Apologien Science Curriculum

Apologien Science Curriculum

Apologien videnskab pensum er en af ​​de mere populærvidenskabelige læreplanerne på Hjemmeundervisning markedet. Specifikt kommer fra en ung-jord kreationist verdensbillede, apologien videnskaben giver klar tekst fra et kristent synspunkt. Apologien videnskab kommer i en række forskellige formater, der gør videnskab nemt, selv for dem, der frygter at undervise videnskab.

Apologien Science for Elementary

Videnskaben læseplan for kvaliteter K til 6 er skrevet af Jeannie Fulbright. Det er en dejlig blanding af eksperimenter, notebooking og praktiske aktiviteter drysset med dybere videnskabelige begreber. Det er et usædvanligt program på, at det tager et helt år for at studere blot et emne i modsætning til den typiske spiral tilgang, hvor eleverne studere mange forskellige aspekter af videnskab hele året. Fulbright forsvarer at ved at studere et emne ad gangen, får eleverne et mere fuldstændigt billede af videnskabelige begreber. Apologien tilbyder følgende kurser for elementære studerende:

 • Astronomi
 • Zoologi 1: flyvende skabninger femtedagen
 • Zoologi 2: Svømning Creatures af den femte dag
 • Zoologi 3: landdyr af den sjette dag
 • Botany
 • Humanfysiologi og anatomi

Alle kurserne kommer med en adgangskode for at komme ind på en hjemmeside, der tilbyder bog extras såsom notebooking sider, videoer og interessante links. En anden bonus til denne studieordning er, at materialer til videnskabelige eksperimenter er typisk meget let at finde og relativt billig.

Apologien Science Studieordning for Middle og High School

Hvad gør apologien en favorit for både forældre og elever er de mange forskellige måder, hvorpå du kan tage en high school kursus. Apologien tilbyder den typiske studieforløb for mellemskolen og gymnasieelever:

 • Generel Science
 • Fysisk videnskab
 • Biologi
 • Kemi
 • Fysik

Desuden tilbyder de Marine Biology, samt Advanced biologi, kemi og fysik for dem, der ønsker at tage AP test.

Bestil Hvad virker bedst for dig

Med apologien, forældre og elever har valg. Uanset om du vil bruge bare den traditionelle lærebog, eller gå til en fuld online kursus på apologien Academy, kan du være sikker på at der er noget til rådighed for dine videnskab kursus behov.

Lærebøger

Apologia lærebøger er grundig, men let at følge med fed skrift ordforråd ord og brede marginer. Lærebøgerne har illustrationer og "På egen hånd spørgsmål der hjælper de studerende tænker. Desuden, i slutningen af ​​hvert kapitel eller "modul" har en studievejledning, så du kan være sikker på, at dine elever forstår det arbejde, de har gjort.

MP3

Hvis du læser en lærebog er omtrent lige så tiltalende som at spise din sko, investere i audio version af kurset. Selvom du ikke får alle de store visuelle hjælpemidler, der kommer med i bogen, kan det være en stor tidsbesparende for dig som forælder. Mange familier får både lærebogen og lydfilen så eleverne kan lytte og læse sammen på samme tid.

Kursus CD-ROM

Hvis du vil have den fulde lærebog og lydfunktioner, plus yderligere interaktive funktioner, kan du prøve at bruge cd-rom-udgave af kurset. Cd-rom'en med ekstra funktioner som video demonstrationer af eksperimenter, links til nyttige hjemmesider og meget mere.

Apologien Academy

Hvis du føler at du bare kan ikke engang fatte undervisning en high school videnskab naturligvis apologien Academy er for dig. En fuld klasse, undervist af en kvalificeret instruktør, gennem en online format. Du vil betale studieafgift, og du bliver nødt til at have højhastighedsadgang til internettet. Men for mange forældre, der har en online klasse for videnskab er det bedste fra begge verdener.

Indkøb apologien Curriculum

Hvis du ønsker at købe nye studieordning, kan du besøge homeschool udbydere som Christian Book Distributører eller besøge den officielle apologien hjemmeside. Du kan også købe videnskab forsyning kits fra apologien der kommer med alt hvad du behøver at gøre alle de laboratorier i det kursus, du har købt - en reel bonus for forældre, der ikke ønsker at jage alle deres videnskabelige forsyninger.