Antique Buffalo Kina

Antique Buffalo Kina


Antique Buffalo Kina er en favorit for samlere. Denne robuste restaurant ware kommer i mange forskellige mønstre og farver.

History of Buffalo Pottery

Buffalo Keramik blev grundlagt i de tidligste dage af 1900-tallet ved Larkin Soap Company. Virksomheden ønskede at producere en billig vare, der skal gives væk med sæbe køb foretaget af deres kunder. Virksomheden ønskede at lave et Kina, der konkurrerede med den engelske Staffordshire pottemageri og skabte det, der skulle blive en af ​​de mest populære linjer for samlere, Deldare Ware.

Buffalo gik på at skabe porcelæn til både kommerciel og personlig brug. Deres klienter inkluderet jernbaner, restauranter, militæret, og krydstogtskibe.

Nogle populære Antique Buffalo Kina Patterns

Deldare Ware

Deldare Ware var en olivengrøn farve og havde farverige scener overliggende det. Disse scener blev gengivet fra tegninger af engelsk akvarelmaler, Cecil Aldin. Den Fallowfield Hunt var en sekvens af billeder:

 • Morgenmad på Three Pigeons
 • Start
 • Den Dash
 • Breaking Cover
 • Den Fallowfield Hunt
 • The Death
 • The Return
 • The Hunt nadver
 • På Three Pigeons

Den blev produceret fra 1908 til 1909 og igen i 1923 til 1925. Selv om det oprindeligt var tænkt som en sæbe præmie, var det kun tilbydes i 1922-1923 katalog. På grund af dette er det en relativt sjældne og dyre eksempel Buffalo Kina.

Emerald Deldare

Endnu sjældnere end Deldare er Emerald Deldare. Den blev produceret i 1911 for kun et år og er den mest værdsatte af alle antikke Buffalo Kina blandt samlere. Designet er klassisk art nouveau, håndmalet med blomster og geometrisk motiv på en delikat olivengrøn baggrund. Det har generelt et vers skrevet inde i stykket.

Abino Ware

Fra 1911 til 1913 Buffalo producerede Abino Ware. Dette var bleg grøn og rust farvet og omfattede både, vindmøller, og hav scener.

Bonrea

Den Bonrea mønster er en næsten asiatisk motiv i kongeblå på en hvid baggrund. Det blev gjort 1905-1916.

Blue Willow

Buffalo producerede den første amerikanske udgave af Blå Willow mønster i 1907. Blue Willow er en gammel kinesisk kærlighedshistorie i billeder. Legenden er, at en ung pige, forlovet med en ældre mand, der var valgt af sin far, var faktisk forelsket i en ung mand. Hun løb væk og giftede hendes sande kærlighed, men den forlovede fulgte dem og dræbte dem. De duer i mønsteret repræsenterer sjæle de unge elskende.

Blå og hvid porcelæn har været populær med indsamlere i årtier, og Buffalo Keramik har smukke farve.

Blue Bird

The Blue Bird mønster blev foretaget fra 1919 til 1922 og har bluebirds i art deco-stil, der flyver mod midten af ​​pladen. Pladen er hvidt med en blå kant.

Chessie Cat

Den Chessie Cat mønster var en hvid skål med en tabby kat sove i en seng, der viser bare sit ansigt og øre. Det blev gjort i 1933 for Chesapeake og Ohio Railroad.

Mandalay

Mandalay blev lavet i 1930. Det er en orientalsk blomstermotiv i pink, lavendel og blå med salvie grønne blade. De blomster er mod en hvid baggrund.

Statler

Statler var et design af tan blomster med blå og grøn på en lysere brun baggrund. Det blev udgivet i 1910.

Billeder af Buffalo Kina

 • Chessie Cat plade
 • Mandalay

Identifikation Buffalo Pottery

Antique Buffalo Kina
Buffalo Pottery stempel fra 1911

Buffalo Keramik er en af ​​de nemmeste antikke Kina virksomheder til at identificere, fordi de næsten altid have navnet, Buffalo Keramik samt en bøffel og datoen stemplet på bunden af ​​porcelæn. Selv udseendet af maker varemærke har ændret sig gennem årene er det stadig let at identificere som Buffalo. Faktisk indtil 1940 stempel altid inkluderet navn kunden for endnu lettere identifikation.

Du kan nemt finde antikke Buffalo Kina på eBay, online antikviteter sites, lokale antikke butikker, og endda garage salg. Det var et godt lavet emne og masser af det findes for samleren i dag. Buffalo Kina eksisterer stadig som en del af Oneida Company og stadig gør kommerciel Kina.