Anden Fragrance af Justin Bieber Girlfriend

Justin Bieber er vokset op. Han er 18 allerede! Han fejrer sin fødselsdag med en ny duft til sine kvindelige fans, det andet i træk skabt af den populære sanger.

Anden Fragrance af Justin Bieber Girlfriend

Den tidligere duft var meget vellykket. Justins popularitet er så stor, at Debut hætteglas med sangerens "Someday" duft blev solgt med det samme. Sidste år denne duft blev nummer et parfume sælges i stormagasiner i hele USA. De parfumefabrikanter har taget hensyn til denne omstændighed, og den anden duft under navnet "Girlfriend" kan kaldes en mere moden udgave af den populære "Someday".

Som det altid sker med berømtheder, lanceringen af ​​et nyt produkt eller duft kommer sammen med en anden premiere på en film eller en bog med erindringer. Denne gang, kan vi tale om et nyt album. Sidste mandag, Justin præsenterede sin "Girlfriend" duft, og mindede om udgivelsen af ​​det nye album med titlen "Believe". Den promo-tour i løbet af de næste to uger vil fremme disse to nye elementer på én gang: duft og albummet. Koncerterne vil blive afholdt i Norge, Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, England og Mexico.

Justin Bieber siger, at han ikke har planer frigivelse af dufte til mænd. Han vil skabe dufte udelukkende til sine kvindelige fans.

Som for duft, er det beskrevet som "flirtende og kompleks". De høje toner inkluderer mousserende pære, mandarin og brombær. "Hjertet" er i noterne af fresia, jasmin, abrikos nektar og orange blomster. Og base noter er repræsenteret ved vanille orkidé og lys moskus. Duften vil blive ledsaget af duftende krop produkter.