Ansættelse Jobs for teenagere

Ansættelse Jobs for teenagere
Ideer til Summer Jobs for teenagere

Ansættelse job til teenagere er derude, i en række forskellige formater. Da mange teenagere nærmer 15, 16 eller ældre, de ønsker at finde en måde at tjene deres egne penge. Der er en række forskellige steder til at se at finde gode job. Ikke kun gøre disse job betaler godt, men de giver også den studerende med fremragende ressourcer og erfaringer, der vil bære over i anden beskæftigelse.

Ansættelse Jobs for teenagere og deres første job

For dem under 18 år, kan det være svært at finde et job, der har mange fordele. At vide, hvor at anvende er vigtig. Tænk ud af boksen for at finde beskæftigelse. Når man overvejer et job, bestemme, hvad den kan tilbyde dig det vide og ned ad vejen.

 • Mad: Alt fra fastfood til afslappet sidde ned restauranter hyre teenagere til at håndtere mange opgaver. Dette job kan give dig færdigheder i kommunikation, ansvar, og giver dig fleksibilitet i planlægningen.
 • Supermarked: Arbejde på en købmand er en mulighed for mange teenagere. Dette er en god introduktion til mennesker færdigheder, fødevarer viden og ofte kræver fysisk arbejde med at løfte kasser.
 • Golfbaner: Mens teenagere ikke vil arbejde for at lære andre, hvordan man golf, kan de arbejde i klubhuset, restauranter, og som caddies på greens. De får folk færdigheder og kan komme til at bruge tid på den grønne, også. Dette er også et godt sted at netværke med fagfolk.
 • Hotels and Resorts: Når du bor i et område, hvor der er en turistindustri, der er en del af det kan være en fremragende ressource. Disse positioner ofte betale godt, give mulighed for fleksible arbejdstider, og undervise teenagere, hvordan at gøre kunden glad og hvordan turistindustrien værker.
 • Lægehuse: plejehjem, nogle hospitaler og dental faciliteter hyre teenagere til at gøre rydde op og andre opgaver. For dem, der planlægger på college i disse områder, er dette hænder på viden, man ikke skal overse.
 • Retail: Anden detailhandel, herunder mall butikker og rabat stormagasiner ansætte teenagere til at håndtere strømpe, registrere arbejde og rengøring. Timer kan være mere begrænsede, undtagen i feriesæsonen, men færdigheder som penge forvaltning, kundeservice færdigheder og ansvar er det værd.
 • Camp og rådgivning Positioner: En af de bedste områder for en teenager at blive involveret med, er dette. Først teenagere arbejde i rengøring, organisere og sikkerhedskopiere støtte. Ned ad vejen, kan de være rådgivere, undervisning børn, sikre regler følges og om støtte i aktiviteter. Det er imponerende færdigheder på et CV.

Valg af det rigtige job

Der er mange arbejdspladser til rådighed for teenagere. Spørgsmålet er, hvad vil du kvalificere sig til og hvilke job der er mest tilbøjelige til at passe til dine behov. Først afgøre hvilke kvaliteter du har, såsom:

Ansættelse Jobs for teenagere

 • Ansvarlig
 • Ærlig
 • Venlige
 • Udgående
 • Lederskab
 • Pålidelig
 • Dedikeret

Lav en liste over disse kvaliteter til senere brug på din ansøgning. Derefter bakke dem op med fakta. For eksempel, hvis du ønsker at vise din lederevner, viser dette i en erklæring som "Jeg var i stand til at lede mit basketball team til de statslige playoffs i år." Bestem hvilke jobtyper disse færdigheder passer med. Lederskab, for eksempel, er en fremragende kvalitet at have, når de ansøger om en rådgiver position.

At være selektiv, når du vælger beskæftigelse er noget mange teenagere er. Problemet er, at antallet af ledige job, der passer til dine selektive udtalelser kan være begrænset. Kig ud over det grundlæggende og finde ud af, hvad der gør et job et godt match for dig. Derefter gælder der at vide, du har de færdigheder arbejdsgiveren er på udkig efter.

Tips til at få job

Med arbejdsmarkedet er hård, kan dem, der ønsker at finde ansættelse job til teenagere nødt til at gå til yderligheder. Der er muligheder, men teenagere har brug for at skille sig ud i de modtagne ansøgninger.

Ansættelse Jobs for teenagere

 • Får gode karakterer: Dette er virkelig betyder noget for arbejdsgiverne, da det viser ansvarlighed og pålidelighed.
 • Netværk: Hvis du kender nogen, der arbejder for en virksomhed, du ønsker at arbejde for, så spørg ham eller hende om potentielle åbninger og hvordan man ansøger. Spørg den enkelte til at anbefale dig til en stilling.
 • Være fleksibel: Hvis du kun kan arbejde i løbet af ugen, vil du fjerne dig selv fra vederlag for mange arbejdspladser. Teenagere bør være fleksible i deres arbejdstider, specielt omkring når arbejdsgiverne har brug for arbejdstagere, for eksempel under middag tid på en restaurant og weekender i detailforretninger.
 • Må ikke begrænse dig selv til Hjælp Wanted Signs: Selv hvis en virksomhed ikke har et skilt i vinduet anmoder applikationer, gælder stadig med et grundigt udfyldt ansøgning.

Visdomsord

Være aggressiv, vedholdende og fleksibel for at kvalificere sig til enhver beskæftigelsesmuligheder. Dette kan hjælpe dig med at finde din ideelle job.