Antique English Tea Figurer

Antique English Tea Figurer

Uanset om du er en samler af fine porcelænsfigurer eller en eftermiddagste tid entusiast, er antikke engelsk te figurer hjertevarmende samleobjekter vil du ikke være i stand til at modstå.

Tea Time Traditioner

Den eftermiddagste part er en favorit traditionel aktivitet, som de fleste forbinder med start i Storbritannien og breder sig i hele verden. Te tid er normalt en midt til sen eftermiddag pause involverer snacks, god sladder og en stor kande te.

Denne britiske tradition er ofte krediteret luner én kvinde, Anna, den syvende Hertuginde af Bedford, i år 1840. På det tidspunkt var middag serveret traditionelt sent, omkring 8:00 PM. At bidrage til at bremse hendes appetit, ville hertuginden anmode om en bakke af te med brød, smør og nogle kage bringes til hendes værelse omkring 4 PM. Dette blev en daglig vane og til sidst begyndte hun at invitere venner til at slutte sig til hende. Således blev traditionen med te tid eller eftermiddagste født.

Da ideen om sene eftermiddag te og en snack begyndte, har det udviklet sig til en mere formel sammenkomst, hvor kvinder ville klæde sig i smarte kjoler og hatte. Brød og smør udviklede sig til fancy, mundrette sandwich og kager. Selvfølgelig har fokus altid været te. Dog kunne det være diskutabelt, om det vigtigste element af eftermiddagste er te selv eller hvad te serveres i. Når det kommer til den tradition for eftermiddagste tid, er det mest om præsentation.

Royal Doulton- British Porcelæn

Antique engelsk te figurer er porcelæn samleobjekter, der indfanger essensen af ​​britisk kultur. Royal Doulton er et velkendt engelsk producent af service, krystalglas og fine porcelænsfigurer.

I det tidlige dage, denne familie ejet virksomhed etableret verdens første stentøj rør fabrik og til sidst gik på at blive Storbritanniens top producent af sanitetsprodukter. Selskabet var i stand til at udnytte den sanitet revolution i løbet af Dronning Victorias regeringstid, 1837-1901.

Snart Doulton udvidet til kunstnerisk keramik med ornamentale jubilæumsmønter og bordservice produkter. Doulton var en pioner i porcelæn gør, har de lokale kunstnere og designere, som eksperimenterede med forskellige materialer og glasurer. Store navne såsom Barlow familien, Frank Butler, Mark Marshall, Eliza Simmance og George Tinworth sikre deres produkter kommandoen stadigt højere priser.

Det kongelige familie selv snart noterede Doulton navn. I 1901, Kong Edward VII, ydes fabrikken Burslem den kongelige kendelsen. Det betød at selskabet kunne vedtage logoet for den britiske løve og en ny klassiker mærke, Royal Doulton.

Den største Royal Doulton figur tog over 160 timer til hånd maling og koster mere end £ 14.000. Virksomhedens samleobjekter er så meget populære, at den kongelige Doulton internationale Collectors Club blev lanceret i 1980.

Royal Doulton måske ikke længere en familievirksomhed, men selskabet har en "familie" af engelske mærker, herunder Minton og Royal Albert. I 2005 disse historiske navne blev en del af Waterford Wedgwood gruppen.

Royal Doulton Antikke English Tea Figurer

En dejlig figur fra Royal Doulton er "Teatime" figur. Denne figur står 7 1/4 inches høj og er designet af M. Nicholl. Det forestiller en sød lille gammel dame i en ydmyg brun kjole bærer en tepotte i den ene hånd og et glas vand og underkop i den anden. Denne figur blev første gang udgivet i 1972.

Selvom eftermiddagste tid er blevet en tidløs tradition i det britiske samfund og er blevet tilpasset af andre kulturer samt, at finde antikke figurer, der fanger denne tradition i fine porcelæn detalje bliver overordentlig hårdere. Disse særlige samleobjekter figurer er unikke og svære at finde. Hvis du kan lide at indsamle porcelænsfigurer og du er heldig nok til at komme på tværs af en antik engelsk te figur, kan det være værd at pengene.