen.

Min Gas Range Giver Off Sod

Defekt rækkevidde / ovn dele er ikke den eneste bekymre en gas række ejer har; truslen om kulilte er meget reel og skal betales meget opmærksom på, når du laver reparationer på området.

Hvis din rækkevidde eller ovn afgiver sod, du helt sikkert have en kulilte problem. Sod er resultatet af ineffektive eller ufuldstændig forbrænding. Der er altid forhøjede niveauer af carbonmonoxid med sod produktion. Korrekt justeret range / ovn dele ikke afgiver sod. Du har måske dårligt justeret gastryk, luften lukkeren kan være nødvendigt at blive åbnet, eller du kan levere brændstof ovnen er ikke designet til at håndtere. Brug ikke naturgas i flydende propan komfur eller omvendt.

Min Ovn bliver ikke varm nok

Hvis din ovn ikke er ved at nå den rette temperatur, bør du inspicere varmelegemer, termostat og ovn sensor. Forinden nogen af ​​disse, et vigtigt skridt fejlfinding er at give et godt kig på din ovndøren pakning.

Har den river? Tears? Er det trækker væk fra ovnen? Tro det eller ej, kan denne enkle interval / ovn del gøre en stor forskel i, hvordan ovnen fungerer. Hvis det går dårligt, vil du miste varmen gennem døren. Døren pakning er beregnet til at holde varme luft inde i ovnen. Når dette interval / ovn del begynder at gå dårligt, vil varmen sive ud i køkkenet, hvilket reducerer den samlede temperatur din madlavning.

Hvorfor er min Clock Blinkende Strange tal og bogstaver?

Hvis din elektriske rækkevidde ur LED giver dig ulige nummer / bogstavkombinationer, er det fordi den Electronic Control Range har registreret et problem, der skal rettes. Antallet / bogstavkombinationer er kendt som fejlkoder, der svarer til bestemte interval / ovn dele, der skal repareres eller udskiftes.

Nogle range / ovn dele vil altid registrere fejlkoder, når de går dårligt. Nogle modeller af rækkevidde / ovne kun vise fejlkoder til uret og kontrolpanelet selv og ikke diagnosticere andre problemer. Hvad mere er, de fejlkoder er meget forskellige fra mærke til mærke.

Du skal bruge din ejermanual at fortolke fejlkoder til din enhed. Du kan også nødt til at søge efter yderligere oplysninger om disse koder så mange producenter kun har til hensigt koderne fortolkes af uddannede fagfolk. Det hele afhænger af den model, du ejer, og den række / ovn reservedele du har brug for!

Hvor længe kan jeg forvente, at mine Range / ovn Parts til at vare?

Den gennemsnitlige rækkevidde / ovn del kan vare så længe som seks år. Thermador dele, Jennair dele, og andre mærker kan vare endnu længere, hvis problemerne er diagnosticeret korrekt. Nogle gange er den eneste, der galt med range / ovn dele er, at de er beskidte og ikke længere gøre gode kontakter eller tillader gassen at strømme i tilfælde af en gasovn. Varmelegemer i elektriske ovne er et glimrende eksempel. Denne serie / ovn del behov lidt af simpel rengøring for at sikre det har en stærk forbindelse med det elektriske system i området. Hvis kontakterne er for beskidt, vil el ikke nå varmen element og give det magt er nødvendig for at varme op. Alle apparater, lave mad har disse typer af problemer med snavs. En regelmæssig rengøring tidsplan kan spare dig nedetid ned af vejen.

Min Ovn ikke længere Self-Renser. Hvorfor?

En ovn har visse sikkerhedsfunktioner på det meget gerne en mikrobølgeovn. Thermador dele, GE rækkevidde / ovn dele og lignende er alle designet til at udføre en sikker selvrensende, hvilket betyder ikke at engagere sig i denne høj temperatur operationen, medmindre døren er ordentligt låst. Hvis du har en bøjet, knækket, eller fejljusteret dørlåsen, vil selvrensende enhed ikke. Denne sikkerhedsfunktion forbundet med denne rækkevidde / ovn del består i at stille en lille elektrisk forbindelse, når låsen er lukket, fortæller ovnen, at det er "sikkert" at operere i selvrensende mode. Kontrollér låsen på din rækkevidde / ovn. Hvis den er bøjet du kan være i stand til at rette det med en tang, men gøre visse der ikke er strøm til enheden. Det kan være nødvendigt at udskifte dette interval / ovn del, men inspicere låsen forbindelse kontakten før afregning på denne diagnose. Du har måske en dårlig switch i stedet.

