Antikke Stolehjul

Antikke Stolehjul


Antikke Stolehjul tjene et nyttigt formål samtidig med at tilføje lidt noget ekstra til en stol. Ligesom et smykke på en lille sort kjole, tilføjer de, at elegant prikken over i'et på en stol. De kan tilføre værdi til stykket, og de gør det meget lettere at flytte stolen fra et sted til et andet.

Hvad er en Caster

Et hjul er et lille hjul, som har evnen til at dreje, der bliver fastgjort til bunden af ​​møbelben, hvilket gør dem lettere at flytte rundt. Traditionelle periode stilarter omfatter hjul med messing hjul, porcelæn hjul og træ hjul. Æstetisk, messing hjul og klo fødder giver en yndefuld og sofistikeret slutpunkt til stol og bordben.

Hjul er en fantastisk tilføjelse til antikke stole, fordi de hjælpe med at beskytte stoleben og holde dem i god form. Når stole er trukket hen over gulvet det kan forårsage leddene mellem benene og pladserne bliver løst. Hjul hjul eliminere dette problem. Den ekstra højde og drejefunktion mobilitet giver også yderligere fleksibilitet til møbler. De hjælper også beskytte gulvet nedenunder. Trække stoleben kan skrabe trægulve, men hjul hjul vil ikke.

Sådan Dato Antique Stolehjul

Mange antikke stol hjul blev foretaget i løbet af den georgiske periode, selv om nogle er fra den tidligere Dronning Anne periode. Det kan være svært at dato antikke stol hjul, men her er et par tips:

  • Læder Ruller: En tidlig form for hjul, hvilket indikerer det blev gjort omkring 1714-1725
  • Træ og Jern: Angiver hjul er fra mellem 1720 til 1760
  • Støbejern: Angiver hjul blev muligvis mellem 1760 og 1770
  • Messing og lamineret laklæder: Hjul kan være foretaget mellem 1770 og 1780
  • Massiv messing: Muligvis mellem 1780 og 1790

Selv med disse retningslinjer kan det være vanskeligt at dato hjul, fordi der er så mange reproduktioner på markedet. De er ofte i antikke stilarter, så de ser meget lig ægte antikviteter. Også møbelhjul ofte få erstattet, så en periode antik stol kan have en nyere caster på det. Alderen på stolen er ikke nødvendigvis udtryk for en alder af hjulet.

Finde Antikke Hjul

Hvis du leder efter hjul at tilføje til en antik stol, finde dem, der passer, kan være afgørende for at fuldføre den stil og indretning af stolen, og dermed rummet. Sætte en moderne caster på en antik kontorstol vil se mærkeligt og ud-af-sted. Tjek butikker, der sælger antikke hardware for at se om du kan finde noget, der komplimenter stykket. Nogle gange kan du finde smukke gamle messing hjul på vintage og second hand butikker.

Internettet er stor kilde til antikke møbler dele og hardware. Skriv "antikke hjul" i en søgemaskine, og du får en liste over steder, der er skræddersyet til din placering og videre. Tag et kig på alle de forskellige steder og se, hvad der slår dine fancy. Sammenlign priser og tænke over, hvad der fungerer bedst for dig. Nogle eksempler på steder at tjekke ud er Paxton Hardware, Caster City, og House of Antique Hardware. En anden stor online-kilde er Ebay.

Antikke Stolehjul er meget elegant og kan tilføje den perfekte finish til din vintage eller antikke stole. De ser godt ud, og de er også meget praktisk. De kan beskytte stol samt gulvet nedenunder.