Anbefalet læsning Liste for Middle School

Anbefalet læsning Liste for Middle School


Samtidig med at en anbefalet læsning liste for middle school er ikke altid et krav, kan det være en stor hjælp for pædagoger og forældre, når vælger alderssvarende læsestof for børn i denne gruppe.

Typer af bøger

Når det kommer til mellemledere skoleelever, som er typisk i lønklasse 6-8, er der ingen grænse for emnet. Mange bøger om en anbefalet læsning liste for middle school studerende har børn, der er jævnaldrende med læserne, eller lidt ældre. Der er masser af fantasy bøger på listen, samt historisk fiktion, hvilket er godt for undervisningen dagens barn, hvordan familier levede i de seneste årtier. De fleste bøger bliver kapitel bøger og kan være humoristisk, skræmmende, spændende eller alvorlig.

Anbefalet læsning Liste for Middle School Students

Hver skole eller homeschool plan kan variere, når det kommer til, hvad det ønsker sin midterste schooler at læse, men det er en generel liste, at forældre og lærere kan bruge til forslag.

 • Bud, Not Buddy af Christopher Paul Curtis: Historien om en Depression-æra dreng, der flygter en voldelig plejefamilie i søgen efter den mand, han mener er hans far.
 • Den Sammy Keyes serien af Wendelin Van Draanen: Med titler som Sammy Keyes og Hotel Thief og Sammy Keyes og Hollywood Mummy blandt flere andre, denne serie af bøger byder mysteriet løse Sammy bliver en litterær godbid for børn, der elsker detektiv bøger.
 • Stadig en klassiker, en rynke i Time af Madeleine L'Engle er en fantasi historie om tre teenagere, der går på en farlig, vilde eventyr. En 1963 Newbery Medal vinder, er denne bog stadig nydes af mange børn i dag.
 • Under Blood Red Sun af Graham Salisbury er en vidunderlig bog om de kampe japansk-amerikanere står under Anden Verdenskrig, set gennem øjnene på en teenagedreng.
 • Artemis Fowl serien af Eoin Colfer: Titlen tegn i denne serie af fantasy bøger er ikke din typiske teen helt; i virkeligheden er han en ond geni bøjet om at drage en stor løsesum ved at kidnappe en fe.
 • Beskæftiger sig med Dragons serien af Patricia C. Wrede: Ikke din gennemsnitlige prinsesse, Cimorene er en pige, som Tomboys vil formentlig identificere sig med. Følg hendes eventyr, da hun bor med drager og bekæmper onde troldmænd.
 • Den Cay af Theodore Taylor er en anden verdenskrig-æra historie om en dreng, der bliver ven med en mand, som han oprindeligt holdt fordomme imod baseret på farven på hans hud.
 • På grund af Winn-Dixie af Kate DiCamillo er historien om, hvordan en stor, grim hund hjælper en 10 årig ​​pige forsøger at komme overens med ikke at have en mor og at få nye venner.
 • En anden bog om drager, Jeremy Thatcher, Dragon Hatcher af Bruce Coville relaterer historien om 12-årige problem-plaget Jeremy og hvad der sker, når han uforvarende køber en drage æg.
 • Steal Away af Jennifer Armstrong er et godt valg i historisk fiktion, der kan lære unge læsere en masse om retssagerne mod slaveri, flygter til frihed og personlige fordomme.
 • Hvad der kunne gå galt? Af Willo Davis Roberts er en anden stor læse for mystery elskere. Når tre fætre uforvarende afhente et stykke papir, der er nøglen til en forbrydelse, de bliver involveret i et eventyr, de aldrig vil glemme.

Skole eller Summer Reading

Forældre kan gøre regelmæssig bibliotek og boghandel besøg en sjov del af sommeren, så børn har adgang til masser af bøger, når de er ude af skolen. Opfordre børn til at læse bøger uden for deres sædvanlige emne, når du kan - de kan opdage nye temaer og figurer til at elske.