Antique skolebænken Swivel Chair

Antique skolebænken Swivel Chair


Antikke skolebænken drejelige stole var knyttet til gamle skoleborde og anvendes af børn over hele Nordamerika. Disse dage, de kan findes i antikvitetsforretninger, personlige samlinger, og endda museer. De er meget minder om en svunden tid, og kan tilføje reel charme og en følelse af nostalgi til et rum.

Der er en enorm forskel mellem moderne dag skoleborde og stole og antikke sorter. Antikke stole er robuste, men også mere yndefuld og elegant end moderne versioner. Antikke skolebænken drejelige stole er især tilfældet. Stolene er fastgjort til skriveborde og skabe en glat, yndefuld linje fra skrivebord til stol.

Antikke skoleborde og stole

Virkelig gamle versioner vil altid have sædet er fastgjort til skrivebordet. Den todelte skrivebord og stol blev ikke indført før midtvejs i det 20. århundrede. De fleste antikke skriveborde og stole var lavet af træsorter som fyr, redwood, og eg. Nogle gange havde de metal ben. Reception del var normalt skrå og nogle havde opbevaringsrum under skrivebordet.

Hvor finder Antique skolebænken drejelige stole

Disse gamle skrivebord stole har længe gået af mode, men samlere kan stadig finde dem. Ligesom med alle antikviteter tjekke land ejendom salg, antikvitetsforretninger, og selv gamle skoler selv (hvis du er tilladt!).

Takket være internettet, mange antikviteter og samlerobjekter er inden for rækkevidde til kun om nogen. Alt man skal gøre er at skrive det ønskede punkt i en søgemaskine og en bred vifte af muligheder vil poppe op. Fordi antikke skolebænken drejelige stole er svært at komme med, der ikke er så mange muligheder, som der er for andre antikviteter, men nogle kan stadig findes. Oftere end ikke, du finder dem til salg fra private sælgere på online auktion sites som eBay. Priserne vil altid variere, men de kan ofte købes for $ 100 eller mindre.

Nogle af disse gamle borde og stole kan være langt mere værdifuldt. Betingelsen (træet er ikke revnet, ridset eller skæv, og stolen drejes let), samt kvaliteten af ​​håndværk kan have en effekt på prisen. Jo mere uddybe designet jo mere værdifuld stykket. Nogle af de virkelig meget samlerobjekt versioner kan sælge for så meget som $ 1000.

Før du køber sørg for at gøre en smule forskning og sammenligning shopping. Tjek et par forskellige sorter og se, hvad de sælger til. For eksempel, se nogle på eBay og se, hvad priserne bud er, og hvad de poster endelig gå efter. Dette vil give dig en idé om, hvad folk er villige til at betale.

Også, hvis du køber på internettet Sørg for at bede om billeder, der viser alle de vinkler af stykket. Én person idé om god tilstand er måske ikke det samme som en andens, så du vil være sikker på, at du ved hvad du får. Billeder er den bedste måde at gøre det.

Hvor bruges Antique School møbler

Mens de ikke er vant i skoler mere, kan antikke skoleborde med drejelige stole være ganske charmerende, når de anvendes til at dekorere børnenes værelser, legerum, eller endda hjem studier og kontorer. Det kan give børnene en sød sted at sidde og læse lektier eller lave kunst og kunsthåndværk. Det vil tilføje en reel følelse af nostalgi til ethvert sted det bruges.

Hvis du har en af ​​disse antikke stykker være sikker på at tage sig af det. Voks og / eller polere det og forsøge at forhindre det i at blive beskadiget. De er ikke blevet foretaget for lang tid, og deres værdi vil sandsynligvis kun stige. Antikke skoleborde og stole indeholder alle mulige historie er elsket af samlere verden over.