Appliance Repair: køleskab dele Tips

Mit køleskab stopper og starter meget ofte

Hvis køleskabet starter og stopper meget ofte, kan du have en overophedet kompressor. Dette køleskab del er en komponent i kølesystemet af køleskabet. Årsagen til en overophedet kompressor? Tag et kig på bagsiden af ​​dit køleskab. De køleskab dele du se tilstoppet med snavs, støv og snavs er kondensatoren bredbånd. Disse spoler hjælpe sprede varmen. Enhver belægning på spolerne forstyrrer denne proces og kan resultere i et større tab af effektivitet i køleskab dele som kompressoren. Rens spolerne, og overvåge dit køleskab for at se, hvor ofte den starter og stopper, når belastningen kompressoren er mindsket.

Der er vand på gulvet ved mit køleskab

Amana køleskab dele, Sub Zero dele og andre køleskab dele fungerer ved hjælp af kølemiddel, der holder systemet køligt. Når kølesystemet er kompromitteret en lækage kan forekomme. Nogle mennesker opdager vand og danner på gulvet nær køleskabet og forveksle dette for en kølevæske eller kølemiddel lækage. Heldigvis er dette ikke tilfældet. Hvis du ser vandet nær køleskab, tjek køleskabet del kaldet afløbet gryden. Denne er placeret i bunden af ​​køleskabet bag grillwork. Panden skal tømmes og rengøres mindst en gang om året. Chancerne er, har du ikke tjekket eller rengøres afløbspanden i temmelig lang tid.

Hvorfor bliver min Køleskab Frys min mad selv ved den laveste indstilling?

Amana køleskab dele og Whirlpool køleskab dele (sammen med resten af ​​de populære mærker) afhænger af korrekt funktion af køleskabet termostat. Hvis termostaten går dårligt, er hele driften af ​​resten af ​​køleskab dele påvirket. Hvis du har frosne fødevarer, selv ved den laveste temperatur indstilling, bør du teste og udskifte termostaten, hvis den er defekt. Det er ofte findes på bunden af ​​køleskabet under gulvet, men nogle modeller har det placeret på bagsiden af ​​fryseren. Det kan være nødvendigt at fjerne gulvet panel, eller reoler og andre forhindringer for at komme på termostaten. Frigidaire køleskab dele, Whirlpool køleskab dele, og andre kan være let at opspore på internettet og orden, men hvis du føler et bestemt job er ud over din ekspertise, kan det være en god ide at bestille en reparation manual til din enhed og få yderligere oplysninger, inden du forsøger en gør-det-selv fix.

Mit køleskab Rangler

En støjende køleskab kan have flere forskellige årsager, en del af den normale drift af din køleskab dele. Raslende er en af ​​de mere mistænkelige lyde, men ærgrelse faktor er ofte højere end fix-it-hurtig faktor. Raslende kan være forårsaget af en Sub Zero, Amana eller andet køleskab del kaldet kondensatorventilatoren. Hvis knivene på blæseren er snavsede, kan det gøre blæseren rangle, som den spinder. Du bør også dobbelttjekke og lidt justere afløbet gryden. Denne køleskab del kan Rattle and Hum, hvis det er i den helt forkerte sted. En mindre justering skal afhjælpe støj problem, hvis ja, der er kilden til lyden. Afrimningen timer har en motor, der kan udvikle en støj problem, men desværre den eneste måde at lukke munden på motoren er at erstatte den. Medmindre du absolut ikke kan stå lyden denne køleskabet del gør, er du bedre stillet venter to det går dårligt, før du trækker den ud af køleskabet.

Hvorfor er min Fryser Er Hot?

En varm fryser er normalt et symptom på en defekt afrimning timer. Dette køleskab del skal udskiftes, men før du prøver at trække afrimning timer, kontrollere en anden køleskab del for at sikre, det ikke er den egentlige årsag til problemet. Ice beslutningstagere kan sætte sig fast i deres cykler, også. Dobbelttjek at sikre, at ismaskinen fungerer korrekt.

