Anonymous genopladeligt betalingskort

Anonymous genopladeligt betalingskort

Virksomheder, der tilbyder anonyme genopladeligt betalingskort hævder, at deres produkt giver dig adgang til kontanter uden at afsløre dine personlige oplysninger. Men da hver bank og ATM-transaktioner spores, er der ikke sådan noget som en helt anonym betalingskort.

Kort til Køb

Anonyme kort bærer et Visa, MasterCard eller andre større kredit udlån institution logo giver brugerne mulighed for at købe varer hos forhandlere eller online og muligvis hæve kontanter fra en pengeautomat. Disse kort er almindeligt solgt til købmand eller købmænd. Disse kort er ikke genopladeligt, hvilket gør dem beslægtet med gavekort i stedet for betalingskort.

Størstedelen af ​​anonyme genopladeligt debetkort nogle gange søger hedder "lagrede værdi" til generalforsamlingen fungerer på samme måde som de traditionelle ATM betalingskort. De tillader kontanthævninger fra maskiner acceptere dem. Du skal indtaste en PIN-kode for at få adgang dine penge. Disse kort tillader ikke at købe varer hos forhandlere eller online, og derfor ikke kan lide anonyme kredit- eller gavekort.

Ligesom andre betalingskort, er anonyme kort udstedt af banker. Men den udstedende bank indsamler meget lidt personlige oplysninger, og ikke køre en kredit check. Typisk banken tilskriver et nummer til din konto og sender dig et betalingskort præget med kun dette nummer. I modsætning til betalingskort leveres gratis af banker til deres kunder, men du skal købe disse kort. Omkostningerne ved et primære kort spænder fra $ 35,00 til $ 1.000, og $ 45,00 til $ 1.000 for hver ekstra kort.

Du kan genindlæse dit kort via tråd, PayPal eller bankoverførsel eller ved at sende en bankcheck til den udstedende bank. Banken kan fastsætte en maksimal card balance, der kan være så højt som $ 500.000, og en maksimal daglig tilbagetrækning grænse, normalt $ 1.000. Der er typisk meget lille eller ingen beskyttelse mod svigagtig brug. Nogle kort udløber aldrig, mens andre udløber i to eller tre år.

Privacy Anonyme betalingskort

En bank påstand om, at deres kort giver fuldstændig anonymitet er typisk misvisende. Når du køber et kort fleste udstedere kræver, at du til at give dit navn og nogle gange et foto-id. Derudover er dit kort sendt til dig med posten. Det betyder, at den udstedende bank kender dit navn og adresse, og skaber en forbindelse mellem din postadresse og udbyderen.

Genindlæsning dit kort ved bankoverførsel kræver, at du har en lokal bankkonto. Det betyder, at når du overfører penge, du oprette en forbindelse mellem din lokale konto og betalingskort. Da din bank sandsynligvis indsamlet dine personlige oplysninger-herunder din Social Security Number ved fastsættelse din konto, er det muligt at forbinde dig til deponering på dit betalingskort. Desuden fordi mange steder, der giver kassereren kontrol kræver dit navn, adresse og et foto-id, før de vil udskrive checken, kassereren kontrol giver meget lidt ekstra privatliv.

Endelig hver ATM transaktion skaber en rekord. Selv hvis kortet ikke indeholder dit navn, ATM forbinder dit kontonummer til din tilbagetrækning. Det betyder, at bankerne tilknyttet ATM have en kopi af den type kort, du brugte og dit kontonummer.

De oplysninger afsløret i hver af disse transaktioner er forskellig, men, hvis den er tilsluttet, kan resultere i dit navn, adresse og bankkonto ved at blive kendt. Men disse kort gøre din personlige oplysninger sværere at finde. Selv privatliv af disse kort er ikke så høj som ifølge de tilbyder mere beskyttelse end traditionelle betalingskort.

Potentielle fordele

Brugen af ​​en PIN-kode, og begrænsning af adgangen til kun deponerede midler gøre disse kort sikrere end transporterer kontanter. De giver dig også til budget, hvor meget du eller en anden bruger.

Anonym betalingskort også give dig mere beskyttelse, når de rejser i udlandet. Når det bruges i udlandet, trækkes tilbage midler tilvejebragt i den lokale valuta. Dette eliminerer behovet for at veksle penge eller opnå rejsechecks, og giver dig også mulighed for at undgå at betale de høje cash tilbagetrækning rentesatser kreditkort.

Potentielle Ulemper

Det største problem med anonyme betalingskort er det beløb og typer af gebyrer ved udstedelse af banker. De fleste banker opkræver gebyrer for deponering og hæve penge, balance forespørgsler og til at erstatte dit kort. Nogle banker opkræver selv for ikke at bruge dit kort. Gebyrer spænder fra $ 1,00 til $ 15,00. Når de kombineres, kan de drastisk reducere pengene på din konto.

Brug en Anonym hævekort

Grundigt læse kontrakten før du køber eller bruger en anonym kort. De gebyrer, der opkræves ved udstedelse af banker for adgang til dine penge, kan opveje den lille mængde ekstra privatliv, de leverer.