Anorexia Nervosa Information & behandling

Spiseforstyrrelser de dage vokse til at forlænge en reel epidemi, især blandt unge kvinder, der forsøger at efterligne deres berømthed idoler. Anorexia nervosa er en alvorlig spiseforstyrrelse, som kun få mennesker kender til, desværre. Der er ingen at skyde skylden for anoreksi. Når nogen har sygdommen på ingen måde er det fordi personen var dårligt opdraget af deres forældre. Kulturelle, genetiske og personlighed faktorer tæt samspil med livssituationer og kan skabe et gunstigt klima for udvikling af psykiske spiseforstyrrelser.

Anorexia Nervosa Information & behandling

Er Anoreksi den måde at tabe sig?

Der er ikke noget behageligt i anoreksi. Mange mennesker, der følger udmattende kost hensynsløst sige, at de ville ønske, de kunne udvikle anoreksi. De ser kun de synlige virkninger af sygdommen - overdreven slankhed, men er ikke klar over den enorme fare bag denne "trendy" sygdom. Anorexics på ingen måde er stolte af deres perfekte figur og ikke føler sig utrolig smuk; når du chatte med en anorektisk i et stykke tid, vil du lære en masse om denne person - at en 1,80 m (71 in) høj pige vejer 55 kg (121 lb) ser sig selv som en fedt og kedeligt, og unstylish ting.

Anorexics lider den konstante følelse af ufuldkommenhed, de er bange og cinched af deres egen frygt.

Død blandt Anorexics

Anoreksi kan være dødelig. Bemærk, at anoreksi har den højeste dødelighed blandt psykiske lidelser. Hvis du eller nogen du kender har spiseforstyrrelse symptomer, handle nu - gå til læge.

Anorexia Nervosa behandling

Heldigvis kan selv en sådan lidelse med alvorlige konsekvenser med held behandles i disse dage. Der er et par måder at behandle anoreksi:

  • kosten terapi: at tage kosttilskud, såsom zink, fedtsyrer etc.,
  • hæve MBI ved at tage medicin: antidepressiva, beroligende midler og endda østrogen skud,
  • psykologiske terapier: kognitiv adfærdsterapi, familieterapi, kognitiv rehabilitering terapi.

Der er ingen magisk måde at helbrede anoreksi arbejder underværker for absolut alle patienter. Hver patient har behov for en individuel anoreksi behandling - for eksempel, Rader programmer. For mere end 30 år har de hjulpet dem, der lider af spiseforstyrrelser.

Men lad os finde ud symptomerne på lidelsen først.

Hvordan Anoreksi viser sig

Det er ikke let at skille sig af anoreksi; det er ikke en sygdom, der popper dens symptomer op en gang om måneden. Anorexics ikke ved magten i deres egen bevidsthed, kan de ikke kontrollere deres egne følelser. Disse mennesker er bogstaveligt besat med deres vægt, mad, ekstra kalorier, og billedet af deres krop. Mange bliver tortureret af sygdommen, selv i søvne - de er hjemsøgt af mareridt og drømme fast på mad og ernæring. De fattige syge tælle kalorier og er forfærdet over ekstra 100 gram (22 lb), selv i deres drømme. Anoreksi er en frygtelig sygdom - det river sine ofre ud af deres normale liv og dømmer dem til ensomhed. Anoreksi er meget svært at helbrede. I nogle tilfælde kampen med anoreksi tager år.

Specifikke Anoreksi Symptomer

Anorexic kan skelnes først ved uvilje mod at have vægten svarer til hovedkonstruktionen, alder og højde. Normalt anoreksi offer hele tiden føler vedvarende frygt for at vinde vægt; Desuden Denne frygt blokerer resten af ​​følelser og følelser. Denne frygt er ligeglad om den faktiske vægt af den person, selv når personen er ved at dø af sult.

Årsager anoreksi først ligge i lavt selvværd, som også er et af symptomerne på sygdommen.

Anorektiske mener, at deres vægt, figur målinger og størrelse er forbundet med den måde, de føler, og hvad deres personlige status er. Anoreksi ofrene ofte benægte alvoren af ​​deres tilstand og kan ikke objektivt bedømme deres egen vægt.

Amenorrhea som anoreksi Symptom

Et andet symptom, typisk for kvinder, forstyrres menstruationscyklus og køre mindst tre perioder bagud. Hvis perioder starter først efter nogle hormonbehandling (f.eks østrogen injektioner) kvinden er diagnosticeret med "amenorré" (ingen menstruation).

Typer af anoreksi

Der er to typer af anoreksi nervosa adfærd stilarter:

  • restriktiv - den syge begrænser fødeindtagelse, får ikke fuld til spygatter og derefter kaster op.
  • udrensning - den syge bliver proppet, og derefter kaster op eller misbrug afføringsmidler, diuretika eller lavementer.