Antique Toy Boats

Antique Toy Boats

Indsamling antikke legetøj både kan være en sjov og nostalgisk rejse tilbage til en barndom. Mange samlere kigge efter den slags bådene, de havde som barn, eller den form for båd, de altid har ønsket.

Både vs. Skibe

Er du interesseret i at indsamle antikke legetøj både eller antikke legetøj skibe? Er der en forskel?

En let måde at skelne mellem et skib og en båd er at huske, at en båd kan være på et skib, dog. et skib kan ikke være på en båd. Skibe klassificeres normalt som store ocean går skibe. Både er typisk meget mindre end skibe. Tidligere blev en sejlskib med tre manipulerede master eller mere betragtes som en skib og noget med mindre end tre manipulerede master blev betragtet som en båd.

Forskellige typer af antikviteter skibe og både, som samlere kigge efter er:

 • Pop pop både
 • Speedbåde
 • Yachts
 • Sejlbåde
 • Ocean liners
 • Submarines
 • Battleships

Naturligvis, en ubåd hverken en båd eller et skib. Hvis du aldrig har hørt om pop pop både, de er en meget populær samlerobjekt vintage legetøj båd. Disse både er drevet af damp, der opstår, når vandet opvarmes i en tynd sammenrullet rør af kobber. Den ende af røret stikker ud bag båden. Når vandet koger, de dampstråler til bagsiden, fremdriver båden fremad.

Indsamling Antique Toy skibe og både

Indsamling antikke legetøj kan være en meget følelsesladet og nostalgisk oplevelse. Mange legetøj kollektioner starter fra familiemedlemmer gemme deres foretrukne barndom legetøj i håb om at føre dem videre til den næste generation. Der kan ofte være følelsesmæssige vedhæftede filer til legetøj selv. Mange bærer energien af ​​glade barndomsminder.

Men det betyder ikke, at indsamling af legetøj, især legetøj både, er kun en hobby for amatører. Antikke legetøj samlinger kan være værd millioner af dollars.

Et godt eksempel er den nylige Sotheby auktion i New York for Malcom Forbes 'indsamlet ekstraordinære antikke legetøj over fire årtier. En stor del af auktionen var Forbes 'fantastiske samling af sport, naval, kommercielle og luksus antikke legetøj både, betragtes som en af ​​de fineste samlinger af denne type i hele verden.

Den Forbes 'legetøj båd samling inkluderet uberørte eksempler fra "The Golden Age of Toys", en periode fra 1870 til 1950'erne. Samlingen omfattede også både og skibe fra alle større legetøj båd maker såsom Marklin, Bing, Fleischmann og Carette. Det største skib i samlingen blev kaldt "André the Giant", en 72 tommer lang støbejern kopi af en 19. århundrede, gas-motor drevne slagskib, skønnes at være værd $ 200,000- 300,000 dollars.

Den Forbes Hele antikke legetøj samling solgt for 2,3 millioner kroner den 17. december 2010.

Kilder til Indsamling Antique Toy både og skibe

Internettet er blevet den mest værdifulde ressource for antikke samlere. Ligegyldigt hvilken slags samling du har, er der som regel store ressourcer online.

 • Buzz Bådebyggeri
 • Scherbak Skibsmodeller
 • Gasoline Alley Antikviteter
 • Gamle Foundry Toy Works

Buzz Bådebyggeri hævder at være en af ​​de største legetøj båd og skib websteder på internettet. Det er det et godt sted at forbinde med andre samlere. Webstedet har en side dedikeret til ægsamleren netværk, der omfatter e-mail-adresser for alle samlere registreret med webstedet. Du kan også gennemse de antikke både til salg.

Scherbak skibsmodeller er et firma, der fremstiller professionelt bygget model replikaer af moderne krydstogtskibe, sejlbåde, oceandampere, fragtskibe og krigsskibe. Dette selskab bygger også replikaer af berømte oceandampere fra slutningen af ​​1800-tallet til begyndelsen af ​​1900-tallet. Scherbak køber og sælger antikke model oceandampere så godt. Nogle eksempler på de oceandampere Scherbak har solgt for nylig, omfatter:

 • Leviathan, US Lines 1922
 • Aquatanian, Cunard Line 1914
 • Santa Rosa, Grace Line, 1932
 • Great Eastern, tidlig kæmpe damp / sejl drevet oceandamper, 1860

Andre typer af antikke skibsmodeller og legetøj både du kan finde på Scherbak websted omfatter slagskibe, ubåde og en gammel indisk roning kano.

Gasoline Alley Antikviteter har forskellige kategorier, du kan gennemse relateret til antikke både som før og efter Anden Verdenskrig legetøj både, levende damp og putt-putt både, sejlbåde, model kits, ubåde, trykstøbt, plast og diverse andre nautiske memorabilia.

Hvis du har brug for hjælp at genoprette en antik legetøj skib eller båd, som du har stødt på, kan Old Foundry Toy Works hjælpe med at genopbygge og genoprette mange antikke legetøj, herunder legetøj både og legetøj skibe.