Anchorage

Anchorage
Bjergudsigt nær Anchorage.

Siden 1961 har havnen i Anchorage serviceret både passager- og fragtskibe. Fordi passageren cruising sæsonen er så kort (maj til september), at størstedelen af ​​trafikken håndteres på havnen er lasten, herunder stål, olie, jern og andre fragt poster, men faciliteterne er i øjeblikket under renovering at opgradere og udvide passager kapaciteter på grund af den øgede interesse for Alaska krydstogter.

Krydstogter fra Anchorage

Langt fra de mest populære krydstogt destinationer, kun nogle få linjer tilbyder forbindelse med afgang fra denne Alaska havn. De omfatter:

 • Holland America Cruise Line: Den mest fremtrædende leder for Alaska rejser, Holland America tilbyder både stand-alone krydstogter samt omfattende pakketure med yderligere landbaserede muligheder.
 • Princess Cruises: Denne opskalere linje er i øjeblikket at udvide sine Alaskan tilbud for at bringe passagererne en dekadent oplevelse, som de sejler nordlige ruter.
 • Carnival Cruise Line: Den største og mest populære Cruise Line i verden, tilbyder Carnival et begrænset antal Alaskan sejladser med service til Anchorage.
 • Norwegian Cruise Line: Kendte også for sine omfattende Hawaii krydstogter, norsk er et behageligt mainstream linje til både nybegyndere og erfarne krydsere.
 • Cruisewest: Denne lokaliserede linie tilbyder det bredeste udvalg af krydstogt ferie længder servering Alaska, med nogle rejser som korte på kun tre dage.
 • Royal Caribbean Cruises: Bedst kendt for sin eventyrlige aktiviteter om bord, er det ingen overraskelse, at Royal Caribbean omfatter også de barske udendørs eventyr af Alaska.

Rejseplaner

Udbydes Kun få rejseplan muligheder involverer Anchorage. Langt de fleste rejser er 7-nat, envejs passager enten til eller fra havnen, typisk tilslutning til Seattle eller Vancouver. Nogle 14-natten, rundtur muligheder, og Carnival tilbyder også en unik transport på rejse forlader fra Alaska og rejser til Kina.

Rejse Anchorage

Hjertet i Alaska historie og kultur, denne by tilbyder en række unikke aktiviteter for interesserede passagerer. Mens der er før og efter cruise udflugter tilbydes der tager mindre end en dag, og kan koordineres rundt tidligt eller sent fly, den bedste måde at besøge byen er at arrangere en pakke, der inkluderer flere nætter på land i tillæg til krydstogt . Populære attraktioner omfatter:

 • Portage Glacier: Den mest populære turist gletscher i staten, denne attraktion også et besøgscenter med uddannelsesinstitutioner interaktive udstillinger forklarer regionens unikke klima.

Anchorage
Pukkelhval.

 • Prince William Sound: Denne naturskønne vandveje er hjemsted for enorme flokke af trækfugle og bælg af hvaler, samt enestående naturskønhed, herunder gletsjere, fjorde og vandfald. Kajak og chartrede krydstogter er til rådighed for tættere ser på denne uberørte eventyrland.
 • Dinner Cruises: Flere selskaber tilbyder middag krydstogter langs kysten og andre vandveje med fantastisk solnedgang udsigter og dramatiske gletscher ruter.
 • Lake Hood: Den travleste vandflyvebase i verden, denne attraktion er et godt sted at fange en flightseeing tur for en fantastisk udsigt over Alaskas naturlige vidundere.
 • Anchorage Museum of History & Art: Med en af de største samlinger af indfødte Alaska kunst og artefakter på skærm, besøgende til dette museum få et sjældent indblik i de unikke inuit samfund, der stadig spiller en vigtig rolle i statens kultur.
 • Denali National Park: Selv om det er en langvarig plan ride væk, behøver besøgende ikke ønsker at gå glip at se denne enorme park med sin legendariske natur og et rigt dyreliv.
 • Udendørs Aktiviteter: Alaska er kendt for sin storslåede udendørs eventyr, og snesevis af tour virksomheder tilbyder fiskeri, vandreture, kajak, mountainbike, bjergbestigning og andre udflugter i nærheden af byen og Kenai halvøen.

Kom til havnen i Anchorage

Det største problem med at komme til denne by havn er, at det faktisk er ikke overalt nær Anchorage. Krydstogtskibe faktisk anløbe både Seward og Whittier, kystnære steder næsten en time og en halv bustur væk fra byens lufthavn. Krydstogtskibe tilbyde bustransport mellem lufthavnen og den terminal, som kan indgå i en flybillet pakke eller købes separat af passagerer, der arrangerer deres egne flyvninger. Der er ingen overnight parkering på terminalen, men biler kan lejes fra byen og vil nå havnen gennem den længste tunnel i Nordamerika, 2,5 miles Anton Anderson Memorial Tunnel.

Kontakt Information

For mere information om krydstogter fra Anchorage, kan du besøge den officielle hjemmeside eller besøg www.portofanchorage.org. Potentielle passagerer kunne også kalde (907) 343-6200, eller skrive til havnen på:

Port of Anchorage
2000 Anchorage Port Rd.
Anchorage, AK 99501