Anti-Raps Trusser til kvinder

Ingeniørstuderende fra Indien har besluttet at hjælpe kvinderne i deres land, under omstændighederne i en hidtil uset vækst i voldtægtssager i de seneste år. De kom op med trusserne, som er designet til at beskytte deres landsmænd fra vold.

Anti-Raps Trusser til kvinder

Innovationen er skrevet om i New York Daily avis. Dette er en ny gadget til kvinder. Så snart tryksensorer i tøjet viser uønskede spændinger, en GPS-udløst enhed sender straks et signal til forældrene og venner af kvinderne, samt politiet.

Det nye produkt skal testes, og gennemgå alle de nødvendige skridt, før den gennemføres. I mellemtiden indiske kvinder foretrækker at tage chili pulver med dem, for at smide det i øjnene af misbrugeren, hvis noget slemt sker.

En række angreb på kvinder i Indien har haft en mærkbar indvirkning på turistrejse til dette land. Især blandt kvinder. Antallet af udenlandske turister i Indien er faldet med 25% i forhold til samme periode sidste år. Disse data er leveret af The Wall Street Journal. 72% af rejsearrangører påpege, at næsten alle kvinder annullere deres planer om at besøge Indien. Desværre vil den berømte indiske spa og eksotiske skønhedssaloner nu opgives. Kvinder er meget bange af det, der sker i Indien.

Næppe havde hele verden blevet chokeret over historierne om voldtægt af lokale kvinder som rapporter om voldtægt af turister i landet begyndte at dukke op. De seneste to sager omfatter voldtægt af en schweizisk turist og ulykken med en britisk kvinde, der sprang fra balkonen af ​​hotelværelset, forsøger at undslippe chikane af hotel manager.