Anvendelse af papir lanterner i Feng Shui

Anvendelse af papir lanterner i Feng Shui
Rødt papir lanterner kan hjælpe med frugtbarhed.

Mange mennesker spørgsmålstegn ved brugen af ​​papir lanterner i feng shui. Papir lanterner er en gennemtrængende del af asiatisk kultur. Bare tænk på alle de kinesiske restauranter, hvor du har set papir lanterner hængende formular lofterne. Alligevel lanterner er mere end simple dekorationer, faktisk de faktisk spiller en pragmatisk rolle i feng shui.

Papir lanterner Hjælp Fertilitet

Feng shui spiller en integrerende rolle i at hjælpe frugtbarhed ved hjælp af røde papir lanterner. Farverne betyder meget i feng shui. Hængende røde papir lanterner på hver side af sengen kan være med til at bringe et barn til verden. Mange praktiserende læger foretrækker at hænge en lanterne direkte over sengen.

Selvom mange mennesker kan afskedige feng shui, har der været troværdige beviser for, at indarbejde feng shui i praksis for undfangelsen kan reducere stress, fremkalde afslapning, og forbedre sundheden. Afslapning kan hjælpe med at lede til undfangelsen. Hængende papir lanterner kan ikke være ligesom vinke en tryllestav i luften og venter på en baby, men hvis feng shui kan bidrage til at bringe harmoni til dit hjem og den særlige mand eller kvinde i dit liv, så er det helt sikkert en fordel. Papir lanterner kan ikke med det samme indlede fysiske kur, du har ledt efter, men de kan helt sikkert bringe harmoni til dit hjem og forbedre det psykiske aspekt af frugtbarhed.

Papir lanterner Bring positiv energi

Placering er en meget vigtig del af feng shui. Positionering tingene ordentligt er afgørende for at øge harmoni, energi og sund balance i hjemmet og soveværelse. Papir lanterner kan gøre meget mod at sætte energien i dit soveværelse i harmoni, især yang energi. Placering papir lanterner på hver side af din seng vil bringe positiv yang energi ind i soveværelset og forbedre chi energi i soveværelset. Denne kreative yang energi udnyttes ved hjælp af farvestrålende røde lanterner. Der er mange andre feng shui soveværelse tips, der kan bruges som supplement til papir lanterner.

Papir lanterner for Sund Ægteskab

Feng Shui har dog polaritet, og ved hjælp af par af objekter er meget almindelig og effektiv. Placering af to røde papir lanterner (både tændt samtidigt) på siderne af sengen vil betyde et langt og lykkeligt ægteskab. Det er bydende nødvendigt at tænde og slukke de to lanterner på nøjagtig samme tid. Ved at gøre dette, de lanterner er i symbiotisk harmoni med hinanden, et symbol på ægteskabet og harmoni mellem mand og kvinde. Det er meget dårlig til at lyse kun én papir lanterne, fordi det ikke vil skabe en positiv strøm af energi mellem begge parter.

Papir lanterner som symboler på held og lykke

Under det kinesiske nytår, vil du se en lang række papir lanterner. Papir lanterner er symboler betød at hjælpe med at bringe held og lykke. De er fantastisk til fester og festivaler.

Om brugen af ​​papir lanterner i Feng Shui

Papir lanterner er meget stærke produkter, som har stor betydning i feng shui. Husk, at det er mere end bare at have papir lanterner, men at vide, hvordan man bruger dem korrekt er afgørende for at udnytte den positive energi af lanterner. Forkert anvendelse af de lanterner, vil gøre noget for at forbedre den positive chi og yang. Faktisk kan papir lanterner anvendt uretmæssigt faktisk bringe negativ energi. Derfor sørg for at forstå den specifikke brug af papir lanterner i feng shui.