Anbefalet læsning: The Titleless Leader

Anbefalet læsning: The Titleless Leader

Som en professionel, der er interesseret i at komme videre, er det vigtigt at tage skridt til at sikre, at du er i stand til at få tingene gjort på arbejdspladsen samtidig tjener respekt for dine kolleger. Hvis du leder efter en bog at læse, som vil hjælpe dig med lederudvikling, selvom du endnu ikke er blevet sat i spidsen for et team, overveje Titleless Leder: Hvordan at få tingene gjort, når du er ikke i Charge med Nan S. Russell.

Hvem bør læse bogen

Den Titleless Leader er skrevet til ambitiøse fagfolk, der ønsker at dyrke de nødvendige færdigheder til at komme foran på arbejdspladsen. Denne bog fokuserer ikke på at yde direkte rådgivning om, hvordan man får forfremmet til en lederstilling. I stedet fremhæver det praktiske råd til læserne at følge som en måde at dyrke lederskab træk i sig selv, der kan anvendes på en hensigtsmæssig måde i deres aktuelle positioner og roller.

Karriere Fordele

Anbefalet læsning: The Titleless Leader

De oplysninger, du vil lære at læse denne bog kan hjælpe dig i din karriere i dag, og langt ind i fremtiden. At blive set som en leder, selv uden den tilsvarende titel, kan helt sikkert være en fordel at lægge grunden til at sørge for du er i betragtning til ledelsesmuligheder, som de præsenterer sig selv. Efter alt, meget at blive betragtet som en uformel leder af kolleger og medlemmer af selskabets ledelse kun kan hjælpe dig ses som en, vel værd at overveje for yderligere ansvar nede ad vejen.

Planlæg til Advance

Hvis du venter til du er klar til at ansøge om en ledende position til at beskæftige dig med, om andre ser dig som en leder, kan det meget vel være for sent at placere dig selv som en levedygtig kandidat. Begynde at fokusere på at blive set som en titleless leder tidligt i din karriere. Reading Titleless Leader og anvende det, du lærer er en fantastisk måde at komme i gang. Dette vil have en positiv effekt på dine kort-og langsigtede karrieremål.

Bemærk: Tak til forfatter Nan S. Russell for at give en gennemgang kopi af denne bog.