Apple Fakta for børn

Apple Fakta for børn
Spis din daglige æble!

Hvis du ønsker at fremme sunde spisevaner, kan disse sjove æble fakta for børn bare gøre det trick!

Tilskynde sunde alternativer

Meget af dit barns spisevaner og sundhed valg vil blive dannet i hans tidlige barndom år som en direkte følge af forældrenes indflydelse. Selv hvis du har de bedste intentioner på hjerte, en alt for mange ture til fastfood drive thru kan begynde at ændre dit barns syn på, hvad der er acceptabelt at forbruge på daglig basis. Med tv og smarte reklamer konsekvent markedsføring forarbejdede og sukkerholdige fødevarer til børn, kan det være en udfordring at tilskynde dem til at komme tilbage til det grundlæggende og forbruge mindst fem daglige kopper den anbefalede frugt godtgørelse. Disse sjove og humoristiske æble fakta for børn kan hjælpe hende indse, at den hurtigste, juiciest og mest bekvemme fødevarer valg er også fantastisk til hendes helbred og krop!

Sjov Apple Fakta for børn

For at få dit barn til at forbruge minimumskravet på fem kopper frugt om dagen, undervise og quiz ham på disse sjove æble fakta! At lære om historie og lore bag den fantastiske Apple vil ikke kun bygge påskønnelse for den fine frugt, men også opfordre ham til at opsøge et sortiment af ændringer finde hvilken æble og smag strejke hans fancy under snacktime.

Apple Fakta

Med deres oprindelige oprindelse fundet sted mellem den sorte og Det Kaspiske Hav, i dag æblet dyrkes over hele verden, og er faktisk et medlem af rosen familien. I USA alene, er æblet dyrkes i enhver stat, med Pennsylvania, Michigan og Washington førende pakningen for overdådige og saftige sorter.

Mens æblet er næsten altid forbundet som en dyb rød skinnende frugter, er der mange forskellige sorter, der bærer deres egen unikke konsistens, smag og farve. Mens æbletræer vokser og modnes året rundt, er det æble frugt høstet i sensommeren og det tidlige efterår måneder fra august til oktober, hvilket gør denne særlige frugt en favorit tilføjelse til efteråret måltider, tærter og Halloween godbidder.

Fun Trivia

Mens der er masser af legender og overleveringer omkring denne bibelsk bemærket frugt, følgende fakta gøre verden af ​​æblet endnu mere fascinerende:

  • Der er over 7.500 æblesorter, der dyrkes på verdensplan. Afhængig af lokale marked tilgængelighed, der er masser af forskellige smag og teksturer!
  • Selvom Apple avlere foretrækker dværg sorter for at lette plukningen kan nogle æbletræer tårn på 40 fod.
  • De mest populære æblesorter såsom Red Delicious, Granny Smith, Fuji, Gala og Golden Delicious.
  • En skæppe æbler vejer en kæmpestor 42 pounds.
  • Selvom du måske opbevares i køleskab æbler, en rumtemperatur Apple vil modnes næsten 10 gange hurtigere.
  • I Colonial tidsperiode, blev æblet benævnt "smelte i munden" frugt.
  • I modsætning til mange maskine høstede frugter og grøntsager, hver æble plukket stadig høstet med håndkraft.
  • George Washington voksede og beskåret sine egne æbletræer i sin fritid!
  • Et medium æble packs kun 80 kalorier, hvilket gør denne hjertet sundt håndholdte måltid en vinder!
  • Den største æble nogensinde plukket vejes på en kæmpestor three pounds.

Lav en Apple Feast

Mens et æble i sig selv kan gøre et måltid, kan du opfordre ham til at forbruge flere æbler ved kogning særlige opskrifter catering omkring frugten. Overvej oppiske en frisk batch af hjemmelavet æblemos, eller tage i weekenden ud for at plukke friske æbler og dyp dem i en sød karamel sauce. Når hun indser, hvor velsmagende og sød æble frugt er, hun forpligtet til at være mere åbne over for denne daglige tilføjelse på hendes tallerken.