Anvendelser af computere i virksomheden

Anvendelser af computere i virksomheden

I en ikke alt for fjern fortid, var computere primært til tekstbehandling, organisere information, og udfører beregninger. Selv i disse traditionelle områder, har de roller, computere ekspanderet voldsomt, mens nye muligheder for virksomhederne at bruge computere slå op næsten dagligt.

The Cloud

Cloud computing er omdrejningspunktet, der gjorde mange business computing forbedringer muligt. Skyen er multifunktionelt og synes at have næsten ubegrænsede muligheder, ifølge en rapport fra National Institute of Standards and Technology (NIST). Et højt opfattelse af, hvad der gør det så unikt inkluderer:

 1. Serviceniveauer for automatisk at justere som brugere adgang til systemerne, hvilket gør skyen langt mere omkostningseffektivt end traditionelle servere.
 2. Netværkene er vidtrækkende og støtte mobiltelefoner, tabletter og bærbare computere samt pc'er.
 3. Ressourcer fra forskellige lokaliteter samles, hvilket skaber en større geografisk rækkevidde.
 4. Forskellige midler kommer online og gå tilbage offline automatisk, baseret på brugernes efterspørgsel. Dette giver skyen langt større anvendelighed end de traditionelle servere.
 5. Tjenester måles og automatisk optimeret til at give store mængder af opbevaring, behandling af data og båndbredde.

SmartPhones

Med cloud evne til at understøtte en lang række applikationer og span større fysiske afstande, har mobiltelefoner taget på computer-lignende funktioner. SmartPhones lede afgift. Især for forretningsfolk, der arbejder i marken, ligesom sælgere, har mobiltelefoner blevet uundværlig.

 • Download en GPS-program, og aldrig være for sent til en aftale, fordi du mistet din måde.
 • Brug telefonen til en hurtig Pristjek inden de køber opgørelse eller business forsyninger.
 • Brug telefonen til hurtigt at foretage en Google-søgning på en forretningsforbindelse du er ved at mødes eller se hans LinkedIn-profil. Undertiden den lille smule kendskab kan hjælpe det første møde går godt.
 • Hold din tidsplan på sporet med en kalender ansøgning.
 • Aldrig forlægge en anden kontaktperson navn, telefonnummer eller e-mailadresse.

Indsamling Betaling med en smartphone

Intet forsegler aftale som straks indsamle et depositum eller forudbetaling, og nu kan du scanne et kreditkort med telefonen. Mobile kreditkort processorer stikket i din telefonstik og tillade dig at knalde kreditkort. Ifølge BusinessNews Daily top tre er:

 • Flagship ROAMpay er kompatibel med Apple-produkter, Androids, og Blackberry og accepterer alle større kreditkort. Det giver også mulighed for at fange en kunde signatur og sende en e-mail kvittering.
 • Ledere tilbyder sammenlignelige træk, men på et lidt højere pris pr transaktion.
 • Intuit GoPayment tilbyder også sammenlignelige træk, men ikke understøtter Blackberry, og koster endnu mere.

Tabletter

Tabletter har mange af de samme funktioner som arbejdspladser og plads til mange af de samme applikationer som mobiltelefoner. Deres virksomhed forbrug vokser.

 • Få alle på samme side i møder. Hver person kan se det samme websted eller præsentation, mens du tager enkelte toner.
 • Scan stregkoder og indtaste data i pakhuse, hvor terminaler ikke kan være praktisk placeret.
 • Foretag salg kreditkort, ligesom med din mobiltelefon.
 • Eliminer papir.
 • Load Google Voice eller Skype, plug i et headset, og bruge din tablet som en telefon.
 • Redigere eller oprette dokumenter på farten.
 • I disse uundgåelige tidspunkter, hvor du er nødt til at vente på nogen, fange op på din e-mail.

Design og Fabrication

Den helt afgørende område for produktion er også blevet voldsomt påvirket af computerteknologi. En virksomheds rentabilitet ofte knyttet til dens evne til at udvikle nye produkter hurtigt og effektivt.

