Antique Rose Medallion Kina

Antique Rose Medallion Kina

Antique Rose Medallion Kina var en populær kinesisk porcelæn import i det 19. og 20. århundrede. Denne type af porcelæn stadig kan findes til salg i dag.

Funktioner af Antique Rose Medallion Kina

Rose Medallion Kina har et unikt mønster, der hjælper med at gøre det genkendeligt. Der er ofte en central medaljon, der enten er en fugl eller pæon. Fire eller flere paneler (antal paneler afhænger af størrelsen af ​​stykket) sædvanligvis omkranser medaljon med motiver, der skildrer mennesker, fugle, sommerfugle og træer. De dominerende farver er som regel pastel pink og grønne og kan også omfatte rød, blå, gul og guld.

The Rose Medallion mønster kan findes på kurve, tallerkener, skåle, kopper, vaser, håndvaske, terriner, tepotter, fade, servering fade, creamers, sæbe retter og meget mere.

Fakta om Rose Medallion Kina

Denne stil af kinesisk porcelæn blev først lavet i midten af ​​1800-tallet for at tilfredsstille den store efterspørgsel efter importerede Kina, der startede i Europa og til sidst spredes til USA.

Der er lignende mønstre for porcelæn, der undertiden forveksles med Rose Medallion Kina, såsom Rose Canton, som ikke har nogen mennesker eller fugle afbilledet. Hvis folk er afbilledet men ingen fugle er inkluderet, er det mønster kendt som Rose Mandarin.

Rose Medallion Kina, der blev foretaget før 1890 ikke har nogen oprindelsesmærke på den. Alle Kina foretaget efter denne dato, som blev importeret til USA skulle have et oprindelsesmærke på grund af den nye afgift på importerede varer, en del af McKinley Tariff Act, der blev lov pågældende år. Ordene "Kina", og omkring 25 år senere, "Made in China" vises i bunden. Rose Medallion Kina er stadig produceres i dag.

Sådan Dato

De ældste stykker af antikke Rose Medallion porcelæn dato tilbage til omkring 1850. De vil ikke have nogen ord eller kinesiske tegn på bunden. Tidlig porcelæn har også mere tæring, kan have en guldkant, kan have ridser fra brug og illustrationen er generelt bedre og mere detaljeret.

Rose Medallion Kina gjort fra 1890 til omkring 1915 vil have ordet "China" i bunden. Efter 1915 ordene "Made in China" kan findes. Hvis du finder stykker, der har "Made in Hong Kong" eller kinesisk bogstaver på bunden, er disse stykker ikke for antik, fordi de er alt for moderne.

Value

Store Rose Medallion Kina stykker går tilbage til midten til slutningen af ​​1800-tallet kan være værd flere tusinde dollars. Fælles emner som tallerkener og kopper, der kan dateres tilbage til begyndelsen af ​​1900-tallet og slutningen af ​​1800-tallet er normalt værd under $ 100. De fleste elementer fra begyndelsen af ​​1900 på også værdsat under $ 100, men der er altid undtagelser. Den tilstand og udseende af elementet altid gør en forskel i værdi. Her er nogle eksempler på, hvad stykker er solgt eller sælger til:

  • Antikke kinesiske eksport porcelæn Rose Medallion skål, Circa 1845-1850- 4800 dollar
  • Antikke kinesiske eksport Rose Medallion oval porcelæn fad, mid 1800's- $ 1350

Hvad skal man holde øje med

Der er mindre end ærlige sælgere, der vil forsøge at passere moderne eller reproduktion kinesisk porcelæn som antik. Nogle vil forsøge at skrabe ordene "Kina" eller "Made in China" for at gøre det stykke ser ud til at ske inden 1890. Se efter snit, hvor disse ord normalt ville blive vist, og hvis du ser dem, være på vagt. Også være opmærksom på forgyldning (dekoration af overflader med bladguld). Ny forgyldning er malet på, og har en flad, ikke-skinnende udseende eller kan synes meget lyse. En tæt inspektion kan afsløre ridser fra at blive gnedet med en mønt eller sten til at give det en ældre udseende. Sommetider porcelæn er faktisk farves til at blive vist gamle dog autentisk antik porcelæn tænder ikke en mørkere farve med alderen. Det vil rydde op skal vises hvid igen.Hvis du beslutter at købe antikke kinesisk porcelæn online, bare sørg for at gøre din forskning først. Prøv at finde ud af, hvad ens stykker der sælger for og stille en masse spørgsmål. Vær ikke bange for at spørge sælgeren om at sende dig yderligere fotos. Endelig forsøger altid at købe fra en pålidelig, velrenommeret sælger.