Antique Welmar Kina

Antique Welmar Kina
Welmar dobbelt håndteres suppe kop.

Antique Welmar Kina er samlerobjekt porcelæn, der blev importeret fra Tyskland. Denne type af porcelæn er almindeligt købes og sælges i Amerika i dag.

Den lange historie bag Welmar Kina

Welmar Kina, også kaldet Weimar Kina er et produkt af C & E Carstens Porcelænsfabrik i Blankenhain, Thüringen, Tyskland. Den tyske porcelænsfabrik har over en 200 årige historie, der går tilbage til år 1790. Katarina den Store havde bestilt Christian Andreas Speck at skabe porcelæn til hende. Virksomhedens arv begyndte med Speck og har fortsat med at udvikle sig til, hvad det er i dag.

Selskabet er gået mange forskellige navne siden dets begyndelse og frem til Fasolt og Eichel tog ejerskab i 1856. Selskabet gjorde bordservice, kaffe og te sæt og andre dekorative porcelæn. Næste til at overtage var Carstens brødre, som omdøbte firmaet Blankenhainer Porzellanfabrik C & E Carstens. De producerede porcelæn indtil 1945. Selskabet blev nationaliseret efter Anden Verdenskrig, da det blev omdøbt igen til VEB Porzellanwerk "Weimar Porezellan", et navn, der holdt indtil 1990. I denne periode har virksomheden vundet flere priser for deres fine porcelæn herunder:

 • Gold Award for Kina sæt "Exquisit«, Leipzig Fair 1965
 • Gold Award for Kina sæt "Saskia«, Leipzig Fair 1980
 • Gold Award for Kina sæt 'Alt Weimar «, Leipzig Fair 1983
 • Gold Award for Kina sæt "Victoria", Leipzig Fair 1987

Den tyske producent af porcelæn havde opnået bemærkelsesværdig anerkendelse for deres produkter under den tidligere Art Nouveau periode, hovedsagelig på grund af håndværker Alois Hampel. På verdensudstillingen i St. Louis i 1904 blev fabrikken tildelt Grand Prix. En sølvmedalje blev vundet på udstillingen i Milano Italien i 1906 og en guldmedalje på udstillingen i Liberec (Tjekkiet) .Den stempel, der vises på Welmar Kina er en skrabet skjold med krone over det og to grene på hver side . Ordet "Weimar" vises diagonalt hen over skjoldet. I nogle versioner ordene "Weimar Porzellan" og "Made in Germany" også vises. Stemplet har været igennem mange variationer og farver, herunder grøn, blå, guld og sort, farver anvendes for tiden.

Denne tyske porcelæn selskabet stadig producerer omkring 100.000 stykker Kina i dag.

Hvad gør Welmar Kina så speciel

Udover sin lange, rige historie, hvad der gør antik Welmar china så unik? Welmar Kina er en type porcelæn kaldet bone Kina. Denne type porcelæn får sit navn fra en af ​​de vigtigste ingredienser, der anvendes til at gøre det, som er bogstaveligt talt dyreknogler. Kvæg knogler, der har et lavere jernindhold knuses og derefter afgelatiniserede. Knoglerne derefter kalcineret (opvarmet at ændre sammensætningen) på op til 1250 grader Celsius, til at producere knogle aske, som udgør omkring 50% af materialet i bone china. Andre materialer, der anvendes i processen omfatter kaolin og Cornish sten.

Råvarerne til at gøre benporcelæn er dyre, og processen er en masse arbejde. Bone Kina har en meget lyse hvide farve, større gennemsigtighed og overlegen styrke i forhold til andre typer af porcelæn. Derfor benporcelæn kommandoer høje priser og betragtes som en luksus vare.

Ikke alene Welmar Kina indeholder kvalitetsmaterialer, denne prisbelønnede porcelæn har en lang tradition for godt håndværk.

Indsamling Antique Welmar Kina

Du tror måske, at indsamling af denne type af porcelæn, især hvis det er antik, ville være virkelig dyrt. Selv om det sikkert kan være, kan du også indsamle antikke Welmar china et eller to stykker ad gangen. Når du køber denne måde, bliver det mere overkommelige.

En stor ressource for at kontrollere priser og tilgængelighed af Welmar Kina Keramik World. Dette websted har en side dedikeret til udstationering aktuelle annoncer fra eBay for vintage Welmar porcelæn. Andre websteder, som du bør tjekke regelmæssigt for antikke Weimar eller Welmar Kina nævnes:

 • Worthpoint
 • Go Antikviteter
 • Tias
 • Ruby Lane
 • Udskiftninger, Ltd.
 • Cyber ​​Attic
 • Min Bedstes Attic Antiques

Disse steder har alle haft eller aktuelt har antikke eller vintage Welmar porcelæn til salg. Du kan bladre igennem så mange lister, som du kan finde og starte et tidsskrift (eller Print Screen og gemme web skud af lister) at føre regnskab over, hvad forskellige porcelæn stykker der sælger for. Over tid, vil du vide, når du ser en god handel for denne type china.LoveToKnow vil gerne takke Lauren Carruthers & Susan Janerico af Daphne og Dude Antiques for deres tilladelse til at bruge billedet af Welmar suppe kop vist ovenfor.