 • Med fremkomsten af ​​Computer Aided Design (CAD), er de fleste nye produktdesign nu oprettet på computere. Software design pakker er meget præcis, der tilbyder en bred kreativ spektrum og gør det nemt for designere at samarbejde om projekter.
 • Takket være 3D-printere, kan virksomheder nu uploade nydesignede produkter og generere fuldt funktionelle prototyper på kort tid. For eksempel, "trykte" materialer anvendes i stigende grad i kirurgiske procedurer og et skydevåben er i stand til at skyde levende ammunition blev fabrikeret af en 3D-printer.

Social Media

Sociale medier har mange forretningsmæssige anvendelser, herunder:

 • Lave omkostninger marketing
 • Banner og tekst reklamer
 • Customer relationship management
 • Global eksponering
 • Online møder
 • Opbygning af en følelse af fællesskab med kunder

Eksempler

De anvendelser for sociale medier i erhvervslivet er kun begrænset af rækkevidden af ​​din fantasi, men her er et par ideer, der har fungeret godt for andre:

 • Florida ejendomsmægler Brad Officer kalder sociale medier den "levende faktor," at lade folk vide, at du er i live og i erhvervslivet. Han anbefaler at oprette en Twitter-konto og en Facebook fan side for hver liste, der indeholder omfattende høj kvalitet fotografering og videography. Dette giver køberne bedre skærm egenskaber før planlægning walk-throughs, sparer kostbar tid for både købere og agenter.
 • Web Content Manager Jeff Crater tænker sociale medier er et fantastisk værktøj til at lancere nye produkter. Han anbefaler at oprette konkurrencer, hvor kunderne sende billeder af sig selv holder eller anvender produktet. De kan være sjove eller alvorlige. Folk stemme for den, de bedst kan lide, og vinderen får en præmie.
 • Forbes anbefaler at tage føringen fra hospitaler, som bruger sociale medier som et middel til at motivere medarbejderne. Næsten alle værdsætter at blive offentligt anerkendt for et veludført stykke arbejde.

Search Engine Optimization

Søgemaskineoptimering og markedsføring (SEO / SEM) har eksisteret i nogen tid, men de fortsætter med at vinde i betydning. Dagens virksomheder skal have hjemmesider og potentielle kunder skal kunne finde dem ved at søge efter målrettede søgeord. Virksomheder, der ikke konkurrerer effektivt i denne arena simpelthen ikke eksisterer i bevidstheden om millioner af potentielle kunder.

Håndholdte Bestilling Devices

Har du kørt gennem en fastfood restaurant sidst og bemærket en medarbejder stående udenfor tilbyder at tage din ordre? De bruger håndholdte bestilling anordninger, som giver restauranten at behandle ordrer mere effektivt under spidsbelastning. De indtaste dit menuvalg, og oplysningerne transmitterer til terminaler inde i butikken, hvor andre medarbejdere forberede din mad. Disse enheder også indgå i en opgørelse, som advarer restaurant ledere, når de har brug for at ændre rækkefølgen. Nogle systemer selv genbestille automatisk, baseret på forudindstillede lagerniveauer.

Du har måske også set disse systemer på arbejdet i købmandsforretninger. Medarbejdere scanne stregkoder på hylderne og input lagerniveauer. Disse totaler føjes til enhver baglokalet opgørelse, så butikkerne til at holde en næsten konstant løbende beregning. Igen systemet advarer ledelsen, når der er behov for genbestillinger eller placerer automatisk genbestillinger, baseret på forudindstillede parametre.

Lignende systemer anvendes i pakhuse og spreder sig til andre typer af virksomheder.

Kun begyndelsen

Disse er men et par vigtige eksempler på de måder computere virkning og anvendes i virksomheder, både store og små. Der er tusindvis, hvis ikke millioner, af andre måder, hvorpå virksomhederne regelmæssigt sætter computere til god brug. Væksten i denne tendens viser ingen tegn på opbremsning.