Apple Hat for Baby Boys

Apple Hat for Baby Boys


En sød mode, æble hatte er en klassisk stykke tøj, som aldrig mistet sin appel. Denne stil hat går tilbage hundreder af år, og har været igennem mange cykler af popularitet. Først mandat fra den britiske regering i 1571, blev hætten nødvendige tøj til alle ikke-ædle mandlige borgere, fordi regeringen ønskede at stimulere salget af uld. Hatten blev meget populær igen i slutningen af ​​det 19. århundrede, og er i øjeblikket en mode korte for flere generationer, både mandlige og kvindelige, i flere dele af verden.

Apple Hatte og Newsboy Caps

En "æble hat" er synonymt med mange andre typer af hat. Hatten kaldes ofte en Newsboy hætte. Navnet varierer dog afhængigt af regionen og det materiale, som hætten er lavet. Selvom Apple hatte kan være fremstillet af stort set alle materialer, herunder uld, er Newsboy caps næsten altid lavet af uld.

Navnet "Newsboy cap" skyldes, at mange Newsboys stående på gadehjørner og råbe nyheden havde disse hatte. Mens i dag cab drivere er oftest forbundet med hatten, det oprindelige navn fast. Navnet "æble hat" kom fra det faktum, at hatten var meget populær i New York City.

Andre navne for denne hat stil er Gatsby (eller Jay Gatsby), Baker Boy, Fiskernes Cap, Taxachauffoer, Lundberg Stetson, eller otte Panel. Der er en masse forskellige måder at henvise til denne stil cap, men de afgørende kendetegn er alle de samme:

  • Knap i midten på toppen, hvor alle otte paneler af hatten mødes
  • Runde, fuld krop
  • Stiv, afrundet randen, der er kortere end en baseball cap
  • Button forbinder hatten til randen i den forreste

Baby og Toddler Hat

Æblet hat har altid været et populært hat med mænd, undertiden med ældre generationer og til tider med yngre generationer. I de senere år har denne stil hat også blevet en favorit til baby drenge og småbørn, og nogle gange endda for unge piger. Hatte til børn er ikke altid lavet af signaturen uld, hvorfra voksne caps er lavet; apple hat til børn er oftere en fashion statement end ethvert forsøg på at holde varmen. For vintermånederne, en strik eller pels vinter hat er en bedre indsats.

Baby drenge og småbørn er ofte set med æble hætter parret med blå jeans, sneakers og en afslappet, men også klassisk stil, skjorte. Selvom du måske ikke se denne hat parret med en hættetrøje eller en T-shirt, dit barn ikke at virkelig være klædt op heller. Prøv iført hat med en knap-front skjorte, en rugby skjorte, eller en lang-ærmet polo. En knap-front skjorte med en sweater vest er en ikonisk parring for et æble hat.

Apple Hatte til Boys

Dapper Lads sælger Newsboy caps i uld, fløjlsbukser og bomuld til overkommelige priser. Hver stil tilbydes kun i et par størrelser, lige fra baby (seks måneder) op til større drenge størrelser.

Lille Låg har et fint udvalg af høj kvalitet hatte til børn, herunder æble hatte til både drenge og piger. Dimensionering starter med babyer og går op til 10 år.

For nyfødte, er det også muligt at lave din egen Newsboy hat. Hæklede udgaver af denne klassiske kasket sælges på Etsy, og er forskellige i stil fra det traditionelle. For nyfødte, den hæklede version er den eneste, der vil blive på godt.

Moderigtigt Apple Hat for Baby Boys

Uanset om du vælger en klassisk tweed uld æble hat eller en komfortabel hæklet udgave, er din lille dreng bundet til at se flot i denne tidløse tilbehør. Parre hat med tøj til at matche stilen i hætten og du er bundet til at få mange komplimenter for dig og din søn sans for mode.