Antik: Møbler Tips

Muggen Lugte

Nogle gange, at Antique skat du har købt, fundet eller arvet vil have en muggen lugt, du finder stødende. For at slippe af med lugten eller i det mindste lindre det nogle, tage den ud først at fjerne skuffer, at blade etc. luft ud for et par dage. Nogle gange bare at gøre dette vil hjælpe. Hvis ikke kan du bruge en spray flaske denatureret alkohol og brug på kun råtræ. Dette vil stoppe eventuelle svampesporer i at vokse. Lad det tørre et par dage mere.

Du kan også prøve Febreeze eller den sidste udvej er at forsegle stykke [råtræ kun] i enhver form for finish.

Oliebaseret eller Latex / akrylmaling

For at afgøre, hvilken type maling er på dine møbler, børste nogle stripper på en ikke synligt sted og se hvad der sker. Hvis det er oliebaserede, vil malingen rynke og boble. Hvis det bare blødgør op i en slimet goo, er latex eller akryl. Oliebaseret maling er den nemmeste at fjerne.

Polering

Voksen valg og anbefales af møbler konservatorer og andre pedeller af møbler og andre trægenstande er pasta voks. Wax polering bør ske højst to gange om året for områder med kraftig slitage [desktops, stol arme, etc.], og mindst hvert tredje år for tabel, stoleben, kabinetter og lignende områder.

Aerosoler og væsker anbefales ikke på grund af opløsningsmidler i dem, at angreb fernis og lak og indføre forureninger på møblerne.

Træstøv Forholdsregler

Fine partikler af træstøv kan infiltrere de fleste ansigtsmasker. Disse fine partikler har været kendt for at forårsage dermatitis, astma, næse øjet og halsirritation, kræft til nasale og hals, eksem, lungekongestion, hovedpine at nævne nogle få. Please, når man arbejder med træ, hvad enten det er, slibning, boring, savning og især slibning, så brug en god udstødning og eller støv respirator ordentligt på plads.

Sticky Skuffer

Lejlighedsvis over tid, kan træ gnide i træ kombineret med fugt forårsage skuffer til at holde fast. Paste voks eller endda gnide et lys på skuffe kanter vil arbejde. Hvis ikke, så kan det brug for nogle professionel reparation hjælp.

Køb Stole

Vend stole over og se nedenunder at finde nogen tegn på skruer eller søm, før de køber. Dette vil fortælle dig om eventuelle ændringer. En professionel konservator vil aldrig tilføje skruer eller søm, hvis det ikke var til stede oprindeligt.

Gør det selv Don'ts

Hvis du forsøger at reparere et møbel selv, skal du ikke bruge nogen søm, skruer, air-boltepistoler, gaffatape, sejlgarn, metalbeslag, bøjler eller andre kreative lynlåse. Det bare gør tingene sværere for de professionelle, når du endelig bringe den i. Brug ikke nogen anden end gul eller hvid Carpenters lim lim eller Skjul lim.

Bring Shine

Mere gnidning, ikke mere polsk, vil bringe en bedre skinne på antikke møbler.

Træ Svind

Træ krymper tværs kornet. Hvis en rund bordplade er perfekt rund målt i 2 dimensioner, det er nyt. Hvis tabellen er gamle, bør der være en forskel på omkring en ottendedel inch per fod. Indlægning også en tendens til at optage uregelmæssigt, normalt synke under resten af ​​overfladen. Hvis et stykke med intarsia har en perfekt glat overflade blev intarsia sandsynligvis tilføjet senere at tilføje flash eller "tærte op" objektet, som forhandlerne gerne sige.

Pine bedragere

Pseudo-antik er særligt udbredt blandt land fyrretræsmøbler. Møbelproducenter få det smukke slidt udseende ved hjælp af gammelt træ, ofte fra attende århundredes stalde eller huse. For at gøre en tabel for eksempel, vil de tage fire stillinger fra en bannister for ben, i toppen af ​​The Bannister for skinnerne, og gulvbrædder eller vægpaneler til toppen. "De er pæne stykker," siger Antique ekspert George Reed, "men de er ikke antikviteter."

