Appetitnedsættende piller

Appetitnedsættende piller
Piller canâ € ™ t give en magisk løsning til vægttab.

Hvis du kæmper for at kaste overskydende pounds, kan du spekulerer hvis en appetit faldende pille er rigtigt for dig. Men beslutningen om at bruge piller til støtte i vægttab er ikke en, der bør tages alvorligt.

Typer af appetit Faldende Pills

De fleste lokale kiosker eller helsekost butikker tilbyder et bredt udvalg af over-the-counter kosttilskud hævder at hjælpe folk tabe sig ved at reducere appetit. Almindelige ingredienser i disse piller omfatter:

 • Ephedra: Når en vigtigste ingrediens i de mest populære kosttilskud, er dette produkt nu blevet forbudt fra markedspladsen på grund af bekymring for, at det kan øge blodtrykket, forårsager hjerte uregelmæssigheder, og bidrage til anfald, slagtilfælde eller død. Men te indeholder ephedra stadig lovligt i USA.
 • Land katost: Også kendt som heartleaf Dette supplement formodes at mindske appetit samtidig øge antallet af kalorier brændt. Men det indeholder også små mængder af ephedra og anbefales ikke af de fleste sundhedspersonale.
 • Bitter Orange: Ofte markedsført som et sikkert alternativ til ephedra, de langsigtede virkninger af denne urtekosttilskud lange er ukendte.
 • Grøn te ekstrakt: Selv om nogle mennesker hævder grønne træ ekstrakt kan mindske appetitten og øge stofskiftet, er der ikke meget bevis for denne påstand. Kosttilskud, der indeholder grøn te-ekstrakt kan forårsage diarré, opkastning, fordøjelsesbesvær, og oppustethed.
 • Hoodia: Der er mange appetit faldende piller til rådighed notering hoodia som den vigtigste ingrediens, men der er ingen videnskabelige beviser til støtte for krav, at dette stof faktisk er med til at mindske appetit.
 • Konjugeret linolsyre (CLA): Dette tillæg hævder at reducere appetit og hjælpe dig med at opbygge muskler, men almindelige bivirkninger omfatter fordøjelsesbesvær, diarré og tarm ked af det.

I mange tilfælde, kosttilskud, der markedsføres som vægttab hjælpemidler indeholder en cocktail af ingredienser. Dette menes at øge et supplement effektivitet, men øger også risikoen for potentielle bivirkninger.

Faldgruberne i Diet Pills

Selvom popping en pille at tabe kan lyde som en fantastisk løsning på dit problem, appetit faldende piller har flere faldgruber. For eksempel:

 • Tage en pille for at tabe ikke opfordre dig til at udvikle de sunde vaner, der er nødvendige for en meningsfuld livsstil ændring.
 • Bivirkningerne af mange kosttilskud kan være meget ubehagelig.
 • Nogle kost piller kan forværre forud eksisterende medicinske tilstande.
 • Ikke-receptpligtige kost piller kan forårsage uønskede interaktioner med dine receptpligtig medicin.

Ud over de punkter, der er anført ovenfor, er det vigtigt at indse, at kost pille industrien er dårligt reguleret. Da kosttilskud ikke er klassificeret som over-the-counter medicin, er de ikke underlagt regulering af Food and Drug Administration (FDA). Det betyder, at marketing påstande ikke behøver at blive bakket op af videnskabelig forskning. Faktisk er den eneste måde FDA kan forstyrre salget af kosttilskud er, hvis produktet viser sig at være en offentlig sundhedsfare.

Stoffri måder at spise mindre

Hvis du kæmper for at kontrollere din appetit, kan følgende tip hjælpe dig med at lære at spise mindre uden at ty til potentielt skadelige kost piller:

 • Du må ikke forveksle sult med kedsomhed. I mange tilfælde spiser folk, når de er faktisk keder sig. Hvis du tror du er sulten, og det er ikke måltiderne, kan du prøve at gå en kort gåtur eller læse en bog for at distrahere dig selv.
 • Brug mindre retter. Undersøgelser har vist, at placere dele på mindre plader er en simpel psykologisk trick, der hjælper folk spiser mindre.
 • Fyr op under din mad. Flavorful fødevarer er mere tilfredsstillende end intetsigende og usmageligt retter.
 • Forøg din fiber indtagelse. De fleste amerikanere ikke får nok fibre i deres kost, men fiber hjælper du føler dig mere tilfreds med din mad.
 • Drik et stort glas vand før dit måltid. Ud over at være godt for din hud, vand hjælper dig med at føle fyldigere længere.
 • Sæt en nice tabel. Gør måltidet en særlig lejlighed. For at gøre små portioner føle sig mere tilfredsstillende, angive en smuk tabel ved hjælp af dine bedste retter og en farverig centerpiece.
 • Spis langsomt. Må ikke haste igennem dit måltid. Tag dig tid til rent faktisk at nyde din mad og være opmærksomme på, hvad der foregår i munden.

.