Appel Brev til Medical Insurance Company

Appel Brev til Medical Insurance Company

En klage brev til medicinsk forsikringsselskab er nødvendigt, hvis dit krav er blevet afvist. Undertiden appeller håndteres af hospitalet eller lægen personale, men andre gange er det op til patienten at forfølge denne sag.

Skrive en appel Letter

Ved start af appelsagen, er der et par ting, du får brug for. Sammen med appellen bogstav, vil din læge eller en anden speciallæge nødt til at skrive et brev om din sag. Du enten har brug for en kopi af din medicinske journaler eller alle de oplysninger der er relevante for din påstand. Du kan også gøre nogle forskning for artikler, der vedrører detaljerne i din behandling. Tonen i brevet skal være behageligt som du blot angiver de faktiske forhold og anmode fornyet behandling.

Hvad skal medtages

Når du skriver en appel brev til medicinsk forsikringsselskab, skal du sørge omfatte alle identificere oplysninger fra din politik, herunder:

  • Politikken og gruppenummer
  • Antallet af dit krav
  • Enhver anden vital information

Dit brev skal også indeholde virksomhedens grund til at nægte din påstand og et overblik over lidelse og behandling modtaget. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, fordi der kan have været menneskelige fejl ved roden af ​​den benægtelse af din påstand.

Stat, hvorfor du mener, at kravet skulle have været tilladt. For eksempel er der foretaget justeringer for at gå ud af nettet for visse medicinsk nødvendige behandlinger. Klart, hvad du ønsker, at forsikringsselskabet til at gøre. Dette er normalt en anmodning om, at de revurdere og godkende ansøgningen så hurtigt som muligt.

Indsendelse Tip

Sørg for, at adressen er korrekt. Appelafdelingen kan have en anden adresse end den adresse for indgivelse af krav. Du bør sende brevet med certificerede mail og anmode om en kvittering; dette er den eneste måde at vide det ankom.

Prøve Medical Insurance Appel Letters

Prøve Brev 1

Følgende er et udsnit af en appel brev til medicinsk forsikringsselskab i tilfælde af et afslag baseret på medicinsk nødvendighed. I header sætte dit navn og adresse, dato, og påstandene anmeldelse instituttets adresse. Fortsæt med: Re: John Doe Policy # 1111111

Låse # 2222222

Kære Krav anmeldelse Department (eller personens navn, hvis du kender det):

Du benægtede John Doe påstand, fordi det ikke var lægeligt nødvendigt. Hans behandling blev givet af Dr. Smith den 13. maj 2050. Jeg føler din beslutning er en fejl og vil gerne appellere afslaget.

John Doe blev diagnosticeret med nogle Disease 1. april, og Dr. Smith mente, at han ville have stor gavn af den nye procedure. Jeg har vedlagt et brev fra Dr. Smith beskriver John Doe helbredstilstand og behandling.

Jeg sætter pris på din anmeldelse af denne sag. Du er velkommen til at kontakte mig på 555-555-5555, hvis der er behov for flere oplysninger.

Tak for din tid og opmærksomhed på min appel.

Med venlig hilsen

Jane Doe

Prøve Brev 2

Følgende er et andet eksempel på en appel brev til et forsikringsselskab, der har nægtet et krav. Årsagen til benægtelse i dette tilfælde var det ude af nettet treatment.Dear Mr. Fairman acceptere venligst dette brev som min appel til Healthy Insurance Company fornægtelse af min påstand om særlig strålebehandling. Jeg forstår, at du har afvist betalingen for denne behandling, fordi det blev administreret af en ud af netværksudbyderen.

Min praktiserende læge, Dr. Wright, mente, at denne behandling var den bedste løsning for mig og ingen udbydere i netværket tilbyder det. Jeg blev behandlet på New Age Medical Clinic af Dr. overmænd.

Jeg har vedlagt et brev fra Dr. Wright forklarer sine grunde for at anbefale denne nye behandling og et brev fra dr overmænd give detaljerne i behandlingen og hans kvalifikationer. Til din information, har jeg også medtaget to artikler, der forklarer denne procedure.

Jeg beder dig om at revurdere min påstand og gøre det muligt ud af nettet behandling. Tøv ikke med at kontakte mig på 666-666-6666 og jeg ser frem til at høre fra dig snart.

Med venlig hilsen

David Jones

Sender brevet

Sørg for at være høflig og professionel i brevet. Være detaljeret og støtte din sag. Send brevet registreret eller certificeret mail, så du kan være sikker forsikringsselskabet modtager det og vil arbejde på din sag.