Hvis det sidder fast i noget, der hedder høsten cyklus, hvor isen frigives i isen bakken eller container. Ice beslutningstagere bruger en opvarmet element til delvis smelte isen nok til at sende den til isen bakken. Hvis maker sidder fast i denne cyklus det kan varme op din fryseboks. Det kan være nødvendigt at nulstille eller erstatte ismaskinen afhængigt af sværhedsgraden af ​​de dårligt fungerende køleskab dele forbundet til ismaskinen problem.

Min Køleskab kører ikke

Der er mange grunde til, at et køleskab ikke fungerer. Nogle af dem er indlysende og kræver ikke udskiftning Amana køleskab dele, GE køleskab dele og lignende. Hvis du ikke har tjekket disse, starte med denne liste og fejlfinding følgende: 1. En udløst afbryder 2. En unplugged køleskab 3. Utilstrækkelige forlængerledninger 4. brændt ud, flossede eller svedne forlængerledninger 5. Ingen strøm til stikkontakt 6. Et brændt, flosset eller på anden måde beskadiget køleskab strømkabel Disse er grundlæggende rettelser uden ekstra køleskab dele til at købe, men disse køb kan være nødvendig i tilfælde af forlængerledninger. Store skader på dit apparat kan resultere med forkert brug af en forlængerledning. Nogle mennesker er ikke klar over, at du aldrig skal bruge en forlængerledning, der er lysere eller svagere end netledningen du tilslutte den til. Ved hjælp af en svagere ledning kan beskadige ledningen, stikket, og køleskabet selv i tilfælde af en strømstød gennem svagere ledningen.

Svedig Køleskab? Vand i Skarpere Area?

Hvis du har en svedig køleskab, eller er at finde vand i dit skarpere område, bør du undersøge døren til dit køleskab. Tag et godt kig på køleskabet del kaldet døren pakning. Det er den gummi, der danner segl, som holder i den kolde luft og giver din mad til at holde fra fordærves. En slidt, beskadiget, galt eller på anden måde defekt tætning er ikke en god ting. Det skal straks udskiftes.

For at kunne installere denne køleskab del, bliver du nødt til at købe forseglingen, og undersøge det for rynker, bøjninger og andre knæk, der kan forhindre dig i at få en tæt forsegling på døren, når pakningen er installeret. Hvis du finder rynker eller knæk, sætte din nye dør pakning i tørretumbler på en mellemlang indstilling i cirka ti minutter.

Hvis du vil installere denne tørretumbler del, skal du rydde ud hylderne i dit køleskab, og løsne skruer, der holder den gamle pakning på plads. Når dette er gjort, skal du fjerne hele pakning og erstatte den med den nye.

Når du har den nye pakning er installeret, kan du bruge et smøremiddel som silikone for at reducere knirkelyde din nye pakning vil gøre. Du bør bemærke en stopper for den overskydende vand oprustning i og på dit køleskab.

Hvad er en Interlock Switch?

Et stykke af standardudstyr på et køleskab er interlock switch. Denne Amana køleskab del, GE køleskab del eller andet mærke er designet til at holde visse ting i at ske, når dit køleskab døren er åben. Din ice maskine, for eksempel, vil ikke skubbe isterninger, når døren er åben. Når køleskabet er lukket, døren trykker interlock switch og disse ting sker som de normalt gør. På et tidspunkt kan det være nødvendigt at udskifte interlock switch. Hvis isterninger bliver sparket ud på gulvet, når døren er åben eller anden usædvanlig aktivitet, du ikke bemærke før når døren var åben, skal du finde kontakten og erstatte den med en ny. Dette køleskab del er enkel nok til at finde, da det er enten tæt på eller placeret med dørens lyskontakt. Du bliver nødt til at fjerne eventuelle skruer, træk forsigtigt kontakten ud og fjern stik med strømmen til køleskabet afbrudt. Du kan få brug en tang til at gøre dette. Hvis du ikke er sikker på, om kontakten i sig selv er dårligt, teste det med et ohmmeter. Hvis dette Whirlpool køleskab del er dårlig, kan du bestille en ny online og installere det, når det ankommer. I mellemtiden kan du nødt til at affinde sig med faldende isterninger og andre symptomer, indtil del dukker op. Hvis en af ​​dine symptomatiske problemer er køleskabsdøren ikke fungerer, så glem ikke at tjekke pæren selv. Det kan skal udskiftes sammen med interlock switch

Min Køleskab svirret og klukkende. Hvorfor?