Min Ovn Clock ikke længere fungerer

Det kan synes som en triviel klage, men mange mennesker er afhængige af deres ovn ure, når du bager eller madlavning, og ønsker at løse dem, når de går dårligt. Denne serie / ovn del fix varierer meget fra enhed til enhed. For folk med elektroniske eller LED display, problemet er desværre ikke meget brugervenligt. Du bliver nødt til at konsultere en professionel, og er sandsynligvis bedre tjent med en elektrisk timer.

For dem med ældre modeller, brændte ledninger, der leverer strøm til uret kan let ordnes, men hvis denne tidtagning interval / ovn del i sig selv er dårligt, bliver du nødt til at erstatte hele ur. Igen, det er billigere og nemmere bare at købe et køkken timer!

For dem, der har elektronisk display, kan en blinkende eller konstant fejlkode misfortolkes som en dårligt fungerende ur. Sørg for at få en fortolkning af fejlkoden med det samme, da nogle koder signal er brug for kritiske reparationer. Må ikke ignorere en fejlkode på dit digitale ur!

Min Gas Range / ovn Vil ikke bage

Hvis din gasovn ikke bager, skal du tjekke den bage tændsats, som ligger på ovnen brænder på de fleste modeller. Denne gas / rækkevidde del skal gløde under normal drift. Hvis du ikke kan se det glød, chancerne er du nødt til at erstatte det. Før du bestiller, tage ovnen ud af automatisk drift og sætte det ind i manuel og tjek igen. Du kan opleve, at tænderen virker fint i denne tilstand.

Hvis tænderen giver et rødt skær, dette interval / ovn del er svag og igen skal erstattes med en ny serie / ovn del. Der er andre årsager til dette problem, skal du vide, du har rækkevidde / ovn dele i god stand, herunder gas sikkerhedsventil og termostaten før afregning på den bage tænderen som synderen.

Min Electric Range Vil ikke bage

Mange ting kan forårsage bagning problemer i el-ovne, og en inspektion af de varme elementer er den første ting du skal gøre. Hvis du ser nogen huller, svedne patches eller andre synlige skader vil du sandsynligvis nødt til at erstatte den varme element. Denne serie / ovn del er forholdsvis enkelt at udskifte. Den er forbundet til terminalen af ​​ledninger, der skal afbrydes, før elementet kan fjernes. Slå op udskiftning interval / ovn del passer til din model online og orden, eller ring til din lokale dele depot og kan du sikkert installere samme dag.

Husk at afbryde strømmen til apparatet, før du prøver at installere range / ovn reservedele, og du bør ikke have nogen problemer. Husk at tjekke den bage element og slagtekyllinger element, hvis din enhed har begge. Det kan være nødvendigt at udskifte en eller begge af dem, hvis enheden er ældre.

Min Gas Burner vil ikke arbejde

Når du tænder brænderne på din gas rækkevidde, er en "ingen flamme" -situation normalt skylden på vågeblus. Nogensinde forsøger man igen starte pilot lys blot for at opdage det allerede tændt? Folk er ofte forvirrede, når de erstatter toppen og forsøger at starte området igen kun for at få en manglende tænding igen. Har du brug for MAGIC CHEF reservedele? Jennair dele? Ikke hvis problemet er en blokeret eller snavset brænder. Dette kan forhindre gassen i at antænde. Skrub dine brændere, lad dem tørre, og prøv antændes igen. Hvis du får flamme, du har nu diagnosticeret og repareret problemet, ingen ekstra rækkevidde / ovn dele nødvendig! Vær sikker på at også tjekke for luft blæser fra en fan, air condition, eller åbent vindue, som kan blæse ud pilot lyset i nogle tilfælde.