Antikke Stores

Antikke Stores

Salg med interesse

Når du besøger en antik butik, er du sandsynligvis tiltrukket en type ting-krystal, møbler eller porcelæn, for eksempel. Disse poster holde din interesse, og det er mest spændende, når man erhverver noget, du rent faktisk ønsker. Det faktum, at det kan stige i værdi er en bonus for antikviteter. Saml hvad du elsker. Dette er den primære regel for indsamling antikviteter.

Tilgængelige varer

Teknisk set en antik er mindst gammelt et århundrede. Men mange butikker der handler med antikviteter omfatter vintage emner lige fra tøj til poster til artsy møbler.

Køb fra antikke Stores

Husk, at butikkerne er virksomheder, og virksomhederne er til for at tjene penge. En vellykket butik ejer fuldt ud forstår værdien af ​​hans eller hendes bagværk, og specialbutikker såsom antikke butikker er ingen undtagelse. Antag butiksejeren eller medarbejder er mere vidende end dig om de fleste elementer i butikken. Forstå, at du normalt vil finde meget billige varer i butikkerne.

Lær at prutte

Studehandler, eller gå på kompromis med en pris med en sælger, er helt acceptabelt i antikvariat indstilling. Hvis du er bevæbnet med den rette information og har et godt øje, kan du retfærdiggøre din anmodning til en lavere pris. For eksempel, hvis en antik bog jakke er slidt, det nedsætter værdi eller et vitrineskab har en ridse i træet. Disse er acceptable måder til studehandler. Ideelt, er studehandler ikke involverer køber og sælger forsøger at snyde hinanden, men der er en forståelse i de fleste samleobjekter butikker, priserne er omsætningspapirer. Hvis du ikke ønsker at virke uhøflig eller alvorlig, prøv at sige, at du er på udkig efter en lignende vare, men du havde håbet at finde det til en lavere pris. Forvent mindre fleksibilitet, end du ville finde på et loppemarked, men ved, at det er okay at lave en lavere tilbud.

Salg til antikvitetshandlere

Hvis du forsøger at sælge en vare til en antikvitetshandler, vil han eller hun sandsynligvis bede om en lavere pris end du tilbyder. En dygtig forhandler vil forsøge at vurdere, hvor meget du ved om det emne, du sælger, inden du foretager et tilbud. De fleste butiksejere kan stadig opnå en fortjeneste ved at være retfærdig, men du skal lære lidt om dit emne selvstændigt, før du prøver at sælge den til en forhandler for at sikre, at du får den bedst mulige pris.

Gøre din forskning

Invester i en guide eller i det mindste foretage en online-auktion søgning for at bestemme den rimelige markedsværdi for enhver vare, du ønsker at købe eller sælge. Hvis du er bevæbnet med de relevante oplysninger, kan du træffe en informeret beslutning, når du handler. Tøv ikke med at udskrive en lukket auktion (herunder endeligt salg værdi) som eksempel. Mange hjemmesider er dedikeret til den generelle prissætning af bestemte typer antikviteter, såsom Waterford Crystal eller en specifik kunstnerens malerier. Sørg for at udnytte disse webressourcer til din fordel.

Betingelse nyheder

Bemærk betingelsen for et element, inden de køber den. Det er afgørende at forstå, hvordan tilstanden påvirker værdien af ​​de varer, du er interesseret i. Betingelse er særlig vigtigt i fastsættelse af værdien af ​​antikke møbler og bøger, for eksempel, men det spiller også en stor rolle i alle antikke prissætning.

Bliv en ekspert

Vær ikke genert over, hvad du nyder! Bliv et fuldgyldigt ekspert på, hvad du elsker at indsamle. Jo mere du ved, jo sjovere vil du have at indsamle og mere overskud vil du gøre i at købe og sælge dine emner.

Tjenester, der tilbydes

Antikvitetsforretninger typisk gøre mere end blot at købe og sælge varer i værdi. Mange butikker tilbyder vurdering og auktion notering tjenester for et mindre gebyr. Hvis du er en komplet novice, har to vurderinger udført på et element, inden sælge den.

Online Ressourcer

  • Antique Trader 2010 Pris Guide
  • Antique Central
  • Tias: fine antikviteter og samleobjekter
  • Kovels

Leder du efter en bestemt vare?

Shopping eller browsing i antikvitetsforretninger er sjovt og en fantastisk måde at lære om dine foretrukne samleobjekter. Hvis du er på udkig efter en bestemt vare eller type element, lad antikvitetshandlere kender. Når de besøger andre butikker, eller deltage auktioner eller loppemarkeder de generelt vil forsøge at finde elementet for dig.