Køleskab dele ofte gøre lyde, når de opererer normalt. Det meste af tiden, vi tune ud disse lyde, men nogle Amana køleskab dele, Whirlpool køleskab dele osv gøre mere mærkbare lyde end andre. Her er en liste over nogle af de mere almindelige årsager: 1. Summende er ofte forårsaget af et køleskab, der hviler på et gulv, der ikke er niveau. Den drypbakke er ofte kilden til støjen. 2. Pops og knitren ofte høres, når køleskabet går gennem en afrimning. De køleskab dele kan trække sig sammen og udvide lidt. 3. boblende lyde og gurgles er lyden af ​​dit køleskab kølevæske under normal aktivitet. 4. Hvis du klikker ofte høres som mekaniske afrimning timere går ind eller ud af en afrimning. Der er ingen grund til at inspicere din Sub Zero dele eller Frigidaire køleskab dele, når du hører disse lyde. De er bare de sædvanlige lyde fra en "sund" køleskab.

Min Køleskab Kører kontinuerligt og aldrig slukker for

Problemet med en konstant kører køleskab let diagnosticeret med standard drift af køleskabet del kaldes afrimning timer. Du behøver ikke engang at slukke køleskabet til at diagnosticere denne. 1. Du skal blot finde den knop, der driver timeren og drej den, indtil du hører et klik. 2. Vent 22 minutter. 3. Kontroller at sikre at din køleskab dele fungerer korrekt og enheden er kommet ud af afrimning og er tilbage til normal drift. Hvis dine køleskab dele ikke er i orden, og maskinen er ikke ud af afrimning, har du en defekt afrimning timer, som skal udskiftes.

Drænrør blokeret?

En selvstændig afrimning køleskab dræner vandet fra afrimning i et rør, der munder ud i afløbet gryden i bunden af ​​køleskabet. Derfra vandet normalt fordamper. Et blokeret afløbsslangen kan være en kilde til vand vandpytter. Du behøver ikke udskiftning køleskab dele at løse dette, skal du blot rense røret og drænhul og tingene skal komme tilbage til normal. En anden kilde til vand? Nogle enheder er udstyret med et køleskab del for at holde vand dannes på dørene. Varmeelementer bruges til at fordampe vandet, men disse er slået fra, hvis du lægger køleskabet i energisparetilstand. Tag enheden ud af energisparefunktion og se hvad der sker. Hvis dit vand problem rydder op, har du fundet problemet, intet køb eller installation køleskab dele er nødvendige.

Der er en vis kold luft, men ikke nok

Der er mange Whirlpool køleskab dele, Amana køleskab dele og Sub Zero dele for at kontrollere, når de forsøger at diagnosticere en fryser. En af de vigtigste ting, du bør tjekke i tilfælde af lav kold luftstrøm? Kølemiddellækager. Utætheder betragtes sjældne, men hvis du nogensinde har forsøgt at afrime en fryser ved chipping væk på isen, bør du helt sikkert tjekke for et kølemiddel lækage. Køleskabet dele, der udgør kølesystemet er en del af, hvad der er kendt som et lukket system. Det betyder, at kun en uddannet professionel skal forsøge at reparere den. Kølemiddellækager er en sundhedsfare; Hvis du har mistanke om lækage, ringe til en professionel med det samme.

Mit Køleskab tændes, men der er ingen kold luft

Hvis du har et køleskab med en arbejdslys, men ingen kold luft, den første ting du skal gøre, er at tjekke temperaturindstillingen for at sikre det er korrekt indstillet. Dernæst vil du nødt til at rense køleskabet del kendt som kondensatorflader. Disse er placeret på bagsiden af ​​køleskabet, og disse spoler er et køleskab del, der får meget beskidt. Rengøring dem kan gendanne tabte effektivitet, men du bliver nødt til at afbryde køleskabet først inden rengøring dette sæt af køleskab dele. Du bør også sikre, at der er en tre-tommer dødt rum mellem køleskabet og væggene i nærheden af ​​apparatet.