Antikke Metal Toy Trunks

Antikke Metal Toy Trunks


Antikke metal legetøj kufferter kan bruges og vises på mange forskellige måder i dit hjem.

Antikke Trunks til dukker

Metal legetøj kufferter var meget populære i de første årtier af 1900-tallet til at holde dukke tøj. Mange dukker kom med deres egne kufferter fulde af tøj. De designs afhang af dukken, fabrikanten og den æra. For eksempel kan en dukke fra den victorianske periode kommer med sin egen damper kuffert fuld af kjoler, mens en mode dukke fra begyndelsen af ​​tresserne kunne have kommet med en plaid kuffert.

En anden type af metal kufferter var hærens kufferter, der fulgte med GI Joe action figurer i tresserne. Disse kufferter var olivengrøn og var nøjagtige kopier af de virkelige mund garderobeskabe. Joes uniformer samt tilbehør alle passer i badebukser. De er nu en favorit af samlere overalt og i god stand kommando præmie priser.

Kontrol for betingelse

Disse kufferter samt de større er sjældent findes i uberørt tilstand. Da de var legetøj, afholdt legetøj, og blev brugt dagligt, i de fleste tilfælde de normalt vil vise tegn på kraftig slitage. Dette bør forventes.

Der er nogle ting, du gerne vil søge efter og sørg for, før du køber nogen antikke metal legetøj kufferter. Selvfølgelig er det svært, hvis du køber fra en online kilde. I dette tilfælde er det meget vigtigt, at du stille spørgsmål og sørg for at du forstår sælgers garantier (sørg for at de er skrevet) og tilbagesendelse.

Hvis du finder en kuffert i en lokal antik butik er der et par ting, du gerne vil tjekke for.

Hængsler

Sørg for, at hængslerne er til stede og original. Da hængsler får så meget brug de ofte knække og erstattes. Hvis hængslerne ikke er originale til stykket værdien vil være meget lavere, end hvis de var ægte.

Hængsler kan også have rusted og det gør ikke ondt at forsigtigt at rense rust fra.

Læder Bands

Nogle metal kufferter har læder bånd eller remme. Disse kan skrælning eller revnet. Du kan ofte bringe dem tilbage til en bedre tilstand ved hjælp af en sadel renere eller dressing. Når du har dem rene brug forbindingen hver måned eller så at holde dem fugtet, blød og smidig.

Spænder

Låse, ligesom hængsler få en masse slid. Fortrinsvis vil de være til stede og originalen til stammen. Hvis de er rustent, kan du polere dem forsigtigt.

Hvor finder udskiftning Varer

Hvis noget er i stykker eller mangler, men du bare elsker stammen kan du finde reservedele en af ​​to måder.

Hvis du er meget tålmodig du kan være i stand til at opfange autentiske antikke dele på eBay eller andet sted, der har specialiseret sig i vintage hardware. Du kan også finde erstatning hardware ved specialbutikker såsom Van Dykes. Du vil gerne forsøge at matche den oprindelige hardware så tæt som muligt.

Hvor finder Antique Metal Toy Trunks

Antikke legetøj kufferter er ikke let at finde. Din bedste chance for at finde den ene er at holde øje på internettet. Nogle af de websteder for at kontrollere regelmæssigt, er:

  • eBay
  • Tias
  • Ruby Lane

Du bliver nødt til at tjekke regelmæssigt, så du ikke går glip af en mulighed for at få en.

Lokale antikvitetsforretninger kan have dem på lejlighed. Det er en god idé at få at vide et par antikvitetshandlere og lad dem vide, hvad du søger. På den måde kan de være på udkig efter en kuffert, når de går til auktion.

Mens en antik kuffert kan være svært at finde tiden din tålmodighed vil blive belønnet. Når du se, hvad du søger, være parat til at købe det. Tænker det kan betyde, at du taber helt.