Anbefalet Small Business Software

Anbefalet Small Business Software

Der er mange former for små business software designet til at gøre driften kører mere jævnt, forbedre metoder og måske endda gøre livet af den lille virksomhed ejer lidt lettere. Gratis versioner er ofte tilstrækkeligt, men de ofte tilbyde færre funktioner end deres betalte kolleger.

Social Media

â € I dagens erhvervsliv, sociale medier er alt. En virksomhed, der søger at øge kunder og få det bedste af gratis markedsføring skal udvikle en online tilstedeværelse. Sørg din virksomhed er at maksimere de sociale medier indsats med følgende software tilbud.

Viralheat

Anbefalet Small Business Software

Viralheat Facebook analyse

Viralheat tilbyder kunderne en af ​​de meget få frie sociale medier marketing værktøjer derude. Den personlige konto er fantastisk til den lille virksomhed. Du kan administrere op til syv sociale medier konti ved hjælp af dette program. Desuden, de giver mulighed for:

 • En samlet strøm
 • Planlagt udgivelse af dine kontakter
 • En Analytics dashboard, der lader dig spore, hvor meget nå dine sociale medier indsats gør

Hvis du har mere end syv sociale medier konti, tilbyder virksomheden betalte planer så godt.

Sprout Social

Sprout Social er en anden social media management værktøj, der giver analytics sammen med evnen til at administrere flere konti fra ét dashboard. Denne software fungerer sammen med Google Analytics til at give dig en kraftfuld måde at spore din virksomheds markedsføring.

Hvis du er en social media marketing, vil denne software giver dig mulighed for at overvåge og bogføre til alle dine kunders konti, herunder din egen. Der er et månedligt gebyr efter den gratis prøveperiode, men det er mere end rimeligt og værd, især hvis du ikke har en masse tid til at vedligeholde din sociale medier tilstedeværelse på egen hånd.

HootSuite

Hoot Suite er et gratis program, der giver brugerne mulighed for at skrive på Facebook, Twitter, Google Plus, og Linked in. Denne software er begrænset, hvad angår indberetning dine analytics, medmindre du betaler ekstra for det, men giver en nice dashboard for udstationering til din sociale medier konti og interagere med dine tilhængere.

Præsentation Software

Uanset om du opretter en præsentation for investorer, eller at forklare et nyt produkt til forbrugerne, små virksomheder ofte har brug for at præsentere information. Det centrale er at gøre det i en innovativ og engagerende måde, så oplysningerne motiverer lytterne til at gøre, hvad det er præsentationen er gearet til at gøre dem gøre.

Audacity

En præsentation med svag eller skratter lyd er ingen præsentation på alle. Audacity er audio software, der sikrer dit budskab kommer på tværs højt og tydeligt. Hvis din virksomhed udgiver MP3 er, vil denne software sandsynligvis være ganske nyttigt.

Anbefalet Small Business Software

Prezi online editor

Jing

Jing kan du oprette screencasts og tage screenshots. Softwaren er gratis, og er begrænset til fem minutters optagetid intervaller. Men hvis du er interesseret i at dele information med dine kunder i korte, denne software er en fantastisk måde for dig at få dit budskab igennem.

Prezi

Prezi er en fantastisk måde at skabe helt interaktive præsentationer, komplet med import video, lyd og PowerPoint. Dette er den software en række TED oplægsholdere bruge, og fleksibiliteten er mere end værd lille årligt gebyr for at få adgang muligheder ikke er tilgængelige i deres gratis version.

Project Management

At holde styr på deadlines, der er tildelt hvilken opgave, og progression af projekterne kan være overvældende i betragtning af alle de andre krav til den lille virksomhed ejer. Kom projektledelse software, der holder alt på sporet er en nødvendighed for at sikre, at hvert øjeblik af din dag bliver brugt fornuftigt.

Week Plan

Denne software kan integreres med Google Chrome og tillader grupper at dele arbejdsrum. Dynamikken i den software giver dig mulighed for at trække og slippe opgaver og viser to uger af din to-do er i et sømløst, nem at view måde.

Softwaren giver brugerne mulighed for at oprette eller definere roller sammen med udpegning af opgaver som hastende eller vigtig. Desuden Week Plan tilbyder brugerne en daglig journal for ekspression af tanker eller nye ideer. Week Plan er baseret på de 7 Gode Vaner People, så det er værd at prøve.

FMYI

Dette selskab har eksisteret i et stykke tid, og selv om hvis tilbyder en gratis version, den betalte version er det, der gør det det værd. Du kan styre dine projekter, herunder:

 • Inter-projekt chats mellem brugere
 • Administrer virksomhedens kontakter og ressourcer
 • Kalender

FMYI er socialt bevidst-baserede og har et afsnit om fuldstændig til at minde dig om at holde din virksomhed bæredygtigt til gavn for alle.

Anden software

Der er software til at håndtere næsten alle aspekter af din virksomhed. Hvis du sælger varer, du har brug for mulighed for at spore din beholdning, og for virksomheder, der er mere om forkyndelse ende af spektret, evnen til at præsentere, uddanne, og interagere med kunder eller investorer er nøglen. Her er et par mere software ideer til den lille virksomhed ejer.

Inventory Tracking

Fishbowl er en omfattende online opgørelse program, der tilbyder virksomheder en bred vifte af beholdning og regnskabsmæssige muligheder, herunder:

 • Lagerstyring
 • Administrer dine ordrer
 • Spor din fremstillingsproces
 • Forvaltning af engros-og distribution

Programmet kan arbejde i samklang med QuickBooks. Virksomhedsejeren kan prøvekøre softwaren i 14 dage gratis.

ABC Inventory Software er et gratis lagerstyring program. ABC er fuld af funktioner, der gør det ikke-eksisterende pris næsten utroligt. Dette omfatter:

 • Oprettelse af arbejde / indkøbsordrer
 • Warehouse udnævnelsen tracker
 • Leverandør / kunde / carrier database
 • Salg citater
 • Adresseetiketter
 • Rapportering muligheder
 • Modtagelse og levering af inventar
 • Finansielle forhold

Online Webinar / Møde Software

GoToMeeting er en af ​​de mest udbredte præsentation møde softwareprogrammer til små og mellemstore virksomheder, hvis du er på udkig efter top notch HD muligheder og nem at bruge funktioner på både studievært / deltageren side.

Men hvis prisen er et problem, er der en række gratis versioner, der fungerer lige så godt. En af dem er AnyMeeting. Dette program indeholder funktioner som:

 • Seks vejs videokonference
 • Chat
 • Skærmdeling
 • Video og lydindstillinger

Yderligere Software Overvejelser

Vælg regnskabs software omhyggeligt. Det bedste valg er en pakke, der giver en lille virksomhed ejer til at håndtere alle økonomiske forvaltning, herunder fakturering, sporing kvitteringer, kontoudtog, check at skrive og forsoning, og udarbejdelse af virksomhedsrapporter.

Det er en god ide at prøve den gratis prøveversion af softwaren, før faktisk købe en komplet udgave. Dette vil give dig mulighed for at afgøre, hvilken software der fungerer bedst for behovene i din virksomhed.