Andet trimester

Andet trimester


De fleste kvinder føler stor i andet trimester af graviditeten, og nyder at være gravid. På dette tidspunkt, de forestiller sig at have deres babyer og bruger megen tid på at fantasere om at være forældre.

Din baby i andet trimester af graviditeten

Dit barn vil være at gå gennem en enorm mængde af udviklingen i andet trimester af graviditeten, som er fra uge 13-26. WebMD showcases disse måned-for-måned ændringer, som vil vise dig, at ved den 14. uge, har din baby koordinerede bevægelser af arme og ben.

Ved uge 20, vil du sandsynligvis føle din baby træk. Du vil bemærke dit barn har perioder med bevægelse og hvile, der rent faktisk svarer til dit barns søvn og vågen cyklus. Dette er en vidunderlig tid til at komme til at kende dit barns personlighed. Er han vågen under morgenen eller om aftenen? Er han sparke en masse, når du motionerer eller have sex?

I løbet af andet trimester, udvikler dit barns hørelse og du vil bemærke ham flytte til høje lyde. Dit barn udvikler også hovedhår, øjenvipper, og øjenbryn. Lanugo (fine hår på kroppen) er stigende, og det bliver mørkere nok til at blive set på en ultralydsscanning.

Ved den tid, du er 26 uger sammen, dit barn er 12 inches lang og vejer omkring et halvt kilo og en halv.

Din krop i andet trimester

Du vil bemærke store ændringer i din krop i andet trimester, er skitseret på Mayo Clinic hjemmeside. Du vil begynde at vise en smuk mave bump og nu folk vil bemærke, at du er gravid. Dine bryster bliver større, og du kan nyde at vise en lille smule af spaltning med dit tøj. I løbet af andet trimester af graviditeten, bør du få omkring 3-5 pounds en måned.

Du kan måske se dine libido stiger i løbet af andet trimester. Må ikke bekymre dig om, hvad din partner tænker om ændringer i din krop - mange partnere nyde denne nye kropsform. Du kan ikke skade dit barn ved at have sex, men hvis du er i risiko for tidlig fødsel, bør du tale med din behandleren først.

Mange kvinder elsker denne trimester siden tidlig graviditet symptomer er faldet, energi stiger, og de er mindre lunefuld. De andre symptomer på svimmelhed, morgenkvalme og kvalme burde også aftaget. Dog kan du blive oplever symptomer som kløe, prikken, forstoppelse, strækmærker, og åndenød. Du kan lindre eller reducere nogle af disse symptomer ved at drikke masser af vand, spise fiberrig mad, og bruge fugtighedscreme til at hjælpe med kløe. Hvis du er bekymret for at udvikle strækmærker, kan du bruge cremer til at hjælpe, selv om eksperterne ikke er enige, hvor effektive de er.

Ting at gøre i andet trimester

Fortsæt med at gå til dine aftaler med din behandleren. I dette trimester vil du høre dit barns hjerteslag i lægens kontor og vil sandsynligvis få en ultralyd. Du vil også nødt til at beslutte, om du ønsker tests såsom en alfa føtal protein (AFP) test, en tredobbelt skærm, og fostervandsprøve. Disse tests bære risici, du skal være opmærksom på før du accepterer dem. Disse test kan hjælpe dig med at lære om mulige graviditet komplikationer og afhængigt af resultaterne, beslutte, om du ønsker at afbryde en graviditet.

I andet trimester af graviditeten, vil du sandsynligvis begynde at bære barsel tøj, afhængigt af stilarter, og hvordan du bærer dit barn.

Dette er en god trimester at blive klar over, hvad tidlig fødsel symptomer er. Hvis du oplever en lækage af væske fra skeden (kontroller, at det er ikke urin), bemærke fem eller flere sammentrækninger i en time opfatte vaginal pres, føler en lav, kedelig rygsmerter eller varsel slim blod farveskær fra din vagina, skal du straks kontakte din behandleren.

På dette tidspunkt i din graviditet, kan du regne ud, hvad barnet habengut du behøver til din planteskole. Du har måske en baby brusebad og modtage mange ting på forhånd. Hvis du har tid, kan du ønsker at tilmelde dig babyudstyr at undgå dobbeltarbejde. Ting som en autostol, klapvogn, slynge, barneseng / bassinet, og babyalarm er must haves. Du kan også ønsker at starte belægningsgrad på bleer, babytøj og baby tæpper.

Husk at holde spise nutritiously. Prøv at undgå junk fødevarer, slik og fastfood. Du skal spise masser af frugt og grøntsager, omkring syv portioner hver dag. Du bør dog stadig tage en prænatal vitamin og drikker mindst 8 glas væske (for det meste vand) om dagen. Mælk og juice tæller som en del af din væskeindtag.

Du bør holde udøve, så længe du føler dig tryg, selv om høj effekt motion ikke anbefales; i tvivlstilfælde, spørg din læge, ifølge Fit Graviditet. Gåture, cykling og svømning er stadig sikkert. Graviditet yoga anbefales, og vil hjælpe med at forberede dig for arbejdskraft og fødsel. Du vil stadig nødt til at se for dehydrering og hedeslag.

I denne trimester, bør du tilmelde dig din fødsel uddannelse klasse. Din lokale hospital kan tilbyde klasser undervises af en sygeplejerske eller certificeret instruktør. Du kan også overveje at kigge efter Bradley klasser eller hypnobirthing hvis du sigter efter en naturlig fødsel.

Midt på vejen

Fordi dette er ofte den mest behagelige trimester, får mest ud af det. Køb attraktive barsel tøj, der supplerer din glødende teint og nyde en sund livsstil, både for dig selv og din baby.