Er det virkelig Wood?

Vær forsigtig, når de køber møbler. Bare fordi nogen siger det er "massivt træ" betyder ikke, det er godt. Spånplader og MDF [halvhårde fiberplader] er stadig "træ", men de er ikke hvad du tror. De er meget svære at reparere og meget tungere end "rigtige" træ. De vil ikke vare, hvis under kraftig brug. Spørg altid, "solid hvad træ"? Møbler markeret Massiv eg, kirsebær eller Ask er en bedre indsats.

Fugtighed

Vær opmærksom på fugt, når du laver din egen Afslut arbejde. Høj luftfugtighed i luften vil holde finish fra tørring eller vil gøre det "blush" [bliver hvide og matte]. Hvis du har en professionel gøre din finish arbejde, lad flere ekstra dage for din brik til at tørre helt, før du bruger den.

Beskyttelseshandsker

Bær altid kemiske beskyttelseshandsker, især når der arbejdes med lak.

Sinker

Sammenkædning er tongue-in-groove teknik tømrere bruger til at slutte sig til bestyrelser i en vinkel. Rillerne i det 18. århundrede svalehaler var særligt bred, så meget som tre ottendedele af en tomme. Selvom sinker fortsat lavet i hånden gennem midten af ​​det nittende århundrede, redskaber og færdigheder voksede finere, og nogle eksempler fremstillet i 1830 eller senere, kan være så lille som en ottendedel af en tomme.

Beliggenhed

Placering er en stor faktor for møbler pris. Der er store forskelle i præferencer for forskellige stilarter på tværs af bl.a ​​USA og resten af ​​verden. Møbler er tungt og dyrt at transportere så disse forskelle fortsat resultere i store prisforskelle for det samme stykke fra stat til stat.

Identifikation

Se efter tegn på, at et møbel er håndlavede versus maskinfremstillede. Kig efter håndlavede negle, svalehale og andre limede samlinger frem sømmet sammen byggeri, små uregelmæssigheder i byggeriet mv

Afskrivninger fra Reparationer

Selvom det er umuligt at sætte en præcis dollar værdi på virkningen af ​​en bestemt reparation, nogle reparationer er mindre og kan nedsætte værdien af ​​et stykke med 10 procent, mens større ændringer kan forårsage et stykke til at miste så meget som 75 procent.

Mindre reparationer:

Eventuelle ændringer, der er reversible.
Erstattet hardware på europæisk møbler.
Hardware tilføjet for udsmykning.
Nye fødder på enhver europæisk møbler.
Erstattet spejl.
Ny forgyldning.
Mangler støbegods om stoleben af ​​franske møbler.
Små ændringer i gesims af en bogreol.

Større reparationer:

Erstattet hardware på amerikansk møbler.
Nye fødder på et stykke amerikansk møbler.
En beskadiget eller strippet patina på amerikansk møbler.
En ny top på en kiste.
Ægteskab af stykker, der ikke hører sammen, såsom en bogreol på toppen af ​​en skrå receptionen.
Reduktion i dybden af ​​en kiste.
Udskiftede stol skinner.
Splejset eller reparerede stoleben ved hjælp af alle de originale dele.
Endnu værre-ben med nyligt skåret sektioner.

Glasbord Tops

Glas toppe kan beskytte dine træborde, men lad ikke fugt bliver fanget mellem glas og træ. Opret en luftrum ved at løfte glasplade på klare butylgummi kofangere, som findes på de fleste glas butikker, og lad dine træ bordplader indånder.

Knirkende sengerammer

En knirkende antik sengeramme kan blive irriterende. Tilføjelse olie til nitterne skal stille det ned. WD-40 er en olie til brug.