Ansøger Interview Planlægning Tips

Ansøger Interview Planlægning Tips
Når du er klar til at bringe i kandidater til samtale for en åben position med din virksomhed, hvordan du går om opsætning interviewet tidsplan er en vigtig overvejelse - bare så betydelig som beslutter, hvilke spørgsmål du vil stille. Et par vigtige tips til at huske på, når opsætning af aftaler at mødes med ansøgerne er:

Give tilstrækkelig tid til Grundige Interviews

Sørg for at planlægge tilstrækkelig tid til hvert interview, at holde sig for øje, at nogle samtaler er tilbøjelige til at gå længere, end du forventer. Som hovedregel skal der være mindst 30 minutter om person. Hvis du interviewe til højere stillinger, vil du ønsker at tillade endnu længere, måske endda en hel time.

Hvis du er færdig tidligt, der bare betyder, at du har en lille smule tid til at få fanget på andre projekter før din næste interview er planlagt til at begynde. Det er bedre end at finde dig selv kører bag, hvilket kan føre til farende gennem processen med nogle kandidater, måske endda fører dem til at føle, du ikke betaler opmærksomhed eller børste dem ud.

Sæt tid Mellem Interviews

Ud over at afsætte nok tid til interview udnævnelser, også vil have dig til at bygge i en naturlig pause mellem ansøgerne. Prøv at lade mindst 15 minutter mellem interviews, helst endda lidt længere. Dette vil give dig mulighed for klart skelnes mellem de enkelte interviewpersoner i dit sind, samt give dig tid til at organisere dine noter og tanker baseret på din samtale med hver ansøger før man går videre til at tale med en anden person.

Forlader en pause mellem udnævnelser er også respekterer de mennesker, der interviewe, da de vil have tid til at forlade interviewet område uden at være sandsynligt støde andre mennesker, der interviewe - mennesker, som de bare måtte have professionelle relationer med, og at de ikke gør ønsker at vide, at de er på udkig efter et nyt job.

Afsatte tid Matters

Timing interview aftaler er meget vigtigt. Det vil hjælpe dig med at holde på opgaven og organiseret, samt sikre, at du har masser af tid til at lære, hvad du behøver at vide fra hver ansøger.