AOL Kids and Teens Interview

AOL Kids and Teens Interview
Stephanie Cohen taler om AOL for børn og teenagere.

AOL er ikke kun for voksne. Stephanie Cohen, leder af AOL Kids and Teens team, taler om, hvad AOL har at byde på for børn i alle aldre.

Om Stephanie Cohen

LoveToKnow (LTK): Fortæl os om dig selv

Stephanie Cohen (SC): Mit navn er Stephanie Cohen, og jeg lede AOL Kids and Teens hold her på AOL. Jeg fører tilsyn med holdet og dag-til-dag drift af sitet, herunder redaktionelle. Jeg har arbejdet i the kid medieindustrien siden 1997. Min baggrund er i uddannelse (certificeret i Special Ed), og jeg har også en Masters i Instructional Technology og medier fra Teachers College, Columbia University. Jeg var en af ​​de første medlemmer af udviklingen indhold team på en start-up kaldet MaMaMedia.com. Jeg lærte for en kort tid og derefter kom til AOL og har arbejdet som en del af AOL Kids and Teens team for de sidste 12 år. Jeg har arbejdet med børn i hele mit liv, og jeg er en mor til en næsten tre år gammel, der elsker at gå online.

Om AOL for Kids and Teens

LTK: Hvad er KOL.com og SMCKids.com?

SC: KOL.com er Kids Online, AOL hjemmeside for børn. Vores mål er at give børn med sjove aktiviteter og spil på alle de emner, de elsker, såsom musik, spil, underholdning, Kæledyr og dyr, sport og meget mere. Oven i det, vi ønsker at give børn og forældre redskaber til at hjælpe med at gøre deres online oplevelse let og sikrere. To eksempler på dette er KOL E-mail og Foretrukne.

SMCKids.com er den første microsite i vores partnerskab med en kvadratisk Entertainment. The Secret Millionaire Club animerede serie har Warren Buffett. Han mentorer en gruppe af børn, der lærer om business og hvordan verden omkring dem fungerer. De udforsker begreber som udbud og efterspørgsel, det er vigtigt at placering, forfølge dine drømme, og at investere i dig selv. Webstedet indeholder spil, en blog skrevet af en af ​​de karakterer, de episoder og en buffett Bucks belønner program og investere spil.

LTK: Hvorfor AOL føler behov for at forny KOL.com?

SC: Vi føler, at vi altid kan forbedre på vores web-erfaringer. Vi er altid lære af vores brugere via feedback og brug, og ved, at der er ting, vi kan gøre bedre. Vi ønsker at gøre vores hjemmeside nemmere at bruge, giver børn, hvad de vil have hurtigere og tilføje funktioner, som vi mener vil være engagerende for publikum.

LTK: Hvad er tiderne for hvilke denne hjemmeside er designet?

SC: Pladsen er for børn i alderen 6 til 12.

LTK: Hvad AOL håber at opnå med redesign af denne side?

SC: Ved at stille børnene for deres meninger, og redesigne, håber vi at skabe den ultimative destination for børn. Vi ønsker at sikre, at vi lever op til deres behov, og har en masse af det, de søger at gøre, når de er på nettet. Vi ønsker at være det sted, at børn starter deres web erfaring og med værktøjer som Foretrukne, vejr, e-mail osv, der gør det nemmere og mere sikkert.

LTK: Hvad kan børn og deres forældre gøre for at hjælpe med dette redesign?

SC: At hjælpe med vores redesign, vi beder børn og forældre til at besøge KOL.com og klik på animationen af SMC Kids hvor der står "Klik her for at give os dine ideer." Derefter skal de fortælle os, hvad de gerne vil se i den ultimative sted for børn. Vi vil gerne vide, hvilke funktioner og aktiviteter, de gerne vil se på et nyt websted.

AOL er Forpligtelsesperioden

LTK: Har du andre kommentarer, du gerne vil gøre med hensyn til AOL og KOL?

SC: AOL er forpligtet til at bringe det bedste oprindelige indhold på internettet og verdensklasse produkter og tjenester til internettet publikum, der omfatter børn og familier.