Antikke Indendørsindretninger

Antikke Indendørsindretninger

Bøger, doilies og lamper gøre store antikke interiør dekorationer, men der er mange andre emner, som du kan bruge. Før du beslutter dig for at dekorere med antikviteter, overveje at gøre, hvad de professionelle malere gør.

Vælge Antikviteter til dit hjem

Mindre er mere

Når det kommer til at bruge antikviteter som accent elementer i dit hjem, mindre er som regel mere. En af de største fejl, at boligejere gør når dekorere deres hjem forsøger at fylde et helt rum med masser af accent poster. Den anden største fejl er at bruge alt for mange falske planter. Mens du bruger levende planter er en nem fix, beslutte, hvordan man vælge og vrage antikke interiør dekorationer kan være lidt sværere.

Vælg en periode

Den første ting du bør overveje, når de køber en antik dekoration er tidsperioden. Hvis du var udsmykning et rum for at afspejle borgerkrigen æra, ved hjælp af Art Deco antikviteter ville ødelægge udseendet. Det samme ville være tilfældet med at bruge en victoriansk middag klokke i en 1950 køkken eller hængende en samling af stråhatte i et rum fuld af dansk moderne møbler.

Den bedste måde at vælge de rigtige antikviteter til dit hjem er at gøre lidt forskning først. Identificer den tidsperiode, du er interesseret i, og derefter gøre nogle læsning. Der er mange dekoratør bøger til rådighed med gode farvebilleder til at hjælpe dig vælge emner, du er interesseret i bøger som dekoratører gerne bruge omfatter følgende.:

 • The Garage Sale Decorator Bibel af Shelley Kincaid (vært for tv-show, Trash til Treasures)
 • Udsmykning med antikviteter: trygt at kombinere gamle og nye af Caroline Clifton-Mogg
 • Antikviteter i hjemmet: Cherchez bog indsamle og Udsmykning med antikviteter af Barbara Milo Ohrbach
 • Flea Market Style: Udsmykning med en kreativ kant af Chris Mead
 • Udsmykning med antikviteter og samlerobjekter af Jean Lyon

Shopping for Antikke Hjem Dekorationer

Antikviteter butikker og loppemarkeder

Shopping for antikviteter kan være en af ​​de mest underholdende aktiviteter at gøre, når du er redecorating. Loppemarkeder og antikke butikker tilbyder et væld af usædvanlige fund. Med lidt vedholdenhed, vil du finde de rigtige dekorationer til dit hjem. Hvis du aldrig har gået antikviteter, er der et par ting, du bliver nødt til at have, før du begynder. Denne overlevelse kit indeholder:

 1. Antikke samler vejledninger til dine valgte antikviteter
 2. Ekstra pakningsmaterialer for at sikre dine skatte gør det sikkert hjem
 3. Kasser at sætte dine skatte i, så de vil ikke rulle rundt i din kuffert
 4. Snacks og drikkevarer til din dag tur for tiltrængt forfriskning. Dette er især praktisk, hvis du er shopping på loppemarkeder i landdistrikter

Online Shopping

Hvis du kører rundt i landskabet shopping i antikvitetsforretninger er ikke din kop te, internettet tilbyder en bred vifte af butikker at shoppe i. At finde at særlige antik kan være lige så nemt som et klik på en mus. Men der er et par ting, du bør vide, før du køber nogen antikke interiør dekorationer online.

 • Insister på forsikring for eventuelle antikviteter, du køber. Hvis en sælger ikke vil tilbyde dette, gå væk fra salg.
 • Må ikke købe antikviteter, bortset bøger, kataloger eller magasiner, hvis sælgeren hedder det sendes gennem medierne mail. Medier mail kan kun indeholde visse papirvarer; US Postal Service kan konfiskere eventuelle andre punkter afsendt denne måde.
 • Genoverveje forsigtigt købe genstande fra en sælger, der ikke ønsker at interagere med rutefart. Hvis sælgeren vil have dig til at indgive krav, i stedet for sig selv, når en vare ankommer beskadiget overveje at gøre virksomhed andetsteds.
 • Kun gøre forretninger med sælgere, der tilbyder en adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Hvis noget går galt, vil du ønsker at være i stand til at kontakte virksomheden.
 • Vær opmærksom på, hvad dit kreditkortselskab dækker, især hvis du køber en antik internationalt. Nogle indkøb er ikke omfattet, selv om de aldrig har modtaget, når de er købt i lande uden for USA

Gør dit hjemmearbejde før du handler

Indret dit hjem med antikviteter kan være en stor projekt, især hvis du er forberedt. En af de bedste måder at forberede er at læse dekoratør og samlerobjekter guider, så du ved, hvilken periode antikviteter vil se godt ud i dit hjem. Dette giver dig også en vigtig forståelse af acceptable prisklasser. Online shoppere bør beskytte deres investeringer ved at forstå, hvad deres kreditkortselskab dækker, anmoder forsikring på alle antikviteter, og sikre, at deres poster vil blive afsendt korrekt. Endelig kan du prøve at have det sjovt, når du er shopping for dine antikviteter. Mange antikvitetshandlere elsker at snakke. De kan også hjælpe dig med at finde bestemte emner, gør din shopping oplevelse let.