Antikke: Indsamling Tips

Ikke en almindelig Collector

Jeg er ikke din almindelige samler.
- Anonym

Jeg indsamler ikke sten, eller frimærker eller beanie babyer, og jeg ikke indsamler legetøj eller postkort eller nogen af ​​de ting de fleste mennesker indsamler. Jeg samler minder. De er ikke svære at finde, og de er ikke svært at holde. De er billige, og de er meningsfulde. I denne verden ser jeg alt for mange mennesker indsamle materielle ting, bare for at 'få' dem.

Hvorfor alle har behov for at have alt, hvad de ser. Du har mere end én af noget, og pludselig du finde lysten til at få mere og mere og mere, og så er det næsten bliver en besættelse. Med minder, kan du blot se tilbage på livet, og de dejlige oplevelser, du har haft .... men med andre samlinger, senere kan du bare se tilbage på alle de penge, der gik ind i en meningsløs hobby. Selvfølgelig er dette ikke altid tilfældet, nogle samlinger er af sentimental værdi, men de fleste er overfladisk, og efterlader dig tom.

Min samling af minder er så farverig og levende som den bedste samling af beanie babyer, det er lige så forskellige som den største samling af frimærker. Det holder latter, tårer, frygt og håb, og alt hvad jeg skal gøre, er at huske.

Fjernelse Wax

Fjernelse voks fra lysestager er en nem opgave. Du skal blot placere indehaverne i en fryser i 2-3 timer. Fjern fra fryseren og skræl den frosne voks fra din collectilble.

Udstilling

Når der vises dine antikke samlinger huske; sollys, varme og fugtighed er et antikviteter værre fjende! Tag skånsom pleje af dem, og du vil nyde og dine børns børn vil nyde også. Beskyttelse af en stykke historie er uvurderlig.

Coin / Valuta / Frimærker

Besøg www.collector-tips.com for store oplysninger om Coin / Valuta / Frimærker indsamle råd og tips!

Din Journey

Bring cash selvom nogle forhandlere vil tage en check eller kreditkort, kontanter er et stort plus, når det kommer til overenskomstforhandlinger, især når du er på loppe-markeder.

Pak sammen med dig prisoversigter og sørg for de er aktuelle. Priser, især for land møbler, køkkenudstyr og legetøj har været svingende vildt.

Carry et bånd meaasure og en liste over dit værelse og skjulte dimensioner.

Forstørrelsesglas for tættere inspektioner.

Almindelige bestemmelse

Nogle af de udsmid, der er parkeret i dit loft måske en dag være værdifulde, men andre vil ikke bestå testen af ​​tid. Den generelle regel er: Hvis det er uforgængeligt, dårligt lavet, eller masseproducerede, er det sandsynligvis ikke vil sætte pris på i værdi.

Elfenben

Den bedste måde at holde elfenben samlerobjekter i deres oprindelige varm, hvid farve, er at udsætte dem for lys.
Dette er den eneste samlerobjekt jeg ved, at vil drage fordel af sollys!

Holde optegnelser

Få en dateret kvittering for eventuelle køb. Det er standardprocedure, at spørge fagfolk sælger antikviteter til at give dig en kvittering, der er en fuldstændig beskrivelse af stykket, herunder en tilstandsrapport og forventede dato for produktionen. Uden denne dokumentation, er du i fare. (Pisk System, Jeff Bredenberg, 1999)

Venter på at Køb

Hvis du har råd til at samlerobjekt, og du ønsker det, købe det nu! Hvis tilstanden er det bedste, du har set eller sandsynligvis nogensinde se igen i dine rejser, chancerne er det vil ikke være der i morgen.

Forudsigelser

Det er meget svært at forudsige, hvilke samlerobjekt stykke vil stige i værdi. Nogle eksperter siger møbler lavet mellem 1850-1890, 19. århundrede messing og slutningen af ​​det 19. århundrede porcelæn og cutglass fortsat vil sætte pris på over tid.

Køb over internettet

Hvis du køber antikviteter over internettet, skal du stille så mange spørgsmål som du kan om et emne, og selv bede om flere billeder, eller måske en video, hvis du er villig til at betale for det.

Informeres

Dit bedste forsvar, når de køber antikviteter som en investering er simpelthen at være godt informeret. Læs bøger fra biblioteket, stille spørgsmål forhandlere ved, hvad du er ude efter, og hvad det bør være værd. De fleste forhandlere specialisere sig og så skal du. Ingen ved alt om alt. Hvis du køber den brik, fordi du kan lide det, og ikke som en investering, de eneste kriterier er, hvor meget du kan lide det, og hvor meget du har råd til.

Touch Ups

Brug altid ægte bladguld til at røre op bladguld trimmet samleobjekter. Ved at bruge guld maling, vil værdien blive afskrevet.

Definition

Kort sagt, et samlerobjekt kan defineres som enhver genstand, en person ønsker at indsamle.

Samler Typer

Grundlæggende findes der tre typer af samlere. En, der køber for den absolutte og shear skønhed. For det andet, den indsamler, som ivrigt køber og har specialiseret sig i en bestemt objekt. Tredje er køberen, der beskæftiger stricly for investeringer, spekulationsøjemed.

Selv om disse kategorier har fletter, er de grundlæggende typer.

Holding Value

Sølv, glas, keramik, porcelæn, bøger, malerier, smykker, tæpper, ure og møbler alle anses brød og smør af den antikke verden. Disse poster er ikke trendy og underlagt massive udsving i pris og værdi, og er gode til det lange seje træk.