Anti-Viral æteriske olier

Anti-Viral æteriske olier

Anti-virale æteriske olier har vist sig effektiv til behandling af forskellige sygdomme. Aromaterapeuterne anbefaler ofte brugen af ​​æteriske olier til at styrke immunforsvaret og forebygge sygdom. Brugt rigtigt, kan æteriske olier hjælpe dig forblive sunde, også.

Effektiviteten af ​​antivirale Olier

Æteriske olier til luftvejsinfektioner

En gennemprøvet anvendelse til anti-viral æterisk olie er i behandlingen af ​​visse øvre luftvejsinfektioner. En undersøgelse testede effektiviteten af ​​13 æteriske olier til behandling af flere typer af respiratoriske vira. Det blev konkluderet, kanel, timian og kryddernellike var effektive antimikrobielle stoffer, der er anvendelige til behandling af disse forskellige infektioner.

En anden undersøgelse udført i Italien fandt, at eukalyptusolie var effektivt til behandling af forskellige respiratoriske vira og bakterier, herunder stammer af influenza, Streptococcus og lungebetændelse.

Behandling af infektion

Der er også tegn på, at antivirale olier er nyttige i behandling af infektion, at moderne medicin ikke kan helbrede. En undersøgelse foretaget på Central Institute of Nedical og aromatiske planter i Lucknow, Indien opdagede, at rosmarin olie var nyttige i behandlingen af ​​resistente mutationer af E. coli, Candida albicans og Mycobacterium smegmatis.

En anden undersøgelse udført i Kina fandt, at rosmarin, samt fed olier var effektiv til behandling af de samme infektioner.

Herpes

Selv herpes har vist sig at være sårbare over for antivirale æteriske olier. En tysk undersøgelse fundet pebermynteolie var meget effektivt til behandling af herpes simplex virus type 1 og 2. De udtalte, at anvendes topisk, kan pebermynteolie være egnet som virucidal middel til behandling af tilbagevendende herpes infektioner.

En anden tysk undersøgelse konkluderes det, at tea tree olie og eukalyptusolie begge viste lovende i behandlingen af ​​herpes simplex virus på grund af deres antivirale virkning.

Melissa officinalis (citronmelisse) blev også fundet at være en effektiv topisk behandling af herpes virus i en anden tysk undersøgelse.

Essential Oil Safety

Med så meget videnskabelige oplysninger, kan du være opsat på at begynde at bruge æterisk olie for dig selv. før du gør det, er der et par ting at huske på. Først ikke alle duftende olier er æteriske olier. Sørg for, at olierne du køber er virkelig rene æteriske olier og ikke bare duftende olier, der anvendes til at dekorere hjemmet. Ordet "aromaterapi" ikke angive, at et produkt er en ren olie.

For det andet, æteriske olier er meget potent, så mere betyder ikke bedre. Brug for meget kan faktisk gøre mere hårdt end god. Nogle olier kan forårsage hudirritation eller endda en allergisk reaktion. Altid fortynde æteriske olier, før du anvender dem topisk og kun bruge dem som anvist af en dygtig aromatherapist.

Endelig aldrig tage æteriske olier internt. Den sikreste måde at bruge æteriske olier er topisk (udvandet) eller med en olie diffuser til inhalation. Andre måder at bruge æteriske olier er ved at bruge dem i en terapeutisk bad, komprimere, blandet i lys eller blandes i massage olie.

Brug af æteriske olier

Ved brug af æterisk olie i en diffusor, er det typisk at tilføje 10 dråber olie til afskærmning. Hvis du vælger at kombinere olier, så sørg for din alt begge olier er ikke mere end 10 dråber. Indånding udbredte olier i 15 minutter hver anden time er generelt anses for sikre, men du bør spørge en professionel vejledning.

Når det anvendes topisk, bør æteriske olier være blandet med en bærer olie for at forhindre irritation af huden. Carrier olier er normalt vegetabilske olier, såsom olivenolie eller sød mandelolie. En sikker fortynding er 7 til 14 dråber æterisk olie til en gang af luftfartsselskab olie.

Typer af antivirale æteriske olier

Der er mange æteriske olier med antivirale egenskaber. Her er et par almindeligt anvendte olier:

  • Tea tree
  • Lavender
  • Kanel
  • Hvidløg
  • Eucalyptus
  • Timian
  • Clove
  • Oregano

Der er flere gode kilder til top kvalitet æteriske olier. En top mærke af tea tree olie, for eksempel, er torsdag Plantation fra Australien. Deres produkter kan findes i butikker verden over. En anden ressource af høj kvalitet æteriske olier er Mountain Rose Urter i Eugene, Oregon. Unge Living æteriske olier udført en bred raseri af æteriske olier samt diffusorer og andre sunde levende produkter.

Prøv æteriske olier

Hvis du ønsker at styrke dit immunforsvar samt humøret, giver æteriske olier en chance. Anti-virus-olier kan hjælpe dig med at holde sig sund og bekæmpe virusinfektioner. Altid konsultere en professionel, før du bruger æteriske olier og kun bruge dem som anvist. Hvis du tager medicin, skal du sørge for at diskutere hjælp æteriske olier med din læge. Når du oplever den helbredende fordele af æteriske olier, vil du ønsker at indarbejde disse olier i dit liv regelmæssigt.