Antikke Food Scales

Antikke Food Scales


Antikke mad skalaer er en relativt billig måde at tilføje charme og tekstur til dit land køkken indretning. Vær sikker på at du gør dit hjemmearbejde om priser, fordi de ofte er alt for dyre.

Opbygning af en Memory

Omkringliggende dig selv med antikke samleobjekter er en vidunderlig måde at bringe glæde og varme til dit hjem - især når samlerobjekt minder dig om tidligere gode tider. Mad skalaer kan genskabe tanker gå til slagterforretning med Bedstemor at få det perfekte stege til en særlig lejlighed middag eller stopper ved markedet for at hente et pund kaffebønner. Måske dine minder er fra mors køkken, da hun ville omhyggeligt måle hver af sine ingredienser, før madlavning op en gryde med bær marmelade.

De store kommercielle skalaer fra deli eller købmand kan være svært at finde, men de mindre, hjemme-stil mad skalaer er let tilgængelige i antikke butikker og på samleobjekter auktioner.

Funktion defineret Style

Et godt hjem skala skulle kombinere rigtigheden af ​​en professionel skala med en hjemlig stil og størrelse, der ville passe ind i et køkken. De fleste skalaer var lavet af støbejern og var meget tung.

De første hjem skalaer var dybest set mindre versioner af skalaer i butikker, bagerier og storkøkkener. De blev brugt af hjem kokke til at måle fødevarer og opskrift ingredienser. Kvinder, der var følgende skriftlige opskrifter var mere tilbøjelige til at have skæl, der målt i små intervaller for at give dem mulighed for at have ekstrem nøjagtighed i deres madlavning og bagning.

De tidlige hjem skalaer går tilbage til de velhavende hjem i den victorianske æra, og var normalt sort med minimale skinnende accenter såsom en messing balance stråle. I begyndelsen af ​​1900'erne, brug af køkken skalaer begyndte at sprede sig ud over boliger i meget velhavende. Af 1930'erne, var skalaer blevet mere udbredt. Nogle producenter begyndt at tilbyde farvede baser på deres skalaer til at matche køkkenet indretning farver af tiden, såsom pastel gul, grøn og creme. Ved udgangen af ​​krigen, de fleste køkkener havde en skala.

Typer af Antikke Food Scales

Kan måles alle typer fødevarer i hjemmet køkken skalaer herunder frugt, kød, krydderier og bagning ingredienser. Typen af ​​anvendte skala afhænger af nøjagtigheden af ​​den ønskede vægt. Nogle skalaer kan måle en meget lille mængde af en bestanddel, mens andre skalaer er bedre for en mere anslåede vægt af et stort volumen af fødevarer.

Der er grundlæggende to typer:

 • Balance skalaer består af to platforme. Den ene er enten en skål eller flad platform for varen vejning og den anden er en flad platform, hvor du placerer den faktiske vægte. Lodder vil blive tilføjet til den flade platform indtil markøren på forsiden af ​​skalaen var ved midtpunktet. På små skalaer, kunne vægte måle i intervaller på ét fjerde ounce op til £ 1. Større balance skalaer har normalt fem eller seks vægte herunder:
  • 2 ounce
  • 4 ounce
  • 8 ounce
  • £ 1
  • 2 pounds
  • 4 pounds
 • Mekaniske skalaer har en stor platform til at holde på emnet vejning. Platformen kan være flad eller skålformet. Vægten af ​​elementet komprimerer en fjeder, som på sin side bevæger en nål på den store skive på forsiden af ​​skalaen for at vise vægten af ​​varen. Disse skalaer er ofte lavet af en kombination af metaller, herunder en lettere metal ligesom blik for platformen og ringe og en tungere metal ligesom støbejern til basen. Den maksimale vægt kan være alt fra 1 til 25 pounds.

Bestemmelse af en værdi

Vægte fra Victoria æra og begyndelsen af ​​1900'erne er relativt svært at finde og kan befale en ganske pris i fremragende stand med alle originale dele. Scales fra 1930'erne en tendens til at lede en meget lavere pris på grund af deres udbredte tilgængelighed. Scales fremstillet efter 1950 normalt kun holde affektionsværdi da deres lette konstruktion og brede tilgængelighed er faldet deres værdi.Hvis du søger efter værdien af ​​en bestemt fødevare skala, skal du kontrollere antikke område på eBay. Antikke mad skalaer er godt repræsenteret, og man kunne skimte en tilnærmet værdi fra auktionen bud. For en mere nøjagtig vurdering, konsultere en prisguide på det lokale bibliotek eller en ekspert på en auktion hus. Mange eksperter er opført online og auktionshuse er inkluderet i lokale telefonbøger af større byer.

En anden glimrende kilde til oplysninger om antikke mad skalaer er International Society of Antique Scale Samlere (ISASC). For bare en $ 10 gebyr, vil de forske en bestemt skala, der giver oplysninger om omfanget producenten, årgang oprindelse, type, vejer princip og formål. De kan også give en anslået værdi.

.