Antique tabellerne buffet

Antique tabellerne buffet


Antikke buffet borde og skænke er populære møbler, fordi de har tendens til at være både praktisk og smukt. De blev kaldt buffet borde, fordi deres oprindelige formål var at være et sted at etablere buffet fødevarer i en spisestue. I dag kan de anvendes i spisestuer, køkkener, gangarealer, entryways, og alle andre rum, hvor du ønsker en smuk opbevaring stykke. Buffet tabeller, som Kina kabinetter, tilbyder masser af display plads til lamper, tilbehør og dekorative accenter, og de har også ofte har masser af lagerplads i vejen for hylder, skuffer og skabe.

Buffet tabeller har været populære i flere hundrede år og vil sandsynligvis fortsætte med at være det. De er klassiske stykker, der aldrig går af mode, og de mange forskellige designs, stilarter og materialer til rådighed, at alle kan finde et stykke, der passer til deres hjem.

Karakteristik af tabellerne buffet

Buffet tabeller blev oprindeligt designet til at gemme retter, bestik, og underholdende stykker, og mange mennesker stadig bruge dem til dette formål. De har ofte en eller flere små skuffer til opbevaring fade og småting, sammen med større kabinetter nedenfor (undertiden med reoler) til at gemme retter og større ting.

Buffets kan findes i næsten enhver stil fra franske land, til Regency, til Art Deco, og de kommer i næsten alle træsort derude.

Mens buffeter ofte kan findes i spisestuer er det ikke usædvanligt at se dem i køkkener, stuer, entryways, og alle andre steder, ekstra lagerplads er nødvendig.

Sådan køber Antique tabellerne buffet

Når du køber antikke stykker der er visse ting at huske på.

  • Først og fremmest forsøge at blive fortrolig med de stilarter og egenskaber ved forskellige antikke perioder og finde ud af hvilken en der passer bedst til din indretning. Hvis dit hus er fuld af traditionelle møbler, måske en eg French Country buffet ser lidt ud af sted. Besøg nogle antikke butikker, auktioner og ejendom salg og se hvad der er derude, og hvad der vil passe til din plads. Vær ikke bange for at søge råd hos butiksejere og antikviteter eksperter.
  • Når du finder et stykke du kan lide udseendet for skader såsom chips, buler, og ridser. Beslut hvad du kan leve med, og hvad du ikke kan. Alvorlige skader skal undgås, men nogle slid må forventes. Efter alt, hvis du ønskede det til at se helt nye, du vil ikke se på antikviteter. Husk, at en flot finish med nogle tegn på alder er ønskelig, mens gigantiske chips og revner ikke.
  • Døre og skuffer på antikke buffet borde har ofte låse på dem. Originale låse og hardware er at foretrække, men hvis de er blevet erstattet det er ikke en big deal. Det bør ikke påvirke værdien af ​​stykket for meget.
  • Før du køber forsøge at blive fortrolig med, hvad andre buffet tabeller er sælger for. Du ønsker at vide, hvis du får en hel del, eller hvis du betaler for meget. Tjek andre butikker og auktionssider og forsøge at blive fortrolig med prissætning. Vær ikke bange for at spørge sælgerne, hvorfor de opkrævning, hvad de er. De fleste vil gerne forklare, hvorfor stykket er prissat som det er.

Hvor kan jeg købe Antique buffeter

Hvis du har antikke butikker i dit område, de er absolut det bedste sted at starte. Mens du altid kan købe på internettet, intet erstatter at kunne se og røre ved brik i person. Én person idé om tilstand er måske ikke det samme som en andens, så det er altid bedst at se det stykke selv, før de køber.

Tjek den lokale avis for at se om der er noget salg ejendom eller auktioner foregår. Buffeter tendens til at gå på auktion temmelig ofte, og hvis du er heldig kan du få en hel del.

Hvis du virkelig ikke kan finde noget tjek onlinebutikker og auktionssider. Sørg for, at uanset hvor du køber fra har et godt afkast politik. Beskrivelsen af ​​antikviteter er altid lidt åbne for fortolkning, og du vil være sikker på, at den vare, du får, er det element, der blev beskrevet. Husk også, at fragtomkostninger for møbler kan være ganske høj. Altid faktor, der ind i dit budget.

Antikke buffet borde tilføje skønhed og en følelse af historie til de rum, de bebor. Hvis du tænker på at få en sørg for at gøre det ordentlig forskning for at sikre, at du får det bedste stykke til den bedste pris.