Antikke: forundersøgelsen Tips

Hvor finder

Folk bruger ofte vurderinger for at hjælpe forsikre en genstand eller en samling mod skader og tyveri.

Afhængig af hvor du bor, vil bedømmere oplades mellem femoghalvfjerds og fire-hundrede dollars i timen. Plus du skal betale taksator rejseudgifter og forskning gebyrer. Så du kan lige så godt have et par elementer appraised på én gang.

Når man ser for en taksator, mund til mund er den bedste måde, eller de fleste banker bruger bedømmere hele tiden. Prøv at spørge en bank tillid officer.

Gør dit hjemmearbejde

Da viden er konge i verden af ​​indkøb, begynder din søgen efter viden ved at lære møbler perioder. Klasser er den bedste måde at lære. Dernæst tilbringe en dag på en antik auktion. Stil spørgsmål under inspektion tid. Du vil se hundredvis af poster passere over blokken i timer. Brug derefter din viden til at forhandle med butikker.

Dæk op svindel.

Den nye trend i værdiansættelsen overbetoner tilstand. En værdiansættelse 10% er nu så meget som 50% for en chip eller knick. Med penge på linjen, er nye "cover-up" teknikker, der udvikles for at skjule betingelse devaluering, så pas på.

Foreninger

To organisationer med et landsdækkende netværk af medlemmer, der kan hjælpe dig på din søgen efter en taksator:

American Society of Vurderingsmænd [800-ASA-VÆRDI]
www.appraisers.org

Vurderingsmænd Association of America [212-889-5404]
www.appraisersassoc.org

Forholdsregler

Vær mistænksom af en taksator, der vil give en konkret vurdering fra et fotografi eller verbal beskrivelse. Præcise vurderinger skal gøres personligt.